Hillan kokemukset kesätyön päätyttyä:

Julkaistu 20.9.2018

Sain tehdä kesätyössä yllättävän monenlaisia työtehtäviä. Valmistelin ja olin mukana asukasilloissa ja myyntiesittelyissä sekä muuttopäivien järjestelyissä. Tein myynti- ja kotikansioita ja sain ihan omaksi vastuualueekseni luoda asiakaspalautekyselyt. Olin mukana myös hauskoissa, mutta myös työläissä markkinointikuvauksissa. Hämmästyin, kuinka paljon taustatyötä ja valmistelua myynnissä ja markkinoinnissa tarvitaan!

Pidin siitä, että minulle oli määrätty selkeät osa-alueet, joita pääsin myös itse kehittämään ja edistämään. Monien uusien asioiden oppimisen lisäksi oli tärkeää oppia ajattelemaan asiat asiakasnäkökulmasta! Oli myös mielenkiintoista pohtia oman opiskelualani, taloussosiologian, pohjalta asunnon ostoa kulutuskäyttäytymisen näkökulmasta. Esimerkiksi ketä kohderyhmään kuuluu.

Kesällä pääsin osalliseksi myös onnen hetkiin ihmisten saadessa avaimet upouusiin koteihinsa. Mukavien työtehtävien lisäksi pidin kesätyössäni siitä, että työpaikalla arvostettiin oikeasti ihan kaikkia, niin kesäharjoittelijaa ja työkavereita kuin jokaista asiakasta!

Lupasin ilmoittaa kesän lopussa suosikkikohteeni, mutta ei sen valitseminen olekaan niin helppoa. Nimittäin, kun siihen vaikuttaa minulle tärkeiden – arkkitehtuurin, persoonallisuuden, tunnelman ja luonnonläheisyyden – lisäksi myös sijainti suhteessa työ- ja opiskelupaikkaan. Onneksi arvostamani kriteerit löytyvät jokaisesta EasyIN kohteesta!