Asunto Oy Espoon Kaarlenvaltikka

Myynnissä

Huoletonta asumista arvostetulla alueella

Viihtyisälle alueelle Espoon Painiittyyn on tulossa kahden paritalon ja neljän rivitalon taloyhtiö osoitteeseen Kanttiinitie 6. Asunto Oy Espoon Kaarlenvaltikka muodostuu kaksikerroksisista 3–5 huoneen asunnoista kooltaan 80–109 neliötä. Kaikissa asunnoissa on sauna, terassi ja hyvät varastotilat.

Sisätilat on suunniteltu valoisiksi ja toimiviksi. Terassit ovat hyvään ilmansuuntaan, ja yläkerrassa on ranskalaiset parvekkeet. Asunnoissa on hyvät varastot, kylmä varasto sisäänkäynnin yhteydessä ja lämmin varasto E-talon kellarissa. Sieltä on hankittavissa myös lisävarastoa omaan tarpeeseen.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Kaarlenvaltikan on suunnitellut arkkitehti Mikko Kalkkinen Espoon Painiityn vehreälle pientalojen ja rivitalojen alueelle. Neljän rivitalon ja kahden paritalon kokonaisuus muodostaa tontille viihtyisää ja kodikasta ympäristöä. Rakennusten kontrastinen mustan, valkoisen ja okran väriyhdistelmä tekee alueesta tyylikkään modernin, ja runsaat istutukset sekä terassien köynnökset tuovat vehreyttä piha-alueille.

Myynnissä

Rakentamisen aloitus 2/2021

Muuttovalmis 6/2022

• Osoite: Kanttiinitie 6
• Asuntoja: 21 kpl
• Asuntokoot: 3–5H + KT + S + VAR / 80–109 m2
• Tontti: Vuokra / Lunastettavissa

Asunnot

a1 a2 b3 b4 b5 b6 c7 c8 c9 c10 d11 d12 e13 e14 e15 e16 e17 f18 f19 f20 f21

B4 4h​+kt​+s

Varattu

Pinta-ala 92.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s
Myyntihinta 129 000,00 €
Velaton hinta 399 000,00 €
Tontin lunastushinta 84 675,05 €

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RY:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Osaan asuntojen eteistiloista on tehty avara kaksikerroksinen portaikko, josta päästään toisen kerroksen makuuhuoneisiin. Osassa portaikon korkea tila on käytetty lisäämään asunnon säilytystilaa vaatehuoneen muodossa.

Jokaisessa neljässä asuntotyypissä on selkeä yhtenäinen oleskelu- ja ruokailutila, josta avautuvat valoisat näkymät terassille ja omalle pihalle tai parvekkeelle. Avaraa terassia suojaa katon pitkä räystäs, ja rimaseinät köynnöksineen tuovat yksityisyyttä.

Mikko Kalkkinen, arkkitehti SAFA
HPK Arkkitehdit Oy

Virtuaalikierrokset

Asuinalue

As Oy Espoon Kaarlenvaltikka sijoittuu Espoon Koillisreunaan uudelle rauhalliselle ja turvalliselle alueelle. Alue on pientalovaltaista ja lapsiperheiden suosiossa olevaa arvostettua Espoon Painiittyä, joka kuuluu Kuninkaankolmioon eli alueeseen, jossa Espoo, Helsinki ja Vantaa tekevät yhteistyötä palveluissa, liikenteessä ja maankäytössä.

Rivi- ja paritalot sijoittuvat aurinkoiselle tontille. Vieressä ovat Krenatöörinpuisto leikki- ja kuntoilupaikkoineen sekä Lotanmäen monipuolinen virkistysalue. Reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä on Leppävaaran urheilupuisto, johon kuuluvat mm. yleisurheilustadion, kaksi tekonurmikenttää, skeittipuisto, tenniskenttiä ja valaistu kuntorata.

Lähialueen palvelut

Linjat:
203, 38

Juna:
Pitäjänmäki 2,5 km
Leppävaara 3 km

Alle 2 km:
K-Supermarket Konala
S-Market Konala
Alepa Lintuvaara
K-Market Vallikallio

Kunto:
Uusmäen pallokenttä 1,4 km
Fitness24Seven 1,5 km

Päiväkodit:
Painiityn Päiväkoti 400 m
Päiväkoti Karhi 850 m
Luontopäiväkoti Lumi 950 m

Peruskoulut:
Konalan koulu 750 m
Lintumetsän koulu 1,2 km
Lintulaakson koulu 1,3 km

Terveys:
Pitäjänmäen terveysasema 1,9 km
Leppävaaran terveysasema 2,6 km
Terveystalo Leppävaara 3,4 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.