Easyinin ilme uudistui

Julkaistu 2.11.2021

Olet jo ehkä huomannutkin verkkosivujemme muodonmuutoksen. Se on vain osa tuoretta, raikasta ilmeuudistustamme, joka alkaa vähitellen näkyä myös muissa kanavissa sekä tien päällä ja tonteillamme sitä mukaa, kun uusia kohteitamme käynnistyy.

Löydät verkkosivuiltamme nyt entistä näppärämmin muun muassa tietoa tulevista kohteistamme, uuden kodin ostamisesta ja rahoituksesta sekä jo Easyin-koteihin muuttaneiden asiakkaidemme kokemuksista. Ota siis mukava asento ja tutustu sivujemme uusiin sisältöihin kaikessa rauhassa. Ehkä löydät täältä tulevan kotisi!

”Halusimme tuoda ilmeuudistuksellamme entistä paremmin esille Easyinin mutkattomuutta ja välittömyyttä sekä taustallamme toimivaa luotettavaa Kastellia. Raikkaat sävyt, keveys ja moderni muotokieli kuvastavat meitä hyvin: olemme helposti lähestyttäviä ja uuden kodin hankkiminen sujuu kanssamme helposti. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ilme- ja verkkosivu-uudistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastanneen markkinointiviestintätoimisto Luovan Työmaan kanssa”, markkinointi- ja myyntipäällikkömme Eira Luukkanen iloitsee.

Easyin on tarjonnut sujuvan tavan toteuttaa asumisen unelmia jo vuodesta 2015 lähtien. Olemme mukana elämäsi muutosvaiheissa, olipa kyseessä ensiasunnon hankinta, tilavamman kodin osto perheen kasvaessa tai sopivamman asunnon löytäminen lasten lähdettyä maailmalle.

Easyin-kodit toteuttaa Kastelli, luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan tunnettu markkinajohtaja. Vakavarainen Kastelli taustallamme tekee meistä alan pikkujättiläisen. Pienenä toimijana olemme myös joustava kumppani, jonka henkilökohtaiseen palveluun voit aina luottaa. Taitavat ammattilaisemme arkkitehdista asuntomyyjään ja työnjohtajasta sisustussuunnittelijaan toteuttavat kotiunelmasi suurella sydämellä.

Joustavat rahoitusjärjestelyt, muuttovalmis koti pihaa ja pyyhekoukkuja myöten sekä laadukkaat materiaalit tekevät kodin hankinnasta, muutosta ja asumisesta mukavan helppoa. Kotimme ovat myös sijoitusmielessä oiva vaihtoehto, sillä niiden arvo säilyy ja tarvittaessa jälleenmyynti on vaivatonta.

Easyin-koti on helpompi hankinta sujuvan arjen kodiksi – elämäsi kaupunkikodiksi.