Myytyjä kohteitamme

As Oy Espoon Siniviuhka

Viihtyisälle alueelle Espoon Painiittyyn on tulossa kahdeksan erillistalon taloyhtiö osoitteeseen Kanttiinitie 10. Asunto Oy Espoon Siniviuhka muodostuu kaksikerroksisista neljän huoneen asunnoista, joissa jokaisessa on oma sauna ja autotalli talon yhteydessä

As Oy Espoon Siniviuhka sijoittuu Espoon Koillisreunaan uudelle rauhalliselle ja turvalliselle alueelle suojaan läpikulkuliikenteeltä. Alue on pientalovaltaista ja lapsiperheiden suosiossa olevaa arvostettua Espoon Painiittyä, joka kuuluu Kuninkaankolmioon eli alueeseen, jossa Espoo, Helsinki ja Vantaa tekevät yhteistyötä palveluissa, liikenteessä ja maankäytössä.

Suunnittelija Safa arkkitehti Mikko Kalkkinen.
Valmistumisvuosi 2022.

Modernia erillistaloasumista arvostetulla alueella

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Espoon Palmusara

Merelliseen ympäristöön Espoon Matinkylään on tulossa kahden yksitasoisen ja kahden kaksikerroksisen rivitalon taloyhtiö osoitteisiin Verkkopolku 2 ja Sepet-torppa 2. Asunto Oy Espoon Palmusara muodostuu kahden kokoisista neljän ja viiden huoneen asunnoista, joista suuremmat sijoittuvat kaksikerroksisiin, eloisasti porrastettuihin rivitaloihin.

As Oy Espoon Palmusara sijoittuu Espoon Matinkylään merellisen Nuottalahden pientaloalueelle. Yksi- ja kaksikerroksiset rivitalot sijoittuvat aurinkoiselle tontille meren tuntumaan. Lähiympäristössä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kaikenikäisille. Nuottaniemen venesatama on vieressä ja myös sen leikkipuisto. Päiväkodit, koulut ja monipuoliset palvelut ovat lähellä.

Suunnittelija Avarion arkkitehti Markku Ranne.
Valmistumisvuosi 2022.

Tasokasta rivitaloasumista venesataman lähellä

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Espoon Käenkukka

Asunto Oy Espoon Käenkukka koostuu viidestä kaksitasoisesta rivitalosta, jotka rakennetaan Espoon Painiityn luonnonkauniille metsäalueelle. Talojen muoto on arkkitehtonisesti näyttävä ja asuntoja porrastamalla rivitaloihin on saatu eloisuutta ja pientalomaisuutta. Taloyhtiöön tulee 21 kolmen ja neljän huoneen asuntoa, joihin kaikkiin kuuluu oma piha terasseineen ja 2 varastoa; ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä ja häkkivarasto taloyhtiön yhteisissä tiloissa. Kaikissa kodeissa on sauna ja kylpyhuone molemmissa kerroksissa. Lämmityspisteellä varustettuihin autopaikkoihin on vedetty varaus sähköauton lataamiseen. Yli puolet autopaikoista on katettu.

Asunto Oy Espoon Käenkukka sijoittuu Espoon koillisreunaan Lintuvaaran kaupunginosaan, lähelle Vantaan ja Helsingin rajoja. Alue on uutta pientalovaltaista Painiittyä, joka kuuluu Kuninkaankolmioon, eli alueeseen, jossa Espoo, Helsinki ja Vantaa tekevät yhteistyötä maankäytössä, liikenteessä ja palveluissa.

Suunnittelija SAFA arkkitehti Mikko Kalkkinen.
Valmistumisvuosi 2020.

Arkkitehtonisesti eloisat puurivitalot Painiityn metsämaisemaan

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Helsingin Ryytisalvia

As Oy Helsingin Ryytisalvia muodostuu rinteeseen porrastuvista kaksikerroksisista puurivitaloista. Taloyhtiössä on valittavana kahden kokoisia koteja, joihin kaikkiin kuuluu oma piha, tilava terassi ja sauna. Suurempaan asuntoon voit valita 2 tai 3 makuuhuonetta. Keittiö on yhdistetty valoisaan olohuoneeseen. Makuuhuoneet löytyvät yläkerrasta, missä on myös asunnon toinen kylpyhuone.

Kohde rakentuu kauniille ja rauhalliselle alueelle Helsingin Honkasuolle, jossa asukkaat voivat hyödyntää Malminkartanon kattavia palveluita ja joukkoliikenneyhteyksiä.

Suunnittelijat Projektiarkkitehti Jaana Zelikman
AAR, Arkkitehdit Anttila ja Rusanen OY.
Valmistumisvuosi 2021.

Ajatonta arkkitehtuuria ja tasokasta asumista Helsingin Honkasuolla

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Helsingin Sitruuna

Asunto Oy Helsingin Sitruuna koostuu viidestä värikkäästä puurivitalosta, jotka viimeistelevät uuden Konalan puolelle sijoittuvan, viihtyisän puutaloyhteisön. Asuntovalikoimassa on kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja, joihin kaikkiin kuuluu oma piha ja sauna. Lämmitystolpalla ja sähköauton latauspisteen varauksella varustetut autopaikat sijoittuvat yhtiön oman pihakadun varrelle, kunkin kodin läheisyyteen.

Asunto Oy Helsingin Sitruuna sijoittuu Luoteis-Helsingin viihtyisään Konalaan, missä asuntokanta koostuu lähinnä omakoti- ja pienkerrostaloista. Läheltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, ruokakaupat kuin ulkoilumaastot

Suunnittelija SAFA arkkitehti Kirsti Sivén.
Valmistumisvuosi 2019.

Raikas puutalojen pikkukylä keskellä modernia Konalaa

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Espoon Ukonhattu

Näissä kodeissa ei tarvitse kantaa huolta aikaa ja kärsivällisyyttä vaativista sisustusvalinnoista ja pihaistutuksista: kaikki on jo tehty valmiiksi laadukkaasti ja tyylillä. Neljässä kodissa on oma autokatos, ja jokaiseen erillistaloon kuuluu myös varasto. Olokeittiö tuo koko perheen ja ystävät yhteen, kun taas yläkerran voi rauhoittaa nukkumiseen tai vaikkapa töiden tekoon ja vieraille. Sisälle tultaessa kylpyhuone on heti lähettyvillä, mikä tekee niin lapsi- kuin koiraperhearjestakin paljon helpompaa.

Asunto Oy Espoon Ukonhattu sijaitsee Kaivertajantien varrella Espoon Kuurinniityssä, joka on rauhallinen ja luonnonläheinen omakotitaloalue Turunväylän eteläpuolella. Kaunis Kauniainen on myös ihan vieressä! Lapsiperheiden suosima Kuurinniitty tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Suunnittelija SAFA arkkitehti Hannes Häkkinen.
Valmistumisvuosi 2019.

Kuurinniityn tyylikkäät ja muuttovalmiit erillistalot on tehty elämistä varten

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Oulun Basso

Asunto Oy Oulun Bassossa on seitsemän erillistaloa. Oulun uudelle Vaskikankaan alueelle rakennetut puutalot ovat kolmen ja neljän huoneen, kooltaan 81 ja 96 neliön yksitasoisia koteja. Jokaiseen taloon on luontevasti kytketty oma autokatos, lämmin varasto ja suojaisa lasikatettu terassi, johon sai lisähintaan myös seinät lasitettuina.

Oulun Basso sijaitsee rauhallisella Puhaltajantiellä, turvassa läpikulkuliikenteeltä. Lähellä ovat niin päiväkodit, koulut kuin todella monipuoliset ulkoilumaastotkin, joissa voi harrastaa kuntoilua ja liikuntaa ympäri vuoden. Oulujoen uinti- ja veneilymahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä ja Sankivaaran ulkoilumaastot ja golfkenttäkin lähellä.

Suunnittelija SAFA arkkitehti Teemu Leppänen.
Valmistumisvuosi 2020.

Laadukkaat erillistalot luonnon läheisellä Oulun Vaskikankaalla

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Vantaan Pikkutalvio

Asunto Oy Vantaan Pikkutalvio muodostuu neljästä paritalosta. Kolmen ja neljän huoneen valoisia koteja on yhteensä kahdeksan, joissa kaikissa on hyvät kodinhoitotilat ja sauna. Jokaiseen kuuluu myös oma aurinkoinen piha terasseineen. Avara olohuone jatkuu pihalle suurten ikkunoiden ja terassinoven kautta. Asuntojen vaaleisiin pintoihin on helppo mukauttaa omannäköinen sisustus. RS-kohde.

Asunto Oy Vantaan Pikkutalvion on suunnitellut SAFA arkkitehti Antti Heikkilä. Valmistumisvuosi 2020.

Haluttuja paritalokoteja Vaaralan Rajatien vehreässä miljöössä.

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Helsingin Liitäjä

Liitäjä on Helsingin Ala-Malmille sijoittuva 15 modernin kaksikerroksisen erillistalon yhtiö. Kooltaan 78 ja 88,5 neliöisissä kodeissa on keittiön lisäksi 3 tai 3-4 huonetta. Kaikissa kodeissa oleskelutilat, keittiö ja sauna on sijoitettu alakertaan ja makuuhuoneet yläkertaan. Yläkerran ranskalaiset parvekkeet ja toinen kylpyhuone lisäävät asumismukavuutta.

Pilvenpyörteentien varteen muodostuu rytmikäs nauha kytkettyjä puurakenteisia erillistaloja, jotka on asuntokohtaisesti väritetyin katoksin liitetty toisiinsa. Jokaisella asunnolla on myös oman värinen ulkovarasto, joka jakaa asuntopihat suojatuiksi atrium-tyyppisiksi pihataskuiksi.

Liitäjän kodit suunnitteli SAFA arkkitehti Karla Sivula.
Valmistumisvuosi 2020.

Toivottua erillistalojen yksityisyyttä kauniilla Ala-Malmilla

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Oulun Poikkihuilu

Asunto Oy Oulun Poikkihuilu koostuu kuudesta yksitasoisesta erillistalosta, joissa kaikissa on oma autokatos ja lämmin ulkovarasto. Oulun Soittajankankaalle rakennettavat puutalot ovat kolmen ja neljän huoneen koteja, joiden asumistilat laajentuvat lasikatteiselle terassille.

Erillistalokohteen sijainti on rauhallisella Poikkihuiluntiellä, joka rajoittuu metsäiseen puistoon. Asunnot ovat turvassa läpikulkuliikenteeltä. Lähellä ovat niin päiväkodit, koulut kuin todella monipuoliset ulkoilumaastotkin, joissa voi harrastaa kuntoilua ja liikuntaa ympäri vuoden. Oulujoen uinti- ja veneilymahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä ja toisella suunnalla valaistut lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Sankivaaran ulkoilumaastot ja golfkenttä ovat reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Lisäksi uuteen Hiukkavaara-keskukseen on tulossa lisää monipuolisia liikuntatiloja.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Teemu Leppänen.
Valmistumisvuosi 2021.

Tyylikkäitä erillistaloja Oulun Soittajankankaalle

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Oulun Lippuvartija

Asunto Oy Oulun Lippuvartija koostuu kahdeksasta yksitasoisesta erillistalosta, joissa kaikissa on tavallista vähäpäästöisempi ja hyvään sisäilmaan vaikuttava Kastelli GREEN -rakenne. Oulun Soittajankankaalle rakennettavat puutalot ovat kolmen ja neljän huoneen koteja, joita erottaa toisistaan jokaiseen kotiin kuuluva autokatos.

Asunnot sijaitsee on rauhallisen Lipunkantajantien päässä, puiston reunalla, välttäen turhan läpikulkuliikenteen. Omalta pihalta pääsee helposti pyöräteille ja lenkkipoluille.

Ihanaa asumista hyvien liikuntapaikkojen ja palvelujen läheisyydessä uudella asuinalueella.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Teemu Leppänen.
Valmistumisvuosi 2020.

Ekologiset erillistalot Soittajankankaalla

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Vantaan Runotie 6 C

Puistomaisemaan rajoittuva asunto-osakeyhtiö Vantaan Runotie 6 C muodostuu neljästä paritalosta ja kahdesta rivitalosta. Huoneistovalikomassa on yhteensä 20 asuntoa yksiöistä kolmen, neljän ja viiden huoneen koteihin. Kooltaan kodit ovat 32 neliöstä 86 neliömetriin.

Avarissa ja valoisissa kodeissa on omat, tilavat pihat ja rivitaloissa pihat rajoittuvat kauniiseen puistomaisemaan. Näissä kodeissa on omakotimaista tunnelmaa.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Antti Heikkilä.
Valmistumisvuosi 2018.

Omakotimaista asumista Vantaan Ilolassa.

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Helsingin Kaarelan Helmi

Asunto Oy Helsingin Kaarelan Helmessä on yhteensä 30 kaksikerroksista EasyIN -rivitalokotia. Asuntovalikoimassa on kahden ja kolmen makuuhuoneen koteja, kooltaan 69-74 m2. Talojen rakenteet ovat hengittävää puukuitua eli rakennukset ovat aitoja ja ekologisia Kastelli Green puutaloja, joissa huoneilman kosteus pysyy miellyttävällä tasolla ympäri vuoden.

Kaikissa asunnoissa on kylpyhuone tai vessa sekä ylä- että alakerrassa, oma piha ja sisäänkäynnin yhteydessä varasto. Osassa asunnoista on myös sauna. Näissä urbaaneissa townhouse-kodeissa on mannermaista, mutta samalla luonnonläheistä, tunnelmaa.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Antti Heikkilä.
Valmistumisvuosi 2019.

Vihreää kaupunkiasumista Helsingin Honkasuolla.

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8

Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8 muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta paritalosta, jotka sijaitsevat Siltalanpuiston reuna-alueella Helsingin Suutarilassa. Yhtiön asuntovalikoimassa on neljän ja viiden huoneen koteja, jotka kaikki ovat kooltaan 80 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu etelään avautuva oma piha sekä oma varasto.

Nämä kodit edustavat kaupunkiasumista yhdistettynä erinomaisiin virkistysmahdollisuuksiin.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Hannes Häkkinen.
Valmistumisvuosi 2018.

Viihtyisää kaupunkiasumista Helsingin Suutarilassa.

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Helsingin Klementiini

Asunto Oy Helsingin Klementiini koostuu kolmesta rivitalosta ja kahdesta paritalosta. Yhtiöön kuuluu 16 kaksikerroksista kolmen, neljän ja viiden huoneen ja keittiön asuntoa kooltaan 74 – 114,5 m2. Näissä asunnoissa jokainen neliö on tarkkaan hyödynnetty. Lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu oma piha ja oma sauna.

Nämä raikkaan väriset ja yksilölliset puutalot sijaitsevat puiston reunalla Helsingin Konalassa. Talot muodastavat viihtyisän pihakadun korostamaan kaupunkimaisen pientaloauleen tunnelmaa.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Kirsti Sivén.
Valmistumisvuosi 2018.

Moderni ja viihtyisä puutaloyhteisö Helsingin Konalassa.

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Vaaralan Helmi

Vantaan Vaaralaan valmistui kahdeksan näyttävää omakotimaista paritaloa. Asunto-osakeyhtiöön kuuluu 16 kooltaan 44 – 63.5 m2 EasyIN -kotia. Kahdesta neljään huonetta ja keittiön käsittävät asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan kokoaan suurempia. Sisätiloihin tulvii luonnonvaloa olohuoneen suurista ikkunoista, jotka avautuvat koko kodin levyiselle katetulle terassille ja omalle piha-alueelle. Kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Tontilla on tilaa myös autopaikoille. Vaaralan Helmen pihan yksi nurkka jätettiin luonnontilaan lasten leikeille.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Antti Heikkilä.
Valmistumisvuosi 2017.

Näyttäviä paritalokoteja viihtyisässä Vaaralassa.

Selaile kuvia kohteesta.

As Oy Vantaan Säveltie 5

Vehreälle, pientalovaltaiselle asuinalueelle Vantaan Ilolaan valmistui 46 EasyIN -kotia. Asunto-osakeyhtiö koostuu rivi- ja luhtitalojen monen kokoisista asunnoista yksiöistä aina viiden huoneen ja keittiön koteihin, kooltaan 30.5 – 92 m2. Kaikissa asunnoissa, niin suurissa kuin pienimmissäkin, on iso parveke tai terassi. Yhtiön näyttävissä kaksikerroksisissa kodeissa on huonekorkeutta jopa 5.5 metriä.

Rakennukset rajaavat viihtyisän oleskelupihan talojen keskelle marjapensaineen ja leikkipaikkoineen. Yhtiön pihalla on myös tilaa autopaikoille.

Kohteen on suunnitellut SAFA arkkitehti Antti Heikkilä.
Valmistumisvuosi 2017.

Ilolan suunnittelu alkoi arkkitehtikilpailusta, jossa haettiin edullisen asumisen konseptia.

Selaile kuvia kohteesta.

Niitä parempia pientalokoteja.

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje, saat tietoa uusista EasyIN -kohteista ensimmäisten joukossa.

 

 

×
Varausjono
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

Varaussopimus tehdään kirjallisesti.

1. Varausmaksu

Varauksen vakuudeksi Varaaja maksaa Myyjälle 1000,00 euron suuruisen varausmaksun.

2. Sopimuksen voimassaolo

Varaussopimus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu kohdan 1 mukaisesti Myyjän ilmoittamalle tilille.
Mikäli varausmaksua ei makseta edellä mainitun mukaisesti määräajassa, raukeaa allekirjoitettu sopimus.
Varsinainen asuntokauppa tehdään varaussopimuksen voimassaoloaikana. Myyjä ja Varaaja voivat erikseen sopia varausajan jatkamisesta.

3. Varauksen peruuttaminen

Varaajalla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksensa ja saada maksamansa varausmaksu takaisin kirjallisesti ilmoittamalleen pankkitilille.
Myös varaussopimuksen purkautuessa kohdan 4 perusteella maksetaan kohdassa 1 tarkoitettu varausmaksu edellä mainittua menettelyä noudattaen takaisin varaajalle.

4. Myyjän oikeus purkaa varaussopimus

Tämä varaussopimus perustuu em. asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Kohteen rakentaminen aloitetaan, jos kohteeseen saadaan ennakkomarkkinoinnin aikana riittävä määrä varauksia.
Myyjällä on oikeus purkaa tämä varaussopimus, mikäli
1) Kohteen rakentamista ei aloiteta.
2) Varaaja ei kahden viikon kuluessa siitä, kun Myyjä on ilmoittanut Varaajalle, että asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt, allekirjoita kauppakirjaa.
3) Varaaja ei halua tehdä kauppaa Myyjän ilmoittamilla ehdoilla.

5. Ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste

Varaajalle annetaan varaussopimuksen yhteydessä alustava ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste.
Rakentajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja/tai materiaaleja toisiin vastaaviin/samanarvoisiin rakenteisiin ja/tai materiaaleihin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.

6. Varaajan selonottovelvollisuus

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.
Varaajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

7. Muut ehdot

Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta tai ennakkomarkkinoinnin jatkamisesta. Myyjä ilmoittaa Varaajalle, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt. Kauppa tehdään tämän jälkeen kahden viikon kuluessa.
Kauppa tehdään käyttäen kuluttaja-asiamiehen hyväksymää asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirjalomaketta.
Varaussopimus tehdään kahtena kappaleena, yksi Varaajalle ja yksi Myyjälle.

×
Varauslomake
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

Varaussopimus tehdään kirjallisesti.

1. Varausmaksu

Varauksen vakuudeksi Varaaja maksaa Myyjälle 1000,00 euron suuruisen varausmaksun.

2. Sopimuksen voimassaolo

Varaussopimus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu kohdan 1 mukaisesti Myyjän ilmoittamalle tilille. Mikäli varausmaksua ei makseta edellä mainitun mukaisesti määräajassa, raukeaa allekirjoitettu sopimus. Varsinainen asuntokauppa tehdään varaussopimuksen voimassaoloaikana. Myyjä ja Varaaja voivat erikseen sopia varausajan jatkamisesta.

3. Varauksen peruuttaminen

Varaajalla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksensa ja saada maksamansa varausmaksu takaisin kirjallisesti ilmoittamalleen pankkitilille. Myös varaussopimuksen purkautuessa kohdan 4 perusteella maksetaan kohdassa 1 tarkoitettu varausmaksu edellä mainittua menettelyä noudattaen takaisin varaajalle.

4. Myyjän oikeus purkaa varaussopimus

Tämä varaussopimus perustuu em. asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Kohteen rakentaminen aloitetaan, jos kohteeseen saadaan ennakkomarkkinoinnin aikana riittävä määrä varauksia. Myyjällä on oikeus purkaa tämä varaussopimus, mikäli 1) Kohteen rakentamista ei aloiteta. 2) Varaaja ei kahden viikon kuluessa siitä, kun Myyjä on ilmoittanut Varaajalle, että asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt, allekirjoita kauppakirjaa. 3) Varaaja ei halua tehdä kauppaa Myyjän ilmoittamilla ehdoilla.

5. Ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste

Varaajalle annetaan varaussopimuksen yhteydessä alustava ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste. Rakentajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja/tai materiaaleja toisiin vastaaviin/samanarvoisiin rakenteisiin ja/tai materiaaleihin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.

6. Varaajan selonottovelvollisuus

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa. Varaajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

7. Muut ehdot

Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta tai ennakkomarkkinoinnin jatkamisesta. Myyjä ilmoittaa Varaajalle, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt. Kauppa tehdään tämän jälkeen kahden viikon kuluessa. Kauppa tehdään käyttäen kuluttaja-asiamiehen hyväksymää asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirjalomaketta. Varaussopimus tehdään kahtena kappaleena, yksi Varaajalle ja yksi Myyjälle.

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  
Tontin lunastushinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet
Pinta-ala
Myyntihinta
Velaton hinta

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*
Rahoitusvastike
Hoitovastike
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike
Hoitovastike
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×
Varauslomake
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×
Varausjono
  • Haluan ilmoittautua varausjonoon asuntoon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  
Tontin lunastushinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×
Varauslomake

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×
Varausjono

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kaksi vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1,2 %

×