3H​+KT​+S​+VAR​+AK​+AP

Vapaa

Pinta-ala
88.5m2
Osoite
Salakuljettajantie 3
Myyntihinta
169 400 €
Velaton hinta
563 900 €

Asunnon perustiedot

Asunnon numero E6
Huoneet 3H​+KT​+S​+VAR​+AK​+AP
Tila Vapaa
Pinta-ala 88.5m2
Osoite Salakuljettajantie 3
Myyntihinta 169 400 €
Lainaosuus 394 500 €
Velaton hinta 563 900 €
Arvioitu hoitovastike 327,45 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
vain korko
1 183,50 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
korko ja lyhennys
2 603,70 €/kk
Arvioitu tontin lunastushinta Sisältyy hintaan
Tontin omistussuhde Oma
Muut kustannukset Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen on arvioidulla 3,42% kokonaiskorolla laskettuna 2603,70 EUR/kk. Yhtiölainassa on valmistumisesta lukien noin kahden vuoden lyhennysvapaa. Em. hoitovastikkeen määrä ei sisällä hoitovastike B:tä (0,80EUR/m2/kk), jota peritään lisäksi huoneistoihin kuuluvista autotalleista 16,00 EUR/kk, autokatospaikoista 12,90 EUR/kk ja/tai piha-autopaikoista 8,00 EUR/kk.

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Tee varaus

Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittautua varaajaksi/varausjonoon. Luethan varaussopimuksen ehdot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä.

Varaussopimuksen ehdot

  1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.
  2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.
  3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.
  4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.
  5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.
  6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.
  7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.
  8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.
  9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.
  10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

Tie Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Joustavasti uuteen kotiisi jopa ilman asuntolainaa

Asiantuntijamme apunasi materiaalien valinnassa