Asu vuosi ilmaiseksi sujuvan arjen kodissa Espoossa

Julkaistu 14.8.2023

Uuden kodin ostajaa hemmotellaan nyt! Kun teet asuntokaupat elämäsi kaupunkikodista* syyskuun loppuun mennessä, pääset asumaan siellä vuoden ilmaiseksi.

Tarjoamme huolettoman alun uuden kotisi arkeen Yövilkassa, Päivänhatussa, Loistosalviassa tai Kurjenkellossa. Kun ostat asunnon näistä Espoon kohteistamme 30.9.2023 mennessä, maksamme puolestasi ensimmäisen vuoden hoito-, pääoma- ja tontinvuokravastikkeet**.

Säästyneillä rahoilla voit esimerkiksi lyhentää reilummin omaa lainaasi tai tehdä muita tarpeellisia hankintoja uuteen kotiisi. Etu koskee uusia kauppoja.

Helppoa ja huoletonta, vai mitä? Tutustu upeisiin kohteisiimme ja ihastu elämäsi kaupunkikotiin nyt!

As Oy Espoon Yövilkka

Asu vuosi ilmaiseksi meren äärellä Saunalahdessa! Tasokkaan As Oy Espoon Yövilkan muuttovalmiista paritalokodeista on enää yksi vapaana. Nautitko juuri sinä täällä pian aamukahvia omalla isolla terassillasi?

Sisällä runsaat ja väljät neliöt tekevät arjestasi juhlaa. Alakerran avarat oleskelutilat ovat osittain kahden kerroksen korkuisia ja avautuvat suurten ikkunapintojen kautta omalle pihalle. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa.

Upeiden maisemien Rantaraitille pääset ulkoilemaan melkein kotioveltasi, kattavat palvelut löytyvät aivan läheltä ja kulkeminen kauemmaskin on vaivatonta.

Lue lisää Yövilkasta!

As Oy Espoon Päivänhattu

Kuuletko jo vehreän Kurttilan kutsun? As Oy Espoon Päivänhatun muuttovalmiit erillis- ja paritalokodit ihastuttavat tyylikkyydellään ja erittäin tilavilla neliöillään. 133,5 m2:n erillistalot ja 99 m2:n paritalokodit sopivat täydellisesti monenlaisten asujien tarpeisiin. Valoisaa, viihtyisää tilaa riittää sekä perheelle että työskentelyyn ja harrastamiseenkin. Erillistaloihin kuuluu arjen mukava luksus, oma autotalli.

Lue lisää Päivänhatusta!

As Oy Espoon Loistosalvia

Merelliseen Saunalahteen halutulle alueelle, omalle tontilleen on tänä kesänä valmistunut As Oy Espoon Loistosalvia. Sen upeat kaksikerroksiset erillis- ja paritalokodit valloittavat tyylikkyydellään ja taitavilla suunnitteluratkaisuillaan. Suuressa osassa asuntoja on kahden kerroksen korkuista upeaa ja avaraa oleskelutilaa, joka kylpee valossa suurten ikkunoiden ansiosta. Kodit lämpiävät ekologisella maalämmöllä. Tontin länsireunan vaikuttava vanha kallio on pihapiirin hieno katseenvangitsija. Löytyykö elämäsi kaupunkikoti juuri täältä?

Lue lisää Loistosalviasta!

As Oy Espoon Kurjenkello

Pientalovaltainen Rastaala tarjoaa ihanan asuinympäristön As Oy Espoon Kurjenkellon modernien kotien asukkaille. Ehkäpä juuri sinulle? Loppusyksystä valmistuvissa yksitasoisissa erillistaloissa ympäröivä luonto tulee osaksi sisustustasi suurien ikkunoiden ansiosta. Suojaisalla atriumin omaisella pihalla on tilaa rentoutua ja temmeltää. Oma kahden auton autokatos erottaa asuntopihat yhteisistä oleskelualueista ja piharaitista.

Rastaalan entinen huvila-alue on rauhallinen ja perheiden suosima paikka asua. Sen hyvät lähipalvelut ja näppärät liikenneyhteydet takaavat sujuvan arkesi.

Lue lisää Kurjenkellosta!

* Etu koskee As Oy Espoon Yövilkan, As Oy Espoon Loistosalvian ja As Oy Espoon Kurjenkellon kaikkia vapaana olevia asuntoja sekä As Oy Espoon Päivänhatun vapaana olevia asuntoja pois lukien asunnot A1 ja I13.
** Etu ei koske vesivastikkeita/vedestä perittäviä ennakkomaksuja, mahdollisia autopaikkojen tai varastojen vastikkeita, mahdollisia sähköajoneuvon latauksesta perittäviä kuluja ja vastikkeita eikä mahdollisia ylimääräisiä yhtiövastikkeita
.