Asunto Oy Oulun Korundi

Myynnissä

Laadukkaat rivitalokodit luonnonläheisellä Kivikkokankaalla

Asunto Oy Oulun Korundi koostuu seitsemästä kaksikerroksisesta rivitalosta. Suositun Kivikkokankaan yhdelle viimeisimmistä tonteista rakennettaviin puurivitaloihin tulee kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja. Jokaisen asunnon edessä on hintaan kuuluva autokatos, joista useimmat voidaan lisähinnasta muuttaa autotalleiksi. Viihtyisät asumistilat laajentuvat katetuille terassille ja yläkerran parvekkeelle, joiden molempien monikäyttöisyyttä voi edelleen kasvattaa valitsemalla niihin lisähintaisen lasituksen.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Oulun Korundin tyylikkään kokonaisuuden on suunnitellut arkkitehtitoimisto Avarion suunnittelutiimi arkkitehti Teemu Leppäsen johdolla. Lähtöajatuksena oli luoda suojaisa sisäpiha, jota kaksikerroksiset asuinrakennukset rajaavat. Ulkonäössä tavoiteltiin modernia pelkistettyä ilmettä, jota elävöittävät leikkisät värilliset yksityiskohdat. Tämä näkyy sisäänvedetyssä parvekejulkisivussa, ikkuna-aukotuksissa ja ikkunoiden väreissä.

Kaikissa asunnoissa on oma tilava terassi ja parveke. Niihin on saatavissa myös lasitus, joka tuo lisätilaa asumiseen ja tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Suojaisa pihakatu on avara ja viihtyisä, ja tontilla on myös yhteinen leikki- ja oleskelupaikka. Kohteessa korostuukin vaivaton ja leppoisa yhtiömuotoinen asuminen yksityisyyden eduilla.

Myynnissä

Rakentamisen aloitus 5/2021

Muuttovalmis 9/2022

• Osoite: Hölkkäkuja 2
• Asuntoja: 28 kpl
• Asuntokoot: 3–5H+KT+S+VAR / 81,5–119,5 m2
• Tontti: Vuokra / Oulun kaupunki

Asunnot

a1 a2 a3 a4 b5 b6 b7 b8 c9 c10 c11 c12 d13 d14 d15 d16 e17 e18 e19 e20 f21 f22 f23 f24 g25 g26 g27 g28

D16 4h​+tk​+s

Vapaa

Pinta-ala 103.0m2
Huoneluku 4h​+tk​+s
Myyntihinta 83 955,00 €
Velaton hinta 279 851,00 €

E17 4h​+tk​+s

Varattu

Pinta-ala 103.0m2
Huoneluku 4h​+tk​+s
Myyntihinta 83 955,00 €
Velaton hinta 279 851,00 €

F21 4h​+k​+s

Vapaa

Pinta-ala 103.0m2
Huoneluku 4h​+k​+s
Myyntihinta 83 955,00 €
Velaton hinta 279 851,00 €

G25 4h​+k​+s

Vapaa

Pinta-ala 103.0m2
Huoneluku 4h​+k​+s
Myyntihinta 83 955,00 €
Velaton hinta 279 851,00 €

G28 4h​+k​+s

Varattu

Pinta-ala 103.0m2
Huoneluku 4h​+k​+s
Myyntihinta 83 955,00 €
Velaton hinta 279 851,00 €

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RY:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Näissä kodeissa täyttyvät tilavan perheasunnon tarpeet mukavasti; yhteiset oleskelutilat ovat avarat ja valoisat, makuuhuoneet reiluja, hyvät säilytystilat ja kunnollinen kodinhoitohuone. Kodeissa on monipuoliset kalustusmahdollisuudet ja omaa pihaa. Autokatos on lähellä asuntoa. Kohteessa on myös laadukas vihersuunnitelma useine kasvilajeineen.

Asuinalue

Asunto Oy Oulun Korundi sijoittuu Kivikkokankaan etuosaan hyvien yhteyksien ulottuville. Lähellä on uusi Hiukkavaara-keskus, josta kasvaa yksi kolmesta Oulun suurimmasta kaupunkikeskuksesta. Uudet palvelut nostavat alueen arvoa entisestään ja tekevät siitä luontoympäristönsä kanssa ainutlaatuisen asuinalueen.

Rivitalokohteen sijainti on hyvien yhteyksien varrella. Läheltä löytyvät niin päiväkodit, koulut kuin todella monipuoliset ulkoilumaastotkin harrastaa kuntoilua ja liikuntaa ympäri vuoden. Oulujoen uinti- ja veneilymahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä, toisella suunnalla valaistut lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Sankivaaran ulkoilumaastot ja golfkenttä ovat reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Uuteen Hiukkavaara-keskukseen on tulossa lisää monipuolisia liikuntatiloja, mm. jäähalli ja uimahalli.

Lähialueen palvelut

Bussipysäkit:
5, 5N, 7, 11

Juna:
Oulun juna-asema 7,2 km

Kauppa:
K-market Hiukkavaara 2,4 km

Liikunta:
Hiukkavaaran urheilukeskus 2,4 km

Tarha:
Saarelan päiväkoti 1,1 km
Päiväkoti Touhula 1 km

Koulu:
Oulujoen koulu 2,7 km
Knuutilankankaan koulu 3,7 km
Lämsänjärven koulu 4 km

Terveys:
Kontinkankaan terveyskeskus 3,7 km
Myllyojan terveyskeskus 3,9 km
Oulun yliopistollinen sairaala 5,5 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.