”Parasta on ollut helppous”

Easyin-kodin hankinta on tutkitusti asiakkaidemme mielestä helppoa ja vaivatonta. Kun kysyimme uusilta asukkailta, suosittelisivatko he Easyin-kotia ystävilleen ja sukulaisilleen, lähes kaikki heistä vastasivat myöntävästi. Kiitosta saivat muun muassa kodin pohjaratkaisu ja mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi pintamateriaaleihin, oma viihtyisä piha, luotettava palvelu sekä kodin sijainti ja hyvät liikenneyhteydet.

Tutustu Easyin-kotien asukkaiden kokemuksiin alla.

Teemun ja Jennin tarina

”Tilaa leikkiä ja mukava olla uudessa asunnossa”

Nelihenkinen perhe alkoi etsiä uutta kotia vanhan jäätyä pieneksi. Toive oli löytää koti tutulta alueelta läheltä tuttua päiväkotia. Tärkeänä pidettiin myös sitä, että lapsille on turvallinen piha leikkiä. Sijainti, pohjaratkaisu ja asunnon toimivuus nelihenkisen perheen elämään olivat tärkeitä tekijöitä sekä se, että pääsee valitsemaan pintamateriaalit ja mieluisan keittiön. ”Kastellin sisustussuunnittelija oli apuna valinnoissa. Hän osasi auttaa mieltä askarruttavissa asioissa”.

Irinan ja Markuksen tarina

”Luotettiin ja oli luottamuksen arvoinen”

Kolmihenkinen perhe etsi itselleen uutta kotia lapsiystävällisestä ympäristöstä, koska he kaipasivat tilaa ympärilleen. Easyin-kohteeseen he päätyivät asunnon kivan sijainnin ja pohjaratkaisun sekä maineikkaan rakennuttajan takia. Uudiskohteen osto mietitytti, mutta asunnon valmistuttua asukkaat totesivat, että päätös oli hyvä ja kumppani uuden kodin hankinnassa luottamuksen arvoinen. Asukkaiden sanoin ”torppa on pystyssä, laatu on hyvää ja koko prosessi on mennyt mukavasti”.

Juhan ja Kaijan tarina

”Hyvin on nukuttanut täällä”

Asuttuaan reilut 30 vuotta edellisessä kodissaan, Juha ja Kaija halusivat muuttaa pienempään asuntoon ja etsivät passiivisesti uutta kotia. Se löytyikin Vantaan Vaaralasta, joka heti alusta asti tuntui hyvältä paikalta. ”Ihastuimme isoihin ikkunoihin ja siihen, että valoa tulee sisään. Ajateltiin, että tässä on oman pihan rauhaa”.

Asuntonsa lisäksi erityisen ilahtuneita Juha ja Kaija olivat muuttopalveluun, joka teki uuteen kotiin muuttamisesta vaivatonta. Easyinin kanssa asiointi on ollut helppoa. ”Sieltä on saanut vastausta asioihin heti kun on lähettänyt sähköpostia. Tässä juuri ennen muuttoakin, kun tuli kysymyksiä, ei kauaa mennyt, kun tuli jo vastaus paluuviestinä”.

Katjariinan ja Miikan tarina

”Kaikin puolin toimiva palvelu”

”Easyin-kodin hankkiminen oli vaivatonta. Palvelu pelasi hyvin ja vastaukset meitä askarruttaviin kysymyksiin saimme saman tien. Rakentaminen sujui hyvin ja aikataulussa, muuttamaan pääsimme jopa odotettua aikaisemmin. Tähän kuuluva muuttopalvelukin toimi tosi ammattitaitoisesti ja ripeästi.”

Katjariina ja Miika muuttivat kaupungin sykkeestä Easyin-kotiin Painiittyyn, joka sopi heidän toiveisiinsa luontevana ja rauhallisena alueena, hyvien kulkuyhteyksien ja luonnon äärellä. Pari piti asunnon pohjaratkaisusta, ja erityisesti olohuone, keittiö ja sauna ovat heidän mieleensä. Tärkeänä he kokivat myös mahdollisuuden vaikuttaa kodin pintaratkaisuihin.

Perhe Riihimäen tarina

”Parasta tässä on ollut helppous!”

Easyin-kodin hankkimisessa oli Riihimäkien mielestä parasta sen helppous ja vaivattomuus. Nelihenkinen perhe muutti Easyin-kotiin Konalaan, jossa on kaupunkimainen miljöö hyvillä liikenneyhteyksillä, kuitenkin rauhallisella alueella.

Riihimäen perhe piti asunnon pohjaratkaisusta, sijainnista ja etenkin omasta pihasta. Easyinin kanssa on heidän mielestään vaivatonta toimia. ”Easyinin kanssa oli luottavainen olo, kaikkeen on saanut vastauksen.” Kiitosta saa myös tehokas muuttopalvelu, joka teki muutosta ja koko prosessista todella vaivattoman.

Emman ja Marcin tarina

”Voimme suositella Easyiniä tuttavillemme”

Viisihenkinen perhe muuttaa pian valmistuvaan As Oy Helsingin Liitäjään Ala-Malmille. Emma ja Marc löysivät Easyinin sattumalta ja osallistuivat Liitäjän Hitas-arvontaan, jonka myötä kodin ostaminen mahdollistui. Perhe ihastui Liitäjän sijaintiin ja pohjaratkaisuun.

”Kodissa on hyvä pohja ja tykkäsimme siitä, että on ollut mahdollista vaikuttaa pintamateriaaleihin ja tehdä kodista omannäköinen.”

Asunnon ostaminen Easyiniltä on ollut hieno kokemus, ja sen takia he ovatkin vinkanneet kohdetta myös entisille naapureilleen.

”Ihan mahtavaa, että kaikki on sujunut Easyinillä hyvin. Voimme suositella myös tuttavillemme Easyin-koteja.”

Eevin ja Jannen tarina

”Mukavaa kun on omat seinät”

Asukkaat pääsivät tutustumaan omaan kotiinsa jo rakentamisaikana Ala-Malmilla sijaitsevassa As Oy Helsingin Liitäjässä. Perhe päätyi kohteen asukkaiksi etsittyään jo jonkin aikaa uutta kotia. He kokivat, että järkevän hintaiset erillistalot olivat houkuttelevia niin omakotimaisen asumisen kannalta kuin asunto-osakeyhtiön tuoman yhteisöllisyyden sekä turvan kannalta.

”On mukavaa, kun on omat seinät, mutta ei tarvitse itse huolehtia kaikesta.”

Kirsi-Marjan tarina

”Easyinin kanssa kaikki on toiminut ihan loistavasti”

Asiakkaamme Kirsi-Marja osti itselleen tuttavansa suosituksesta Easyin-kodin, johon hän muutti kesällä 2018. Videolla Kirsi-Marja kertoo, kuinka hän oli todella tyytyväinen Easyinin toimintaan koko kodinhankintaprosessin ajan. Kirsi-Marja nostaa esiin muun muassa Easyinin laajan ja laadukkaan sisustus- ja materiaalivalikoiman sekä saamansa avun: kysymyksiin vastattiin, ja kaikki asiat hoituivat jouhevasti eteenpäin.

Uuden kodin osto

Oman kodin ostaminen on yksi elämäsi merkittävimmistä hankinnoista. Voit huoletta luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme näiden tärkeiden päätösten äärellä. Nauti iloisesta innostuksesta ja ideoinnista, me hoidamme loput.

Easyin-kohteet

Kastellin Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Energiatehokkaassa puutalossa nautit ympäristön vehreydestä, ja kaupungin läheisyys sekä hyvät liikenneyhteydet saavat arkesi sujumaan mutkattomasti.