Asunto Oy Keravan Herttakello

Tulossa

Viihtyisiä ja ekologisia koteja Keravan Asuntomessualueella

Asuntomessuille 2024 nouseva valloittava Asunto Oy Keravan Herttakello ihastuttaa kauniilla Keravan kartanon alueella. Seitsemän erillistalon ja kahdeksan paritalon messukohde on viihtyisä ja ekologinen kokonaisuus, jonka kotien sisäilma on hapekasta ja tuntuu helpolta hengittää. Tämän takaa Kastellin oman tuotekehityksen helmi, luonnollisesti hengittävä ja hiilijalanjäljeltään pieni Kastelli Green™  -puukuiturakenne, joka on erinomainen valinta myös allergiaperheille. Hengittävä puukuiturakenne pitää kotisi huoneilman kosteuden luonnollisesti optimaalisella tasolla ympäri vuoden.

Ekologiset valinnat näkyvät myös muissa kohteen suunnitteluratkaisuissa. Aurinkopaneelit tuottavat energiaa asuntojen katoilla, ja autokatosten ympäristöystävälliset viherkatot tuovat pihaan vehreää ilmettä. Kodit lämpiävät täysin uusiutuvalla kaukolämmöllä. Kaikissa kaksikerroksisissa kodeissa on lattialämmitys, sauna, terassi ja oma varasto.

Keravan kartanon alueesta on tulossa upea yhdistelmä juurevaa historiaa, yhteisöllisyyttä ja uutta, kunnianhimoista rakentamista. As Oy Keravan Herttakellon sijainti on erinomainen. Keravanjoelle ja Keravan Kivisillalle on matkaa 250 metriä, ja juna-asema on 1,2 kilometrin päässä. Kävely- ja pyöräilyreitit ovat oivalliset, samoin joukkoliikenneyhteydet ja palvelut. Luonnossa viihtyvälle nämä kodit ovat mitä mainioin valinta, sillä alueen pinta-alasta jopa yli puolet on viher- ja vesialueita.

Asunto Oy Keravan Herttakellon on suunnitellut arkkitehti Janne Jylkäs.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnin arvioitu alkamisaika loppuvuonna 2022

Rakentamisen arvioitu alkamisaika keväällä 2023

Muuttovalmis Asuntomessujen 2024 jälkeen syyskuussa

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Jakarandakatu
Asuntoja: 15 kpl
Asuntokoot: 77–114 m
Tontti: Vuokra

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.