As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n puolihitas-arvontaan voi nyt ilmoittautua!

Julkaistu 29.9.2017

Helsingin Suutarilaan sijoittuvan Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n hinnasto ja tarkemmat asuntokohtaiset tiedot on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Myymme tämän kohteen asunnot PUOLIHITAS-arvonnan kautta eli arvomme henkilöt, joille tarjoamme asunnon ostomahdollisuutta.

Voit osallistua arvontaan verkkosivuillamme 10.10. klo 16:00 asti. Arvontaan voi osallistua enintään kolmella asunnolla ja mikäli arpaonni suosii sinua, avautuu sinulle mahdollisuus ostaa yksi asunnoista, joilla ilmoittauduit arvontaan.

Näin arvomme ostajat

Arvonta suoritetaan 12.10. ja ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisesti seitsemän päivän sisällä arvonnasta. Arvomme asunnot asuntokohtaisesti eli kunkin asunnon osalta arvonnassa ovat mukana vain kyseistä asuntoa hakeneet hakijat. Mikäli arvonnassa ostomahdollisuuden voittanut henkilö luopuu asunnon ostamisesta, siirtyy mahdollisuus asunnon ostamiseen toiselle sijalle arvonnassa sijoittuneelle jne.

Tartu tilaisuuteen!

PUOLIHITAS-mallilla toteutetussa EasyIN –kohteessa asuntojen ensimyyntihinta on Helsingin kaupungin rajoittama. Yleisesti ottaen hintasäännellyt asunnot ovat edullisempia kuin vastaavanlaiset markkinahintaiset asunnot, joten tässä on tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää!

Tutustu ja ihastu näihin Siltalanpuiston kupeeseen rakennettaviin paritalokoteihin osoitteessa easyin.fi/peltokylanraitti – ja onnea arvontaan!