Asu vuosi ilmaiseksi sujuvan arjen kodissa Vantaalla

Julkaistu 18.8.2023

Uuden kodin ostajaa hemmotellaan nyt! Kun teet asuntokaupat elämäsi kaupunkikodista* Vantaalla syyskuun loppuun mennessä, pääset asumaan siellä vuoden ilmaiseksi.

Tarjoamme huolettoman alun uuden kotisi arkeen tyylikkäässä Kruunutillissä. Kun ostat asunnon tästä Vantaan kohteestamme 30.9.2023 mennessä, maksamme puolestasi ensimmäisen vuoden hoito- ja pääomavastikkeet**. 

Säästyneillä rahoilla voit esimerkiksi lyhentää reilummin omaa lainaasi tai tehdä muita tarpeellisia hankintoja uuteen kotiisi. Etu koskee uusia kauppoja.

Helppoa ja huoletonta, vai mitä? Tutustu upeaan Kruunutilliin ja ihastu elämäsi kaupunkikotiin nyt!

As Oy Vantaan Kruunutilli

Kolmen erillistalon ja kahdeksan paritalon näyttävä Kruunutilli rakentuu vehreään Hämeenkylään Pähkinärinteen alueelle. Pienelle kumpareelle, maaston muuta ympäristöä korkeammalle kohdalle nousevat modernit kodit erottuvat alueella edukseen sekä sulavan sijoittelunsa että raikkaan ilmeensä ansiosta.

Avarat ja helposti kalustettavat pohjaratkaisut tekevät arjestasi sujuvaa ja mutkatonta. Kaikkiin kaksikerroksisiin koteihin kuuluu sauna, kodinhoitohuone tai -tila sekä oma lämmin varasto. Asuntoihin kuuluvat autopaikat sijaitsevat suojaisalla sisäpihalla, ja kotien omat pihat avautuvat lasikatettuine terasseineen rinteestä ulospäin tarjoten upeita maisemia joka suuntaan.

Taloyhtiön sisäpihan rauhasta löytyy yhteistä viihtyisää oleskelutilaa ja lasten leikkipaikka. Mielenkiintoisen yksityiskohdan pihapiiriin tuo näkyviin jätettävä osa upeaa luonnonkallioseinämää.

Pähkinärinne on luonnonläheinen ja viihtyisä asuinalue. Sen lähipalvelut, ulkoilumahdollisuudet ja kulkuyhteydet vastaavat loistavasti hyvin monenlaisten asujien toiveisiin ja tarpeisiin.

Lue lisää Kruunutillistä!

* Etu koskee As Oy Vantaan Kruunutillin kaikkia vapaana olevia asuntoja.
** Etu ei koske vesivastikkeita/vedestä perittäviä ennakkomaksuja, mahdollisia autopaikkojen tai varastojen vastikkeita, mahdollisia sähköajoneuvon latauksesta perittäviä kuluja ja vastikkeita eikä mahdollisia ylimääräisiä yhtiövastikkeita.