Asunto Oy Espoon Luhtakuusio

Tulossa

Rennon viihtyisää asumista rauhallisella alueella

Rauhalliselle alueelle Espoon Muuralaan on tulossa uusi kymmenen kodin asuntokohteemme, Luhtakuusio. Kaksikerroksiset erillistalot ovat kooltaan 120 m2 ja yksikerroksiset paritaloasunnot 78,5 m2. Erillistalojen suuret omat pihat houkuttelevat viihtymään ulkosalla vehreän luonnon ympäröimänä.

Muurala sijaitsee Espoon keskuksen pohjoispuolella ja on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Luhtakuusion lähellä on koulu ja päiväkoti, ja julkiset kulkuyhteydet toimivat erinomaisesti. Vilkkaan Kehä III:n läheisyydestä huolimatta kaupunginosa on rento, rauhallinen ja luonnonläheinen. Lyhyen matkan päästä löytyy monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, esimerkiksi ulkokuntosali ja golfkenttä.

Luhtakuusion on suunnitellut arkkitehti Hannes Häkkinen. Kohteen rakentaminen alkaa arviolta huhtikuussa 2022.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

 

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnin arvioitu alkamisaika vkolla 8/2022

Myyntivaiheen arvioitu alkamisaika vkolla 16/2022

Rakentamisen arvioitu alkamisaika 4/2022

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

Osoite: Koulumestarintie 15
Asunnot: 10 kpl
Asuntokoot: erillistalot 120 m2/4kpl, paritalot 78,5 m2/6 asuntoa

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30 % sen kokonaishinnasta. Voit kuitenkin hankkia elämäsi kaupunkikodin jo 15 %:n omarahoitusosuudella ja hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.