PUOLIHITAS–OMISTUSASUNTOJA, ASUNTOHAKU AUKEAA 29.9.

As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8

Puolihitas-paritalokoteja Helsingin Suutarilassa

Rakennamme Helsingin Suutarilaan 12 neljän ja viiden huoneen EasyIN –paritalokotia. Kohde rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille ja toteutamme sen niin sanotulla PUOLIHITAS-mallilla. Tämä tarkoittaa, että asuntojen ensimyyntihinta on Helsingin kaupungin säätelemä ja ostajat valitaan HITAS-arvonnan kautta.

Jos haluat ostaa uuden EasyIN -kodin tästä yhtiöstä, tulee sinun täyttää asuntohakemus verkkosivuillamme. Asuntohakemus on pääsylippusi arvontaan, jossa voit voittaa asunnon ostomahdollisuuden!

Asuntojen hinnat ja hakulomake julkaistaan tällä sivulla 29.9.!

2 päivää
10 tuntia
- minuuttia
- sekuntia

Edullisempi tapa hankkia oma, laadukas EasyIN -koti

PUOLIHITAS-mallilla toteutetussa EasyIN –kohteessa asuntojen ensimyyntihinta on Helsingin kaupungin rajoittama. Yleisesti ottaen hintasäännellyt asunnot ovat edullisempia kuin vastaavanlaiset markkinahintaiset asunnot.

Ostajat valitaan
arvonnalla

PUOLIHITAS-mallilla toteutetun kohteen asunnot ovat tavallisia EasyIN -omistusasuntoja, mutta niiden ostomahdollisuus jaetaan arvonnalla. Arvontaan voi osallistua täyttämällä asunnon hakulomakkeen tällä verkkosivulla 29.9. – 10.10.2017 välisenä aikana. Hakulomakkeessa pyydämme sinua valitsemaan asunnot, joilla haluat osallistua arvontaan. Jos arpaonni osuu kohdallesi, avautuu sinulle mahdollisuus ostaa uusi EasyIN –koti Helsingin Suutarilasta!

Lisätietoja arvonnasta »

Jälleenmyyntiarvon voit määritellä itse

PUOLIHITAS-mallilla toteutetussa asunto-osakeyhtiössä hintaan liittyvät säädökset poistuvat kaupanteon jälkeen. Voit siis tarvittaessa myydä asuntosi edelleen haluamallasi hinnalla.

Tyylikäs koti ja oma piha

Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8 muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta paritalosta. Kodit ovat kolmen ja neljän makuuhuoneen koteja, kooltaan 80 m2, ja kaikissa asunnoissa on oma piha ja varasto.

Kolmen makuuhuoneen kodeissa alakertaan on sijoitettu oleskelutilat sekä erillinen keittiötila. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa.

Neljän makuuhuoneen kodeissa alakertaan on lisätty yksi makuuhuone ja erillinen keittiötila on muutettu tupakeittiöksi. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta.

Molemmissa asuntotyypeissä on kylpyhuone sekä ylä- että alakerrassa. Kodit sisustetaan laadukkailla sisustusmateriaaleilla.

Katso sijainti kartalla »

4 H + K + 2 KPH, 80 m2

5 H + K + 2 KPH, 80 m2

Viihtyisää kaupunkiasumista

Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8 sijoittuu Helsingin Suutarilaan, joka on noin 20 000 helsinkiläisen koti. Lähialueelta löytyy peruspalveluiden lisäksi virkistysalue, urheilupuisto sekä viljelypalsta. Alueelta on myös hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan.

EasyIN -kodit rakennuttaa Kastelli-talot Oy, pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Kastellin jo yli 20 vuoden mittainen markkinajohtajuus nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin. Kastellille on myönnetty AAA-luottoluokitus ja sen toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 –ympäristöstandardien mukaisesti. Lue lisää Kastellista osoitteessa kastelli.fi

Niitä parempia pientalokoteja.

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje, saat tietoa uusista EasyIN -kohteista ensimmäisten joukossa.

 

 

×
Varausjono
  • Haluan ilmoittautua varausjonoon asuntoon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

Varaussopimus tehdään kirjallisesti.

1. Varausmaksu

Varauksen vakuudeksi Varaaja maksaa Myyjälle 1000,00 euron suuruisen varausmaksun.

2. Sopimuksen voimassaolo

Varaussopimus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu kohdan 1 mukaisesti Myyjän ilmoittamalle tilille. Mikäli varausmaksua ei makseta edellä mainitun mukaisesti määräajassa, raukeaa allekirjoitettu sopimus. Varsinainen asuntokauppa tehdään varaussopimuksen voimassaoloaikana. Myyjä ja Varaaja voivat erikseen sopia varausajan jatkamisesta.

3. Varauksen peruuttaminen

Varaajalla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksensa ja saada maksamansa varausmaksu takaisin kirjallisesti ilmoittamalleen pankkitilille. Myös varaussopimuksen purkautuessa kohdan 4 perusteella maksetaan kohdassa 1 tarkoitettu varausmaksu edellä mainittua menettelyä noudattaen takaisin varaajalle.

4. Myyjän oikeus purkaa varaussopimus

Tämä varaussopimus perustuu em. asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Kohteen rakentaminen aloitetaan, jos kohteeseen saadaan ennakkomarkkinoinnin aikana riittävä määrä varauksia. Myyjällä on oikeus purkaa tämä varaussopimus, mikäli 1) Kohteen rakentamista ei aloiteta. 2) Varaaja ei kahden viikon kuluessa siitä, kun Myyjä on ilmoittanut Varaajalle, että asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt, allekirjoita kauppakirjaa. 3) Varaaja ei halua tehdä kauppaa Myyjän ilmoittamilla ehdoilla.

5. Ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste

Varaajalle annetaan varaussopimuksen yhteydessä alustava ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste. Rakentajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja/tai materiaaleja toisiin vastaaviin/samanarvoisiin rakenteisiin ja/tai materiaaleihin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.

6. Varaajan selonottovelvollisuus

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa. Varaajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

7. Muut ehdot

Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta tai ennakkomarkkinoinnin jatkamisesta. Myyjä ilmoittaa Varaajalle, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt. Kauppa tehdään tämän jälkeen kahden viikon kuluessa. Kauppa tehdään käyttäen kuluttaja-asiamiehen hyväksymää asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirjalomaketta. Varaussopimus tehdään kahtena kappaleena, yksi Varaajalle ja yksi Myyjälle.

×
Varauslomake
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

Varaussopimus tehdään kirjallisesti.

1. Varausmaksu

Varauksen vakuudeksi Varaaja maksaa Myyjälle 1000,00 euron suuruisen varausmaksun.

2. Sopimuksen voimassaolo

Varaussopimus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu kohdan 1 mukaisesti Myyjän ilmoittamalle tilille.
Mikäli varausmaksua ei makseta edellä mainitun mukaisesti määräajassa, raukeaa allekirjoitettu sopimus.
Varsinainen asuntokauppa tehdään varaussopimuksen voimassaoloaikana. Myyjä ja Varaaja voivat erikseen sopia varausajan jatkamisesta.

3. Varauksen peruuttaminen

Varaajalla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksensa ja saada maksamansa varausmaksu takaisin kirjallisesti ilmoittamalleen pankkitilille.
Myös varaussopimuksen purkautuessa kohdan 4 perusteella maksetaan kohdassa 1 tarkoitettu varausmaksu edellä mainittua menettelyä noudattaen takaisin varaajalle.

4. Myyjän oikeus purkaa varaussopimus

Tämä varaussopimus perustuu em. asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Kohteen rakentaminen aloitetaan, jos kohteeseen saadaan ennakkomarkkinoinnin aikana riittävä määrä varauksia.
Myyjällä on oikeus purkaa tämä varaussopimus, mikäli
1) Kohteen rakentamista ei aloiteta.
2) Varaaja ei kahden viikon kuluessa siitä, kun Myyjä on ilmoittanut Varaajalle, että asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt, allekirjoita kauppakirjaa.
3) Varaaja ei halua tehdä kauppaa Myyjän ilmoittamilla ehdoilla.

5. Ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste

Varaajalle annetaan varaussopimuksen yhteydessä alustava ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste.
Rakentajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja/tai materiaaleja toisiin vastaaviin/samanarvoisiin rakenteisiin ja/tai materiaaleihin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.

6. Varaajan selonottovelvollisuus

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.
Varaajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

7. Muut ehdot

Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta tai ennakkomarkkinoinnin jatkamisesta. Myyjä ilmoittaa Varaajalle, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt. Kauppa tehdään tämän jälkeen kahden viikon kuluessa.
Kauppa tehdään käyttäen kuluttaja-asiamiehen hyväksymää asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirjalomaketta.
Varaussopimus tehdään kahtena kappaleena, yksi Varaajalle ja yksi Myyjälle.

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  
Tontin lunastushinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 20 % EasyIN –lainalla ja 70% yhtiölainalla

EasyIN -laina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

* EasyIN -lainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa
** Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×