Asunto Oy Vantaan Ruoholaukka

Myynnissä

Kodikasta rivitaloasumista vihreässä ympäristössä

Omalle tontille, Vantaan pien- ja rivitalovaltaiseen Hämeenkylään, on tulossa kuuden kaksikerroksisen rivitalon taloyhtiö osoitteeseen Kolmikallionrinne 5. Asunto Oy Vantaan Ruoholaukassa on kolmen ja neljän huoneen koteja kolmessa eri koossa. Kaikissa asunnoissa sauna ja makuuhuoneet ovat yläkerrassa ja avarat oleskelutilat keittiöineen alakerrassa. Autopaikat on sijoitettu asuntojen eteen.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Vantaan Ruoholaukan perheasuntokohteen on suunnitellut SAFA-arkkitehti Janne Jylkäs. Kuuden rivitalon taloyhtiö sijaitsee Hämeenkylän ja Pähkinärinteen kupeessa rajoittuen tontin itäreunasta puisto-alueeseen ja ulkoilumaastoihin. Yhtiö sijoittuu kahden tien väliin, jossa tontti viettää korttelin keskeltä kohti puistoa. Rakennukset on sijoitettu porrastumaan rinteeseen ja hieman kulmittain toisiinsa nähden. Tontin autopaikoille tullaan kahdelta suunnalta, jolloin pihan keskelle jää rauhallinen yhteinen oleskelu- ja leikkipiha. Siellä olevassa varastorakennuksessa on tekninen tila ja talovarasto. Yhteen rivitaloon tulee kellari, josta löytyvät asuntokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuoja.

Myynnissä

Rakentamisen aloitus 5/2021

Muuttovalmis 7/2022

• Osoite: Kolmikallionrinne 5
• Asuntoja: 30 kpl
• Asuntokoot: 3–4H+KT+S / 75–91 m2
• Tontti: Oma

Asunnot

a1 a2 a3 a4 a5 b6 b7 b8 b9 b10 c11 c12 c13 c14 c15 d16 d17 d18 d19 d20 e21 e22 e23 e24 e25 f26 f27 f28 f29 f30

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RY:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Rakennusten pienellä käännöllä on saatu aikaan viihtyisyyttä ja vaihtelua tontin keskelle muodostuvalle pihapiirille. Rakennusten arkkitehtuuri muodostuu rakennusten sisäänkäyntien lippa-aiheista ja pitkien julkisivujen muodostamista väripareista, joita rikotaan vaihtelevilla ikkuna-aukotuksilla. Asuntojen pohjaratkaisut ovat avaria. Oleskelutilat sijoittuvat ensimmäiseen kerrokseen ja ne avautuvat suurten ikkunapintojen kautta asuntojen terasseille. Toisessa kerroksessa sijaitsevat makuuhuoneet ja pesutilat. Asuntojen käyttötiloja laajentaa lisäksi oleskelutilojen yhteyteen sijoittuva, lasitettavissa oleva terassi.

Janne Jylkäs, arkkitehti SAFA
Jylkäs Arkkitehdit Oy

Asuinalue

As Oy Vantaan Ruoholaukka sijoittuu uudelle viihtyisälle Hämeenkylän pientalo- ja rivitaloalueelle.

Ruoholaukka on erinomaisten luontomahdollisuuksien äärellä. Tontti rajautuu Kolmikallionpuistoon, jossa on Lammaslampi laitureineen ja viihtyisine kävelyreitteineen. Lähellä on myös Pitkäjärvi uimarantoineen ja kalastusmahdollisuuksineen. Kävelymatkan päässä ovat koulu ja ruokakauppa.

Monipuolisen luonnon lisäksi asuntojen sijainti tarjoaa hyvät kulkuyhteydet kauempana olevaan tarjontaan. Oman auton lisäksi eri linjojen bussipysäkit ovat aivan lähellä ja kaksikin juna-asemaa mukavan pyöräilymatkan päässä.

Lähialueen palvelut

Bussit:
Pysäkki 300 m: 231N, 321, 321N, 335
Pysäkki 350 m: 231N, 313, 555, 555B

Junat:
Myyrmäki 4 km, Leppävaara 4,7 km

Kaupat:
K-Market Pähkinä 750 m
K-Supermarket Pähkinärinne 1,2 km
K-Supermarket Herkkupähkinä 1,8 km

Kuntoilu, leikkipaikat:
Lammaslammen laituri 850 m
Soltorpin luontopolku 1,4 km
Pähkinärinteen ratagolf 500 m

Päiväkodit:
Hämevaaran päiväkoti 1,1 km
Karhunpesän päiväkoti 1,2 km
Päiväkoti Leijonamieli 1,3 km

Koulut:
Pähkinärinteen koulu 900 m
Rajatorpan koulu 2.3 km

Terveys:
Terveys-ja sairaanhoito Viola 2,7 km
Myyrmäen terveysasema 4 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.