Uusia EasyIN –koteja Vantaalle ja Helsinkiin

Julkaistu 2.12.2016

Sunnittelemme parhaillaan useita uusia EasyIN –kohteita pääkaupunkiseudulle. Ensimmäiset vuonna 2017 julkaistavat kodit tulevat sijoittumaan Vantaan Ilolaan sekä Helsingin Suutarilaan ja Honkasuolle.

Ilolaan rakennamme moderneja ja valoisia rivi- ja paritaloja. Tästä kohteesta löytyy koti niin yksin asuvalle, pariskunnalle kuin lapsiperheelle. Kaikissa kodeissa on oma terassi ja piha-alue ja asukkaat saavat itse päättää kuinka monta huonetta he haluavat kotiinsa – neliömäärän pysyessä kuitenkin piirustusten mukaisena.

Helsingin Honkasuolle rakennamme rivitalokoteja ja Suutarilaan paritalokoteja. Molemmissa kohteissa asunnot on mitoitettu perheasunnoiksi, mutta asukkailla tulee olemaan mahdollisuus vaikuttaa huoneiden lukumäärään myös näissä kohteissa. Hinnoittelemme asunnot HITAS-hintasäädösten mukaisesti niiden ensimmäisille ostajille, mutta kaupanteon jälkeen HITAS-säädökset raukeavat ja kodin voi tarvittaessa myydä haluamallaan hinnalla.

Varmista, että saat lisätiedot ensimmäisten joukossa!

Julkaisemme tarkempia tietoja kohteista vuoden 2017 alkupuolella. Jos haluat varmistaa, että saat lisätiedot ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirjeemme jo tänään!