Asunto Oy Espoon Meriluikka

Myynnissä

Ekologista pientaloasumista meren läheisyydessä

Aivan meren ja palveluiden läheisyyteen Espoon Saunalahteen on tulossa tasokas 11 paritalon ja yhden erillistalon taloyhtiö osoitteeseen Länsiviitta 1–3. Modernia arkkitehtuuria edustavien kotien lämmittämiseen käytetään mahdollisimman vähän ostoenergiaa hyödyntämällä ekologista poistoilmalämpöpumppua (PILP). Asuntokohtainen PILP ottaa ilmanvaihdon poistoilmasta lämpöenergian talteen ja tuottaa sillä lämmön lattialämmitykseen ja käyttöveteen.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Meriluikan asuntokohteen on suunnitellut arkkitehti Janne Jylkäs. Yhtiö sijaitsee viihtyisässä merellisessä ympäristössä Espoon Saunalahden ranta-alueen läheisyydessä. Yhtiön rakennukset sijoittuvat aukiomaisen katutilan ympärille. Autokatokset muodostavat puskurivyöhykkeen asuntojen ja asuntopihojen sekä katutilan väliin luoden pihoille enemmän yksityisyyttä. Rakennusten arkkitehtuuri muodostuu rakennusten päätyjen kehämäisestä ilmeestä sekä siihen liittyvistä katosaiheista, joita on korostettu harmaan ja ruskean sävyillä muutoin vaaleissa rakennuksissa.

Myynnissä

Rakentamisen aloitus 02/2021

Muuttovalmis 05–07/2022

• Osoite: Länsiviitta 1–3
• Asuntoja: 23
• Asuntokoot: 3–4H+KT+S / 77–98 m2
• Tontti: Vuokra / Lunastettavissa

Asunnot

1a1 1a2 1b3 1b4 1c5 1c6 1d7 1d8 2a1 2a2 2b3 2b4 2c5 2c6 2d7 2d8 2e9 2e10 3a1 3a2 3b3 3b4 3c5

1D7 4h​+kt​+s​+var

Varattu

Pinta-ala 98.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 124 200,00 €
Velaton hinta 413 200,00 €
Tontin lunastushinta 125 166,58 €

2C5 3h​+kt​+s​+var

Varattu

Pinta-ala 77.0m2
Huoneluku 3h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 98 890,00 €
Velaton hinta 330 390,00 €
Tontin lunastushinta 98 345,17 €

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RY:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Asuntojen pohjaratkaisut ovat avaria, ja asuntoihin tilan tuntua tuo kaksikerroksinen korkea tila, joka osassa asunnoista sijoittuu olohuoneen ja osassa ruokailutilan kohdalle. Oleskelutilat sijoittuvat ensimmäiseen kerrokseen, ja ne avautuvat suurten ikkunapintojen kautta asuntojen omille pihoille. Toisessa kerroksessa sijaitsevat makuuhuoneet ja pesutilat. Asuntojen käyttötiloja laajentaa lisäksi oleskelutilojen yhteyteen sijoittuva lasitettu terassi.

Asuinalue

As Oy Espoon Meriluikka sijoittuu Espoon Saunalahden merelliseen ympäristöön. Täällä meren raikkauden ja läheisyyden voi tuntea omalla pihalla. Merenranta virikkeineen on muutaman askeleen päässä tontista. Alueen suosiota lisää myös hyvien palveluiden läheisyys. Kaupat, koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä kotoa.

Meriluikan kodit sijoittuvat aurinkoiselle, loivasti rinteiselle tontille, joka rajoittuu puistoon. Lähiympäristö tarjoaa monipuoliset ulkoilumaastot kaiken ikäisille. Kävelymatkan päässä on Espoonlahden urheilukenttä, vähän kauempana Kivenlahden jalkapallostadion ja Espoonlahden tekonurmi. Läheltä merenlahden toiselta puolelta löytyy Sarfvikin golfkenttä.

Lähialueen palvelut

Bussi:
Pysäkki 400 m
Linjat: 124, 124K, 164A, 165, 165N

Metro, juna:
Kivenlahden metroasema 2,2 km
Kauklahden rautatieasema 3,5 km

Kaupat:
S-Market Saunalahti 600 m
Viljamin Puoti 1,3 km
K-market Kivenlahdenkatu 2,1 km
Alepa Kivenlahti 2,5 km

Kunto:
Saunalahden kenttä 750 m
Gymstone 1,7 km
Leila Kenttä 2,3 km
Become 2,6 km

Päiväkodit:
Touhula Päiväkoti 50 m
Saunarannan Päiväkoti 500 m
Paapuurin Päiväkoti 1,1 km

Koulut:
Saunalahden koulu 550 m
Meritorin koulu 2,3 km
Vanttilan koulu 2,4 km
Mainingin koulu 3,1 km

Terveys:
Saunalahden neuvola 450 m
Rinnekotisäätiö palvelutalo 600 m
Kivenlahden terveysasema 2,4 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30 % sen kokonaishinnasta. Voit kuitenkin hankkia elämäsi kaupunkikodin jo 15 %:n omarahoitusosuudella ja hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.