Sisustusvastaava inspiroituu luonnosta ja asiakkaiden kohtaamisista

Julkaistu 1.8.2022

Easyinin sisustusvastaava Maria Lampela tuntee kuin omat taskunsa kalusteet, laatat ja kaikki muutkin pintamateriaalit, joita asiakkaiden kanssa yhdessä yhdistelemällä syntyy unelmien upeita kaupunkikoteja. Asiakkaiden sisustustoiveiden toteuttaminen toimiviksi ja tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi on Marian suuri intohimo ja tapaamiset tulevien kotien uusien asukkaiden kanssa niitä arjen ehdottomia tähtihetkiä. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu lenkkipoluilla sekä musiikin parissa ja perheen kanssa mökkeillen.

Kun jokin valloittavista asuntokohteistamme kiinnittää huomiosi ja ihastut sen kauniiseen sisustukseen, on hyvin mahdollista, että ihailet juuri Marian suunnittelupöydän ääressä syntynyttä kokonaisuutta. Maria on yksi sisustusvastaavistamme, jotka pitävät huolen siitä, että elämäsi kaupunkikodin ilme on juuri sellainen kuin olet aina haaveillutkin.

”Autan valitsemaan kullekin asiakkaalle juuri hänelle sopivat materiaalit ja sävyt uuteen kotiin. Valikoimme yhdessä vaihtoehdoista mahdollisimman yhtenäisen, toimivan kokonaisuuden, jonka tyyli ja tunnelma jatkuvat saumattomasti huoneesta toiseen”, Maria kertoo.

Maria pitää sinuun yhteyttä valintojen teon jälkeenkin pitkin matkaa, ja voit tavata hänet myös asukasilloissa kohteen rakentamisen edetessä.

Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat Marian mielestä hänen työnsä ehdottomasti parasta antia. Kunkin asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaisten tuotteiden ja materiaalien valinnoissa auttaminen on ammattilaisellekin kerta toisensa jälkeen inspiroivaa ja antoisaa. Tavoitteena on aina toiminnallinen ja asiakkaan tyyliin sopiva unelmien koti.

Luonto ja jo toteutuneet kohteet innoittavat

Sisustusalan ja sen trendien seuraaminen sekä messuilla ja muissa isommissa alan tapahtumissa käyminen ovat tärkeä osa Marian työtä. Eniten häntä kuitenkin inspiroi luonnossa liikkuminen ja se, kun ajatuksilla on siellä tilaa ja aikaa lentää. Luonto on paikka, jossa hänen luovuutensa pääsee valloilleen.

”Myös valmistuvat uudet kohteet ja oman suunnittelutyön jäljen näkeminen niissä on inspiroivaa. Asiakkaiden ja työyhteisön kanssa yhdessä suunnitellut ja toteutetut uudet kodit tuovat aina uusia ideoita seuraaviinkin kohteisiin.”

Merkittävä osa työtä on myös kuunnella tarkalla korvalla asiakastoiveita ja pysyä näin kartalla siitä, mitkä asiat pientalokotien ostamisesta kiinnostuneille ihmisille ovat tällä hetkellä tärkeitä. Nämä havainnot korvan takana ovat suuri etu taas seuraavien kohteiden sisustuksia suunnitellessa.

Maria rentoutuu mielellään perheineen vapaa-ajan asunnollaan Oulujärven rannalla, missä ympäröivä luonto ja hiljaisuus lataavat akkuja mukavasti. Liikunnasta nauttiva Maria haluaa pitää kunnostaan huolta, ja häneen voi törmätä niin golfkentällä, padelhallissa, kuntosalilla kuin lenkkipoluillakin.

Klassinen musiikki on vienyt Marian mennessään jo pidemmän aikaa sitten, ja se onkin tärkeä osa hänen elämäänsä. Musiikin kuuntelemisen lisäksi hän soittaa viulua ja pianoa sekä laulaa.

”Tykkäämme myös kokkailla ja vähän hifistellä ruuan kanssa, se on perheemme yhteinen harrastus”, Maria kertoo.

Tuskin on sattumaa, että innokkaan kotikokkailijan suunnittelemat keittiökokonaisuudet saavat usein kiitosta asiakkailtamme!

Tutustu sisustuksiimme tarkemmin täällä.