Ihastu As Oy Espoon Hietaneilikkaan – nyt nopean ostajan etuna Lumonin terassilasitus veloituksetta

Julkaistu 9.7.2024

Kahdeksan valloittavan rivitalokodin asuntokohteemme, As Oy Espoon Hietaneilikan rakentaminen Mankkaan halutulle pientalovaltaiselle alueelle alkaa lokakuussa. Uusia kohteita rakennetaan Mankkaalle harvakseltaan, varsinkin yhtä hienolle paikalle kuin nyt!

Nämä kaksitasoiset kodit nousevat omalle tontilleen erinomaisten kulkuyhteyksien ja arjen palveluiden äärelle aivan vehreän puiston viereen. Upeita luontomaisemia kelpaa ihastella kaikista kodeista, joiden oleskelutilat ja omat pihat terasseineen avautuvat upeasti puiston suuntaan.

Hyödynnä nopean ostajan upea etu!

Kun teet ostosopimuksen Hietaneilikan kodista elokuun loppuun mennessä, saat nopean ostajan etuna uuteen kotiisi upean Lumonin terassilasituksen kaupan päälle! Edun arvo on 6400 €.

Etu koskee uusia As Oy Espoon Hietaneilikan asuntokauppoja, kun teet ostosopimuksen elokuun loppuun mennessä ja kaupat viimeistellään viimeistään syyskuussa 2024. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lisätä jo tehtyihin kauppoihin.

Varaa nyt:
easyinmyynti@kastelli.fi

Esittelyt tontilla

Tervetuloa tutustumaan Hietaneilikkaan! Esittelyt tontilla osoitteessa Seilimäki 1 (käynti Vanhan-Mankkaan tien puolelta):

su 21.7. klo 15–16.30
su 11.8. klo 12–13.30

Tule juttelemaan Kastelli-myyjiemme kanssa uuden kodin hankkimisesta. Mukana esittelyissä on myös Crape LKV, jonka edustajien kanssa voit samalla keskustella oman vanhan asuntosi myynnistä.

Esittelyissä on grilli kuumana ja virvokkeita tarjolla.

Puoleensavetäviä koteja, joissa on kaikki kohdallaan

Hietaneilikan kodit sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Mukavuutta arkeen tuovat hyvin suunnitellut ja avarat pohjaratkaisut, sauna, koko asunnon kattava lattialämmitys, oma lämmin varasto ja pihapiirin mukava leikkipaikka perheen pienimmille. Lisätyönä koteihin on mahdollista tilata terassilasitus sekä viilentävä ilmalämpöpumppu. Asuntokohteessa on kymmenen autopaikkaa, jotka myydään erikseen.

Lapsiperheille kohde on mitä mainioin: lähimmät koulu ja päiväkoti sijaitsevat tien toisella puolella ja muutkin aivan lähellä. Lähistöllä on myös useita viihtyisiä puistoja, ulkoilualueita ja leikkipaikkoja. Hietaneilikan sijainti on lähipalveluiden ja arjen kulkemisten kannalta oivallinen. Bussipysäkki sijaitsee kirjaimellisesti kotien vieressä, ja valtaväylille kuten Turun moottoritielle ja Kehäteille sujahtaa sutjakkaasti.