4-5h​+kt​+s​+var 9,5m2​+ak 2kpl

Varattu

Pinta-ala
118.0m2
Osoite
Helmitauluntie 15
Myyntihinta
233 000 €
Velaton hinta
582 000 €

Asunnon perustiedot

Asunnon numero D4
Huoneet 4-5h​+kt​+s​+var 9,5m2​+ak 2kpl
Tila Varattu
Pinta-ala 118.0m2
Osoite Helmitauluntie 15
Myyntihinta 233 000 €
Lainaosuus 349 000 €
Velaton hinta 582 000 €
Arvioitu hoitovastike 536,90 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
vain korko
1 479,76 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
korko ja lyhennys
2 687,30 €/kk
Arvioitu tontin vuokravastike 457,84 €/kk
Arvioitu tontin lunastushinta 130 862,00 €
Tontin omistussuhde Vuokra
Muut kustannukset Pääomavastike on arvioidulla 5,0%:n kokonaiskorolla laskettuna lyhennysvapaan jälkeen 2687,30 EUR/kk. Yhtiölainassa ensimmäinen valmistumisen jälkeinen vuosi on lyhennysvapaa. Valinnaisen vuokratontin arvioitu lunastushinta 130 862 EUR.

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Liity varausjonoon

Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittautua asunnon varausjonoon. Luethan varaussopimuksen ehdot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä.

Varaussopimuksen ehdot

  1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.
  2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.
  3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.
  4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.
  5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.
  6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.
  7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.
  8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.
  9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.
  10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

Tie Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Joustavasti uuteen kotiisi jopa ilman asuntolainaa

Asiantuntijamme apunasi materiaalien valinnassa