Easyin-kodin osto on nimensä mukaisesti helppoa!

Oman kodin ostaminen on yksi elämäsi merkittävimmistä hankinnoista. Unelmien kodista haaveileminen saa hymyn huulille ja mielikuvituksen lentoon, eikä ole tavatonta, että se tuo mukanaan myös perhosia vatsanpohjalle. Vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta uuden kodin ostamisesta, ei hätää! Voit huoletta luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme elämäsi tärkeimmän hankinnan äärellä. Nauti iloisesta innostuksesta ja ideoinnista, me hoidamme loput.

Me Easyinilla tiedämme ja tunnemme kysymykset, toiveet ja huolet, joita uuden kodin osto usein herättää. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja työnjohtajasta sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia. Innostumme kanssasi tyylin ja materiaalien valinnasta tulevaan kotipesääsi – ja pikemmin kuin arvaatkaan istut jo nauttimassa aamukahvia omassa unelmakodissasi!

Tie Easyin-kotiin on helppo ja mutkaton

1

Selvitä jo valmiiksi rahoitusvaihtoehtosi.

Kun suunnittelet oman kodin ostamista, sinun kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää ensin erilaiset rahoitusvaihtoehtosi. Näin pääset heti hyvään vauhtiin polullasi kohti omaa kotia. Ota yhteyttä pankkiin hakeaksesi lainaa. Oman pankkisi lisäksi voit kysyä lainaa esimerkiksi S-Pankista, joka ottaa käsittelyyn asiakkaidemme lainahakemukset 48 tunnin sisällä.

2

Tutustu kohteisiimme ja varaa asunto.

Voit varata kodin helposti suoraan kohdesivuiltamme. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli mieleisestäsi kodista on jo tehty varaus, voit kirjautua varausjonoon. Mikäli aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa varausjonossa ensimmäisenä olevalle.

Ennakkomarkkinoinnissa olevasta kodista tehty varaussopimus on voimassa, kunnes myynti alkaa ja kauppakirjoja päästään allekirjoittamaan. Myynnissä olevan kodin voit varata muutamaksi päiväksi käytännön asioiden järjestelyä ja lopullisen ostopäätöksen miettimistä varten. Muuttovalmiiseen kotiin voit tutustua paikan päällä ja tehdä sen jälkeen päätöksesi. Meihin voit olla aina yhteydessä joko soittamalla, sähköpostitse tai vierailemalla toimistollamme.

3

Tee asuntokaupat.

Kun unelmiesi koti on on löytynyt, käymme yhdessä läpi myyntiasiakirjat sekä muut ostoon liittyvät käytännön asiat aina takuista vakuutuksiin. Kun on aika allekirjoittaa kauppakirjat, voit halutessasi tehdä sen myös sähköisesti.

Kun asunnoista on myyty 25 %, järjestämme osakkeenostajien kokouksen. Saat kutsun kokoukseen, joka pidetään toimistollamme tai etäyhteyksin. Kokouksessa päätetään rakennustyön tarkkailijasta ja tilintarkastajasta edustamaan ostajia rakentamisen aikana. Samalla voit kohdata ensimmäisen kerran tulevia naapureitasi.

Tutustu tarkemmin Uuden asunnon ostajan oppaaseen.

4

Valitse sisustustyyli.

Kun olet ostoaikeissa jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan juuri omaan tyyliisi sopivan sisustuksen uuteen kotiisi. Taitavat sisustussuunnittelijamme ovat valmiina auttamaan vaihtoehtojen puntaroinnissa. Laadukkaat pintamateriaalit ja Puustellin keittiöt viimeistelevät unelmakotisi. Tutustu sisustusesimerkkeihimme ja inspiroidu!

5

Käy asukasilloissa ja tutustu muuttokirjeeseen.

Voit tutustua tontille kohoavaan uuteen kotiisi kahdessa asukasillassamme. Toiseen niistä kutsumme sinut, kun väliseinät alkavat olla pystyssä, ja seuraavaan, kun kalusteet ja laatat alkavat olla paikoillaan. Saat erillisen kutsun asuntokauppalain mukaiseen muuttotarkastukseen, joka tehdään ennen muuttoa.

Noin kuukautta ennen muuttoa saat sähköpostitse muuttokirjeen, josta löydät paljon hyödyllistä tietoa muun muassa isännöitsijästä, huoltoyhtiöstä, hoitovastikkeista, yhtiölainan poismaksamisesta, tonttiosuuden lunastamisesta, varainsiirtoverosta ja muista asumisen käytännön asioista. Siinä vahvistetaan myös tarkka muuttopäivämäärä eli ajankohta, jolloin saat avaimet uuteen kotiisi.

6

Muutto.

Unelmakotisi on valmis, tervetuloa elämäsi kaupunkikotiin! Muuttaessasi kaikki on täysin valmista pihaa ja pyyhekoukkuja myöten.

Mikäli haluat lisätietoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä suoraan asuntomyyjäämme.