Ajankohtaista

19.8.2019

Kastelli Groupin uusi toimitusjohtaja Joran Hasenson on ylpeä henkilökunnastaan

Keväällä Kastellin johdossa aloittanut diplomi-insinööri Joran Hasenson on tyytyväinen Kastellin henkilöstön osaamiseen ja motivoituneeseen palveluasenteeseen. Osaamisen osoituksena on jo 25 vuotta jatkunut markkinajohtajuus tiukasti kilpaillulla alalla. Joranin mielestä Kastellilla on Oulussa maan paras pientaloja tuottava organisaatio. Joran tietää mistä puhuu: hänellä on laaja työkokemus rakentamisesta ja asuntoliiketoiminnasta.

Uuden johtajan mukaan Kastelli tulee panostamaan entistä voimakkaammin pääkaupunkiseudulle ja myös aluerakentamiseen EasyIN -konseptillaan. – Monen haave pientaloasumisesta keskellä kaupunkia järven rannalla ei ole kadonnut minnekään. Meidän työmme on tehdä kotiunelmasta totta yhä useammalle. Pienenevät tontit sekä kasvavat tontti- ja rakentamiskustannukset haastavat meitä kehittämään uusia ratkaisuja. Laadukkaan pientaloasumisen tulee olla jatkossakin tavallisen palkansaajan ulottuvilla, Hasenson lupaa.

Joran Hasenson EasyIN-konseptin uusi toimitusjohtaja
27.6.2019

Uusi Taloposti-lehti on ilmestynyt!

Taloposti on Kastellin jokavuotinen asiakaslehti kaikille pientaloasumisesta kiinnostuneille. Tämän vuoden Talopostista voit lukea pääkaupunkiseudun asiakkaiden kokemuksia sekä Kastelli-asentajan mietteitä. Myös ekologinen rakentaminen ja Kastellin 30-vuotisjuhlamallisto ovat esillä.

Pääset lukemaan lehden kirjautumalla/rekisteröitymällä Kastellin verkkosivuille, kastelli.fi/kirjaudu.

Viihtyisiä lukuhetkiä mielenkiintoisten ja ajankohtaisten juttujen parissa!

Projektipäällikkö rekry
5.3.2019

Rekry: Projektipäällikkö Vantaan Tammiston toimistolle

Toimit suunnittelunohjaukseen ja kohteiden rakennuttamiseen liittyvissä tehtävissä EasyIN aluerakentamiskohteissa.

Etsimme

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja erityisesti asuntohankkeiden kehittämisestä kiinnostunut. Osaat ajatella asiakaslähtöisesti, mutta kokonaistaloudellisesti ja haluat antaa oman panostuksesi pientalomaisen asuntotuotteen kehittämiseksi. Omaat hyvän paineensietokyvyn, olet joustava ja saat läpivietyä useita hankkeita samanaikaisesti. Sinulla on

• vähintään muutaman vuoden kokemus työmaainsinöörin, projekti-insinöörin tai työmaatehtävistä
• hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
• tehtävään soveltuva alan koulutus

Tarjoamme

• Mahdollisuuden olla osana Kastellin uutta ja kasvavaa liiketoimintaa
• Luovan paikan kehittää asuntotuotetta ja asumiseen liittyviä konsepteja yhdessä muun tiimin kanssa

Lisätietoja antaa Kastelli Group Oy:n toimitusjohtaja Joran Hasenson 0400 285 718 tai joran.hasenson@kastelli.fi.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen.

15.2.2019

EasyIN TULEVAISUUDEN ASUMINEN JA RAKENTAMINEN -liitteessä

EasyIN esittelyssä juuri ilmestyneen Kauppalehti OPTION Tulevaisuuden Asuminen ja Rakentaminen -teemaliitteessä. Jutussa liiketomintajohtaja Mikko Sutinen ja markkinointi- ja myyntipäällikkö Eira Luukkanen avaavat EasyIN -pientalokotien kiinnostavuuden salaisuutta.

Jutun voit lukea täältä: http://new.calcus.com/kastelli-easyin/

As Oy Helsingin Liitäjä
7.2.2019

As Oy Helsingin Liitäjän Hitas-hakuaika alkaa pian

As Oy Helsingin Liitäjä on Helsingin Ala-Malmille sijoittuva EasyIN –erillistalokohde, jonka 15 kotia ovat kooltaan 78 ja 88,5 neliötä. Kaikki kodit ovat 2 kerroksisia. Näissä kodeissa saat kokea oman kodin yksityisyyden, koska talot yhdistyvät toisiinsa vain autokatoksella. Jokaisessa kodissa on myös oma, reilun kokoinen piha.

Toteutamme kohteen niin sanotulla puolihitas-mallilla. Tämä tarkoittaa, että Helsingin kaupunki säätelee asuntojen ensimyyntihintaa eli hintaa, jolla myymme asunnon sinulle. Asuntokaupan jälkeen sääntely kuitenkin poistuu ja voit tarvittaessa myydä asuntosi eteenpäin haluamallasi hinnalla. Puolihitas tarkoittaa myös sitä, että mahdollisuus uuden EasyIN -kodin ostamiseen tästä yhtiöstä tarjoutuu arvonnan kautta.

Seuraa sivujamme, Hitas-hakuaika alkaa pian!

Käenkukka uutinen
21.12.2018

Uudet rivitalokohteemme Espoon Painiityssä nyt varattavissa!

Espoon Painiittyyn sijoittuvan Asunto Oy Espoon Käenkukan ennakkomarkkinointi on alkanut! Tämän viihtyisän puutaloyhteisön rivitalokoteihin voi tutustua osoitteessa easyin.fi/kaenkukka

Asuntoja voi varata joko suoraan verkkosivuillamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi. Tarkempia ohjeita ja yhteystietoja löytyy kohteen esittelysivulta.

Asunto Oy Espoon Käenkukka koostuu viidestä kaksitasoisesta rivitalosta, jotka rakennetaan Espoon Painiityn luonnonkauniille metsäalueelle. Talojen muoto on arkkitehtonisesti näyttävä ja asuntoja porrastamalla rivitaloihin on saatu eloisuutta ja pientalomaisuutta. Taloyhtiöön tulee 21 kolmen ja neljän huoneen asuntoa, joihin kaikkiin kuuluu oma piha terasseineen ja ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä. Kaikissa kodeissa on sauna ja kylpyhuone molemmissa kerroksissa.

Tutustu, ihastu ja varaa suosikkiasuntosi tästä yksilöllisestä kohteesta jo nyt ja pääset vaikuttamaan uuden kotisi sisustusvalintoihin!

27.11.2018

Muutamme uusiin tiloihin

Uusi osoitteemme 28.11. alkaen on Tammiston Kauppatie 18 B, 2krs., Vantaa.
Tervetuloa uusiin tiloihimme!

Saman katon alta löytyy myöhemmin myös Kastellin pientalopuolen väkeä.

15.11.2018

Konalan modernin puutaloyhteisön rivitalokodit nyt myynnissä!

Viihtyisän Helsingin Konalaan sijoittuvan Asunto Oy Helsingin Sitruunan myynti on alkanut!
Siirry varaamaan oma unelmasi. www.easyin.fi/sitruuna/

Asunto Oy Helsingin Sitruuna

20.9.2018

Hillan kokemukset kesätyön päätyttyä:

Sain tehdä kesätyössä yllättävän monenlaisia työtehtäviä. Valmistelin ja olin mukana asukasilloissa ja myyntiesittelyissä sekä muuttopäivien järjestelyissä. Tein myynti- ja kotikansioita ja sain ihan omaksi vastuualueekseni luoda asiakaspalautekyselyt. Olin mukana myös hauskoissa, mutta myös työläissä markkinointikuvauksissa. Hämmästyin, kuinka paljon taustatyötä ja valmistelua myynnissä ja markkinoinnissa tarvitaan!

Pidin siitä, että minulle oli määrätty selkeät osa-alueet, joita pääsin myös itse kehittämään ja edistämään. Monien uusien asioiden oppimisen lisäksi oli tärkeää oppia ajattelemaan asiat asiakasnäkökulmasta! Oli myös mielenkiintoista pohtia oman opiskelualani, taloussosiologian, pohjalta asunnon ostoa kulutuskäyttäytymisen näkökulmasta. Esimerkiksi ketä kohderyhmään kuuluu.

Kesällä pääsin osalliseksi myös onnen hetkiin ihmisten saadessa avaimet upouusiin koteihinsa. Mukavien työtehtävien lisäksi pidin kesätyössäni siitä, että työpaikalla arvostettiin oikeasti ihan kaikkia, niin kesäharjoittelijaa ja työkavereita kuin jokaista asiakasta!

Lupasin ilmoittaa kesän lopussa suosikkikohteeni, mutta ei sen valitseminen olekaan niin helppoa. Nimittäin, kun siihen vaikuttaa minulle tärkeiden – arkkitehtuurin, persoonallisuuden, tunnelman ja luonnonläheisyyden – lisäksi myös sijainti suhteessa työ- ja opiskelupaikkaan. Onneksi arvostamani kriteerit löytyvät jokaisesta EasyIN kohteesta!

3.7.2018

Uusimman kohteemme rivitalokodit Helsingin Konalassa nyt varattavissa!

Helsingin Konalaan sijoittuvan Asunto Oy Helsingin Sitruunan ennakkomarkkinointi on alkanut! Tämän viihtyisän puutaloyhteisön rivitalokoteihin voi tutustua osoitteessa easyin.fi/sitruuna

Asuntoja voi varata joko suoraan verkkosivuillamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi. Tarkempia ohjeita ja yhteystietoja löytyy kohteen esittelysivulta.

Asunto Oy Helsingin Sitruuna koostuu viidestä värikkäästä puurivitalosta. Kohteen asuntovalikoimassa on kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja, joihin kaikkiin kuuluu oma piha ja sauna. Lämmitystolpalla ja sähköauton latauspisteen varauksella varustetut autopaikat sijoittuvat yhtiön oman pihakadun varrelle, kunkin kodin läheisyyteen.

Tutustu, ihastu ja varaa suosikkiasuntosi tästä yksilöllisestä kohteesta jo nyt ja  pääset vaikuttamaan uuden kotisi sisustusvalintoihin!

8.6.2018

Kotipäivät Vantaan Tammistossa 8.-9.6.2018

Tervetuloa Kotipäiville Kastellin toimistolle Vantaan Tammistoon (Tammiston kauppatie 18) perjantaina 8.6. klo 12-18 sekä lauantaina 9.6. klo 10-16.

Kotipäivillä pääset tutustumaan rakentamisen ja kodinhankinnan uusimpiin trendeihin, ja esittelemme EasyIN-kohteemme Helsingissä ja Vantaalla:

Tilaisuudessa pääset tutustumaan myös Vantaalla ja Espoossa sijaitseviin Kastellin Tontti & Talo-kohteisiin:

  • Kolme omakotitaloa: Kaivertajantie 12, Kuurinniitty, Espoo
  • Kolme omakotitaloa: Kaivertajantie 9-11, Kuurinniitty, Espoo
  • Kaksi omakotitaloa: Kalliomäentie 6, Perusmäki, Espoo
  • Neljä paritaloa: Rajatie 7, Vaarala, Vantaa
  • Tutustu kohteisiimme: Unelmiesi koti Kastellilta »

Kävijöiden kesken arvomme kahvikoneen. Tule paikalle ja varaa aika esittelyyn!

5.6.2018

As Oy Helsingin Kaarelan Helmi on hengittävä ja ilmastoviisas rivitalokohde

Asunto Oy Helsingin Kaarelan Helmi rakennetaan Luoteis-Helsingin Honkasuolle, joka on Helsingin suurin uusi puurakentamisalue. Alueen asuntorakentaminen alkoi vuonna 2015 ja lisää uusia koteja valmistuu alueelle koko ajan. Asuntokanta tulee koostumaan omakoti-, rivi- ja kerrostaloista, jotka kaikki rakennetaan puusta. Alueelle tulee myös oma puisto kaupunkiviljelypalstoineen.

Sen lisäksi, että Honkasuolle rakentuu puutalojen pieni kaupunkikylä, aluetta rakennetaan erityisen ilmastoviisaalla otteella. Puurakentamisella ja rakentajille asetetuilla erilaisilla ekokriteereillä pyritään vähentämään rakentamisesta ja asumisesta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Esimerkiksi asemakaavassa on annettu määräyksiä matalaenergiarakentamisesta ja uusiutuvan energian hyödyntämisestä.

Myös Asunto Oy Helsingin Kaarelan Helmessä ekologisuuteen on panostettu erityisen paljon jo suunnitteluvaiheessa. Puurivitalot tehdään Kastelli Green –rakenteella, mikä tarkoittaa, että talo eristetään puukuidusta valmistetulla Ekovillalla ja ilmansulku on höyryä läpäisevä. Kun puutalon koko eristerakenne on puuta ja ilmansulku höyryä läpäisevä, talon rakenne hengittää eli osallistuu sisäilman kosteustasapainon ylläpitämiseen puun luontaiseen toimintaan tukeutuen. Tämä puolestaan vaikuttaa suotuisasti sisäilman laatuun ja vähentää koneellisen ilmanvaihdon kosteuskuormaa.

Energiankäyttöä järkeistetään tuomalla ilmanvaihtoon älykkyyttä erilaisin anturein, jotta se ei tarpeettomasti kuluta lämmitysenergiaa asukkaiden poissaollessa. Lisäksi jokaisen talon katolle asennetaan aurinkopaneelit tuottamaan kiinteistösähköä yhtiölle.

Keittiöihin asennetaan energiatehokkaat kodinkoneet ja Puustelli Miinus –keittiökalusteet, joissa runkojen materiaali on kierrätettävää biokomposiittia ja rakenteiden kestävyys mahdollistaa kalusteiden purkamisen, siirron ja uudelleen rakentamisen lukuisia kertoja.

As Oy Helsingin Kaarelan Helmi on valmis myös autokannan uudistumiseen, sillä parkkipaikalle tulee valmiita latauspaikkoja sekä sähkö- että hybridiautoille.

As Oy Helsingin Kaarelan Helmessä on siis hyvät edellytykset asua ilmastoviisaasti. Voit tutustua kohteeseen tarkemmin osoitteessa easyin.fi/kaarelanhelmi.

Lue lisää Honkasuosta https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/honkasuo/rakentaminen

23.5.2018

Kesäharjoittelijana Kastellin EasyIN-kodeilla

Olemme saaneet tiimiimme kesäharjoittelijan, Hillan. Kolmatta vuotta taloussosiologiaa Turun yliopistossa opiskeleva Hilla avustaa meitä kesän ajan myyntiä tukevissa tehtävissä sekä asiakaspalautteiden parissa, ja saatatte tavata hänet myös asuntonäytöissämme.

Hilla aloitti työnsä meillä huhtikuussa ja hän on jo ehtinyt tutustua ahkerasti uusiin kohteisiimme. Tutustumismatkoillaan Hilla löysi kohteistamme myös oman suosikkinsa. Hän haaveilee omasta, värikkäästä puutalosta, jossa on oma piha. Koska Hilla on urheiluhullu, läheltä pitäisi löytyä myös hyvät urheilumahdollisuudet ja vehreää luontoa.

Joko arvaatte, mikä oli Hillan suosikkikohde? Vastaus selviää videolta!

1.12.2017

Tervetuloa Avoimien ovien päiville!

As Oy Helsingin Klementiinin näyttöasunto on valmistunut ja pidämme asunnossa ensi viikolla Avoimet ovet –tapahtumia seuraavasti:

KE 6.12. klo 12:30-13:30 / esittelijänä HUOM!
PE 8.12. klo 16:00-18:00 / esittelijänä EasyIN
LA 9.12. klo 10:00-16:00 / esittelijänä Kiinteistömaailma
SU 10.12. klo 11:00-16:00 / esittelijöinä Kiinteistömaailma, HUOM!, EasyIN

Tervetuloa kurkistamaan, miltä näyttää sisustussunnittelija Tea-Mariia Pyykösen sisustama EasyIN –koti Helsingin Konalassa, osoitteessa Soodakuja 8 E15!

Lisätietoja kohteesta löydät osoitteesta easyin.fi/klementiini

Terveisin,
EasyIN -kodit

6.11.2017

Kolme puolihitas-paritalokotia varattavissa nyt suoraan verkkosivuillamme

Helsingin Suutarilaan sijoittuvan As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n PUOLIHITAS-arvonta suoritettiin 12.10. Arvonnan jälkeen kolme paritalokotia jäi vielä kaipaamaan uusia omistajia. Nämä kodit ovat nyt tavallisessa asuntomyynnissä verkkosivuillamme. Mikäli et ehtinyt mukaan arvontaan ja olet kiinnostunut tästä kohteesta, siirry osoitteeseen easyin.fi/peltokylanraitti ja varaa itsellesi uusi EasyIN –koti Helsingin Suutarilasta!

 

12.10.2017

As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n HITAS-arvonnan voittajat on julkistettu

Suoritimme Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n HITAS-arvonnan 12.10. 2017 toimistollamme Vantaalla. Arvonnan virallisena valvojana toimi Toni Ruotsalainen Uudenmaan maistraatista.

Arvoimme asuntokohtaisesti yhteensä viisi voittonumeroa. Arvonnassa ensimmäisen sijan saanut arvontanumero saa ensimmäisenä mahdollisuuden asunnon ostamiseen. Mikäli ensimmäisellä sijalla olevan arvontanumeron haltija luopuu asunnon ostamisesta, siirtyy mahdollisuus asunnon ostamiseen toiselle sijalle arvonnassa sijoittuneelle jne.

Olemme yhteydessä voittajiin tällä ja ensi viikolla, mutta voit käydä tarkistamassa jo nyt, oletko voittajien joukossa! Voittonumerot on listattuasuntokohtaisesti osoitteeseen easyin.fi/peltokylanraitti.

Onnea kaikille arvonnan voittajille!

29.9.2017

As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n puolihitas-arvontaan voi nyt ilmoittautua!

Helsingin Suutarilaan sijoittuvan Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8:n hinnasto ja tarkemmat asuntokohtaiset tiedot on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Myymme tämän kohteen asunnot PUOLIHITAS-arvonnan kautta eli arvomme henkilöt, joille tarjoamme asunnon ostomahdollisuutta.

Voit osallistua arvontaan verkkosivuillamme 10.10. klo 16:00 asti. Arvontaan voi osallistua enintään kolmella asunnolla ja mikäli arpaonni suosii sinua, avautuu sinulle mahdollisuus ostaa yksi asunnoista, joilla ilmoittauduit arvontaan.

Näin arvomme ostajat

Arvonta suoritetaan 12.10. ja ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisesti seitsemän päivän sisällä arvonnasta. Arvomme asunnot asuntokohtaisesti eli kunkin asunnon osalta arvonnassa ovat mukana vain kyseistä asuntoa hakeneet hakijat. Mikäli arvonnassa ostomahdollisuuden voittanut henkilö luopuu asunnon ostamisesta, siirtyy mahdollisuus asunnon ostamiseen toiselle sijalle arvonnassa sijoittuneelle jne.

Tartu tilaisuuteen!

PUOLIHITAS-mallilla toteutetussa EasyIN –kohteessa asuntojen ensimyyntihinta on Helsingin kaupungin rajoittama. Yleisesti ottaen hintasäännellyt asunnot ovat edullisempia kuin vastaavanlaiset markkinahintaiset asunnot, joten tässä on tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää!

Tutustu ja ihastu näihin Siltalanpuiston kupeeseen rakennettaviin paritalokoteihin osoitteessa easyin.fi/peltokylanraitti – ja onnea arvontaan!

EasyIN Suutarila
Kalle Hiekko
22.9.2017

EasyIN -tiimi jatkaa kasvuaan!

EasyIN -tiimi jatkaa kasvuaan!

Olemme saaneet tiimiimme uuden jäsenen. Kalle Hiekko on nimitetty Kastellin EasyIN –aluerakentamisen projektipäälliköksi johtamaan uusien kohteiden rakennuttamista sekä suunnittelua.

Kalle siirtyi meille Bonava Suomi Oy:ltä, jossa hän toimi suunnittelupäällikön tehtävissä.

Tervetuloa joukkoomme Kalle!

6.9.2017

EasyIN –kodeille MYYNTINEUVOTTELIJA/ASSISTENTTI

Etsimme Vantaan toimipisteeseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyntineuvottelijaa/assistenttia avustamaan EasyIN –kotien tiimiämme asuntomyynnin päivittäisissä tehtävissä.

Työpäivääsi kuuluu mm:
• asiakastapaamisten ja asuntoesittelyiden käytännön järjestelyt
• asiakkaiden avustaminen sisustusmateriaalivalinnoissa ja valintojen koordinointi
• sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviimme
• rutiiniluontoiset tehtävät kuten arkistointi jne.

Olet oma-aloitteinen, tarkka työssäsi ja sinulla pysyy langat käsissä kiireisessäkin aikataulussa. Olet myös kiinnostunut asuntomyynnistä sekä asumisen trendeistä.

Asiakastapaamiset ajoittuvat välillä illoille ja viikonlopuille, joten toivomme sinulta joustavaa asennetta työaikoihin. Tässä toimessa tarvitset myös englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle paikan mukavasta ja mutkattomasta tiimistämme. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien ja upeiden kotien parissa, sekä kehittämään toimintaamme luovalla otteella kanssamme.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera 22.9.2017 mennessä osoitteeseen eira.luukkanen@kastelli.fi .
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myyntipäällikkö Eira Luukkaselta sähköpostilla.

Voit tutustua EasyIN -kohteisiimme ja toimintaamme. Lisätietoa Kastellista löydät osoitteesta kastelli.fi/fi/kastelli-yritys/tietoa-kastellista/.

EasyIN rekry
31.8.2017

As Oy Vantaan Runotie 6 C:n myynti on alkanut

Vantaan Ilolaan sijoittuvan Asunto Oy Vantaan Runotie 6 C:n RS-lupa on vahvistunut ja olemme aloittaneet kohteen asuntojen myynnin. Kun ostat asunnon jo rakennusvaiheessa, ehdit vaikuttamaan myös uuden kotisi sisustusmateriaaleihin ja varusteluun. RS-lupa puolestaan takaa sinulle, että kohde rakennetaan ilmoitettujen suunnitelmien mukaisesti.

Asunto Oy Vantaan Runotie 6 C:ssa on vielä muutama asunto vapaana. Voit selata asuntoja ja varata uuden EasyIN –kodin osoitteessa easyin.fi/runotie . Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan ajankohdasta.

Voit lukea lisätietoja uuden asunnon ostamisesta Rakennusteollisuus RY:n julkaisemasta oppaasta.

15.8.2017

EasyIN –koteihin sähköautojen latauspisteet

Olemme varautuneet sähköautojen tulemiseen: asennamme jatkossa uusiin EasyIN –kohteisiin valmiuden sähköautojen latauspisteille! Valmius on koko taloyhtiön laajuinen ja tarkoittaa, että jokaisen asunnon parkkipaikalle on mahdollista tilata sähköauton latauspiste.

Varsinainen latauspiste kuuluu EasyIN –kotien lisämaksullisiin varusteisiin ja sen voi tilata valmiiksi asennettuna, kun ostaa EasyIN –kodin jo rakennusvaiheessa. Jos sähköauton latauspisteelle ei vielä tuolloin ole tarvetta, voi latauspisteen asennuttaa tarpeen tullen myös myöhemmin, kun valmius sille on jo rakennusvaiheessa huomioitu.

Helsingin Konalaan kesällä 2018 valmistuva As Oy Helsingin Klementiini on Kastellin ensimmäinen EasyIN –kohde, johon tulee yhtiön laajuinen valmius sähköauton latauspisteille. Kohteeseen voi tutustua osoitteessa easyin.fi/klementiini. Vielä on muutama asunto vapaana!

Sähköauton latauspiste uusiin EasyIN -koteihin
26.7.2017

As Oy Helsingin Klementiinin myynti on alkanut

Helsingin Konalaan sijoittuvan Asunto Oy Helsingin Klementiinin RS-lupa on vahvistunut ja olemme aloittaneet kohteen asuntojen myynnin.

Kun ostat asunnon jo rakennusvaiheessa, ehdit vaikuttamaan uuden kotisi sisustusmateriaaleihin ja varusteluun. RS-lupa puolestaan takaa sinulle, että kohde rakennetaan ilmoitettujen suunnitelmien mukaisesti.

EasyIN –kodeilla on kolme valmista tyylikokonaisuutta, joista voit valita yhden sellaisenaan tai muokata valitsemaasi tyyliä vaihtamalla materiaaleja ja lisäämällä varustusta. Materiaalivalinnat teet helposti sähköisellä valintalomakkeella. 

Vielä ehdit

Asunto Oy Helsingin Klementiinissä on vielä muutama asunto vapaana. Voit selata asuntoja ja varata uuden EasyIN –kodin osoitteessa easyin.fi/klementiini. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan ajankohdasta.

Voit lukea lisätietoja uuden asunnon ostamisesta Rakennusteollisuus RY:n julkaisemasta oppaasta.

As Oy Helsingin Klementiini
19.5.2017

Tervetuloa mukaan uusien EasyIN -kotien suunnitteluun

Esittelemme myöhemmin tänä vuonna Helsingin Honkasuolle sijoittuvan EasyIN -rivitalokohteen. Nämä värikkään korttelin muodostavat kolmen ja neljän huoneen kodit rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille ja toteutamme kohteen niin sanotulla puolihitas-mallilla.

Jotta asunnoista tulisi mahdollisimman toimivia arjen sujuvuuden kannalta, haluaisimme kutsua sinut mukaan asuntojen tilasuunnitteluun. Suunnitteluun voi osallistua verkkosivuillamme julkaistun kyselyn avulla. Kyselyssä on kuvavaihtoehtoja, joista pyydämme sinua valitsemaan suosikkisi. Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa noin 5 minuuttia. Tervetuloa mukaan!

(Kysely päättynyt, kiitämme vastaajia!)

Jos haluat lisätietoja Honkasuon kohteesta, lähetä meille sähköpostiosoitteesi >

13.4.2017

As Oy Runotie 6 C:n esittelytilaisuus torstaina 20.4. klo 17-18

Tervetuloa As Oy Runotie 6 C:n esittelytilaisuuteen torstaina 20.4. klo 17-18 Vantaan Ilolaan. Tästä kesällä 2018 valmistuvasta kohteesta löytyy asunto niin yksin asuvalle kuin useamman lapsen perheelle. Esittelemme kohteen sen tontilla osoitteessa Runotie 6 C, Vantaa. Tilaisuudessa voit tutustua asuinalueeseen, kysyä lisää asunnoista, noutaa kohde-esitteen ja varata itsellesi uuden, oman kodin.

Katso kohdesivu »

11.4.2017

Helsingin Konalan uudet EasyIN rivi- ja paritalokodit ovat nyt varattavissa

Helsingin Konalaan sijoittuvan Asunto Oy Helsingin Klementiinin ennakkomarkkinointi on alkanut! Voit tutustua kohteen rivi- ja paritalokoteihin osoitteessa easyin.fi/klementiini.

Asuntoja voi varata joko suoraan verkkosivuillamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi. Tarkempia ohjeita ja yhteystietoja löytyy kohteen esittelysivulta.

Asunto Oy Helsingin Klementiini koostuu kolmesta rivitalosta ja kahdesta paritalosta. Nämä raikkaan väriset ja yksilölliset puutalot sijaitsevat puiston reunalla Helsingin Konalassa ja ne on suunnitellut arkkitehti Kirsti Sivén. Asuntovalikoimasta löytyy kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja, joissa kaikissa on oma piha ja sauna.

Tutustu, ihastu ja varaa itsellesi uusi EasyIN –koti vielä tänään »

As Oy Helsingin Klementiini
11.4.2017

Vantaan Ilolan uudet EasyIN rivi- ja paritalokodit ovat nyt varattavissa

Vantaan Ilolaan sijoittuvan Asunto Oy Vantaan Runotie 6 C:n ennakkomarkkinointi on alkanut! Voit tutustua kohteen rivi- ja paritalokoteihin osoitteessa easyin.fi/runotie.

Asuntoja voi varata joko suoraan verkkosivuillamme tai soittamalla myyntiimme. Tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot löytyvät kohteen esittelysivulta.

Puistomaisemaan rajoittuva Asunto Oy Vantaan Runotie 6 C muodostuu neljästä paritalosta ja kahdesta rivitalosta. Huoneistovalikomassa on yhteensä 20 asuntoa yksiöistä kolmen, neljän ja viiden huoneen koteihin. Avarissa ja valoisissa kodeissa on omat, tilavat pihat ja rivitaloissa pihat rajoittuvat kauniiseen puistomaisemaan. Näissä kodeissa on omakotimaista tunnelmaa!

Kannattaa toimia nopeasti, jotta saat juuri haluamasi kodin tästä yhtiöstä. Edellinen EasyIN –kohde Vantaan Ilolassa myytiin ennätysajassa!

Tutustu kohteeseen »

10.4.2017

Eira Luukkanen aloitti EasyIN:n markkinointi- ja myyntipäällikkönä

Eira Luukkanen on nimitetty Kastellin EasyIN –aluerakentamisen markkinointi- ja myyntipäälliköksi. Toimessaan Eira vastaa EasyIN -asuntohankkeiden markkinoinnista ja myynnistä sekä kehittää myyntiin liittyviä toimintojamme.

Tervetuloa joukkoomme Eira!

Eira Luukkainen myyntipäällikkö
29.3.2017

46 EasyIN –kotia valmistui Vantaan Ilolaan

Vantaan Ilolassa sijaitseva rivi- ja luhtitalokohteemme on valmistunut. Kohteen asuntovalikoimassa on yhteensä 46 EasyIN –kotia yksiöistä viiden huoneen asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on iso parveke tai terassi ilta-aurinkoon. Asuntojen sisätilat ovat ilmavia ja avaria – kaksikerroksisissa kodeissa huonekorkeutta on jopa 5.5 metriä!

EasyIN –kotien valmistuttua asukkaat saavat halutessaan avukseen kolme riuskaa muuttomiestä ilman lisäkustannuksia. Jututimme muuttomiehiä ja kysyimme heiltä ammattilaisen vinkkejä tavaroiden pakkaamiseen. Tässäpä teille Ilolan uusille asukkaille viime hetken vinkit pakkaamiseen. Tervetuloa asumaan uusiin EasyIN –koteihinne!

7.2.2017

Rivitalokoteja Helsingin Konalaan

Rakennamme Helsingin Konalaan 20 EasyIN –rivitalokotia. Asunnot ovat kooltaan kolmen, neljän ja viiden huoneen perheasuntoja ja lähialueelta löytyy niin palvelut arjen askareita varten kuin liikuntapuisto perheen sporttisimmille. Julkaisemme kohteesta lisätietoja alkukeväällä. Jos haluat varmistaa, että saat lisätiedot ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

2.12.2016

Uusia EasyIN –koteja Vantaalle ja Helsinkiin

Sunnittelemme parhaillaan useita uusia EasyIN –kohteita pääkaupunkiseudulle. Ensimmäiset vuonna 2017 julkaistavat kodit tulevat sijoittumaan Vantaan Ilolaan sekä Helsingin Suutarilaan ja Honkasuolle.

Ilolaan rakennamme moderneja ja valoisia rivi- ja paritaloja. Tästä kohteesta löytyy koti niin yksin asuvalle, pariskunnalle kuin lapsiperheelle. Kaikissa kodeissa on oma terassi ja piha-alue ja asukkaat saavat itse päättää kuinka monta huonetta he haluavat kotiinsa – neliömäärän pysyessä kuitenkin piirustusten mukaisena.

Helsingin Honkasuolle rakennamme rivitalokoteja ja Suutarilaan paritalokoteja. Molemmissa kohteissa asunnot on mitoitettu perheasunnoiksi, mutta asukkailla tulee olemaan mahdollisuus vaikuttaa huoneiden lukumäärään myös näissä kohteissa. Hinnoittelemme asunnot HITAS-hintasäädösten mukaisesti niiden ensimmäisille ostajille, mutta kaupanteon jälkeen HITAS-säädökset raukeavat ja kodin voi tarvittaessa myydä haluamallaan hinnalla.

Varmista, että saat lisätiedot ensimmäisten joukossa!

Julkaisemme tarkempia tietoja kohteista vuoden 2017 alkupuolella. Jos haluat varmistaa, että saat lisätiedot ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

1.9.2016

Mikko Sutinen Kastellin EasyIN -aluerakentamisen liiketoimintajohtajaksi

Kastelli-talot Oy on nimittänyt DI Mikko Sutisen aluerakentamiseen keskittyvän EasyIN –liiketoimintayksikön johtajaksi. Mikko siirtyi Kastellille NCC:lta, jossa hän toimi 15 vuotta eri tehtävissä, viimeksi asuntorakentamisen rakennuttajapäällikkönä.

Kastelli on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa. Noin vuosi sitten lanseerasimme aluerakentamiseen keskittyvän EasyIN –konseptin, joka keskittyy tuomaan pientaloasumisen yhä useamman saataville asunto-osakeyhtiömuotoisina pientalokoteina.

“Loimme EasyIN -konseptin helpottamaan asunnon hankintaa, siihen muuttamista sekä sen jälleenmyymistä elämäntilanteen muuttuessa. Olen iloinen saadessani Mikon joukkoomme edistämään tätä tärkeää liiketoiminta-aluetta ja tekemään pientalokotiasumisen mahdolliseksi yhä useammalle” sanoo Kastelli-konsernin toimitusjohtaja Antti Pohjola.

Kastellin ensimäiset EasyIN -kohteet valmistuvat Vantaalle alkuvuodesta 2017. Lue lisätietoa kohteista ja Kastellin EasyIN –konseptista.

Niitä parempia pientalokoteja.

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje, saat tietoa uusista EasyIN -kohteista ensimmäisten joukossa.

 

 

×
Varausjono
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

Varaussopimus tehdään kirjallisesti.

1. Varausmaksu

Varauksen vakuudeksi Varaaja maksaa Myyjälle 1000,00 euron suuruisen varausmaksun.

2. Sopimuksen voimassaolo

Varaussopimus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu kohdan 1 mukaisesti Myyjän ilmoittamalle tilille.
Mikäli varausmaksua ei makseta edellä mainitun mukaisesti määräajassa, raukeaa allekirjoitettu sopimus.
Varsinainen asuntokauppa tehdään varaussopimuksen voimassaoloaikana. Myyjä ja Varaaja voivat erikseen sopia varausajan jatkamisesta.

3. Varauksen peruuttaminen

Varaajalla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksensa ja saada maksamansa varausmaksu takaisin kirjallisesti ilmoittamalleen pankkitilille.
Myös varaussopimuksen purkautuessa kohdan 4 perusteella maksetaan kohdassa 1 tarkoitettu varausmaksu edellä mainittua menettelyä noudattaen takaisin varaajalle.

4. Myyjän oikeus purkaa varaussopimus

Tämä varaussopimus perustuu em. asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Kohteen rakentaminen aloitetaan, jos kohteeseen saadaan ennakkomarkkinoinnin aikana riittävä määrä varauksia.
Myyjällä on oikeus purkaa tämä varaussopimus, mikäli
1) Kohteen rakentamista ei aloiteta.
2) Varaaja ei kahden viikon kuluessa siitä, kun Myyjä on ilmoittanut Varaajalle, että asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt, allekirjoita kauppakirjaa.
3) Varaaja ei halua tehdä kauppaa Myyjän ilmoittamilla ehdoilla.

5. Ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste

Varaajalle annetaan varaussopimuksen yhteydessä alustava ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste.
Rakentajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja/tai materiaaleja toisiin vastaaviin/samanarvoisiin rakenteisiin ja/tai materiaaleihin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.

6. Varaajan selonottovelvollisuus

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.
Varaajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

7. Muut ehdot

Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta tai ennakkomarkkinoinnin jatkamisesta. Myyjä ilmoittaa Varaajalle, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt. Kauppa tehdään tämän jälkeen kahden viikon kuluessa.
Kauppa tehdään käyttäen kuluttaja-asiamiehen hyväksymää asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirjalomaketta.
Varaussopimus tehdään kahtena kappaleena, yksi Varaajalle ja yksi Myyjälle.

×
Varauslomake
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

Varaussopimus tehdään kirjallisesti.

1. Varausmaksu

Varauksen vakuudeksi Varaaja maksaa Myyjälle 1000,00 euron suuruisen varausmaksun.

2. Sopimuksen voimassaolo

Varaussopimus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu kohdan 1 mukaisesti Myyjän ilmoittamalle tilille.
Mikäli varausmaksua ei makseta edellä mainitun mukaisesti määräajassa, raukeaa allekirjoitettu sopimus.
Varsinainen asuntokauppa tehdään varaussopimuksen voimassaoloaikana. Myyjä ja Varaaja voivat erikseen sopia varausajan jatkamisesta.

3. Varauksen peruuttaminen

Varaajalla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksensa ja saada maksamansa varausmaksu takaisin kirjallisesti ilmoittamalleen pankkitilille.
Myös varaussopimuksen purkautuessa kohdan 4 perusteella maksetaan kohdassa 1 tarkoitettu varausmaksu edellä mainittua menettelyä noudattaen takaisin varaajalle.

4. Myyjän oikeus purkaa varaussopimus

Tämä varaussopimus perustuu em. asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Kohteen rakentaminen aloitetaan, jos kohteeseen saadaan ennakkomarkkinoinnin aikana riittävä määrä varauksia.
Myyjällä on oikeus purkaa tämä varaussopimus, mikäli
1) Kohteen rakentamista ei aloiteta.
2) Varaaja ei kahden viikon kuluessa siitä, kun Myyjä on ilmoittanut Varaajalle, että asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt, allekirjoita kauppakirjaa.
3) Varaaja ei halua tehdä kauppaa Myyjän ilmoittamilla ehdoilla.

5. Ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste

Varaajalle annetaan varaussopimuksen yhteydessä alustava ennakkomarkkinointihinnasto ja alustava rakennustapaseloste.
Rakentajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja/tai materiaaleja toisiin vastaaviin/samanarvoisiin rakenteisiin ja/tai materiaaleihin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.

6. Varaajan selonottovelvollisuus

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.
Varaajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

7. Muut ehdot

Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta tai ennakkomarkkinoinnin jatkamisesta. Myyjä ilmoittaa Varaajalle, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on käynnistynyt. Kauppa tehdään tämän jälkeen kahden viikon kuluessa.
Kauppa tehdään käyttäen kuluttaja-asiamiehen hyväksymää asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirjalomaketta.
Varaussopimus tehdään kahtena kappaleena, yksi Varaajalle ja yksi Myyjälle.

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  
Tontin lunastushinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet
Pinta-ala
Myyntihinta
Velaton hinta

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*
Rahoitusvastike
Hoitovastike
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike
Hoitovastike
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×
Varauslomake
  • Haluan varata asunnon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×
Varausjono
  • Haluan ilmoittautua varausjonoon asuntoon kohteesta

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  
Tontin lunastushinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra  
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana ja lunastan myös tonttiosuuteni

Hoitovastike  
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×

Arvioidut asumiskustannukset/kk ensimmäiset kolme vuotta kun maksat yhtiölainasta vain korkoja

Huoneet  
Pinta-ala  
Myyntihinta  
Velaton hinta  

Rahoitan asuntoni velattomasta hinnasta 15 % omalla asuntolainalla ja 70% yhtiölainalla

Oma asuntolaina*  
Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.  

* Oman asuntolainan lyhennyserän keskustelet pankkisi kanssa

Olen maksanut asunnon velattomasta hinnasta 30% ja rahoitan loput 70% yhtiölainalla

Rahoitusvastike  
Hoitovastike  
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.  

Ostan asunnon velattomana

Hoitovastike  
Tontin vuokra
Asumiskustannukset yht.  

Yhtiölainan oletuskorko 1 %

×
Varauslomake

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×
Varausjono

Varaussopimuksen ehdot

1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.

2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.

3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.

4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.

5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.

6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.

7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.

8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.

9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.

10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

×