Toteuta unelmia elämäsi kaupunkikodissa

Kastellin Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta, pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa, ympäristön vehreyttä ja kaupungin läheisyyttä. 

Suunnittelemme jokaisen uuden kodin sen tontin erityispiirteitä kunnioittaen, jotta voit nauttia unelmiesi asunnon lisäksi myös sitä ympäröivästä maisemasta oman pihasi tai terassisi rauhassa. Pihalla on tilaa niin pikkuväen leikkeihin kuin koko perheen muuhunkin ajanviettoon. Puustellin laadukkaat keittiöt kestävät ahkerammankin mestarikokin kovassa käytössä, ja talon huolella tehdyt rakenteet varmistavat, etteivät elämän äänet häiritse naapuria.

Helppo kaupunkiasuminen on myös vihreää. Easyin-kodit ovat energiatehokkaita koteja, pääasiassa puutaloja, joiden hiilijalanjälki on pieni. Laadukkaat kodinkoneet ovat energiaa säästäviä, ja valoa hämäriin iltoihin tuovat led-valaisimet. Luonto kiittää myös asuntojen sijainnista, koska kodit sijaitsevat aina hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Hybridi- ja sähköautot latautuvat näppärästi pihapiirissä.

Voit luottaa turvallisin mielin asiantuntevaan apuumme ja tukeemme aina asuntohaaveilusta valmiiseen kotiin asti. Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi!

Kastellin laatukoti

Easyin-kodin valitessasi valitset myös kumppaniksesi luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan tunnetun mutkattoman markkinajohtajan. Sujuvan arjen kaupunkikotimme toteuttaa Harjavalta-konserniin kuuluva Kastelli, jonka talot ovat ylivoimaisesti Suomen ostetuimpia ja asiakkaat tutkitusti tyytyväisiä. Markkinajohtaja Kastelli on ollut jo vuodesta 1994 lähtien. Vakavarainen perheyhtiö on turvallinen kumppani elämäsi tärkeimmän hankinnan äärellä. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 -laatustandardien ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.

Lue lisää

Harjavalta-konserni lukuina

1920

Perustamisvuosi

544M

Harjavalta-konsernin liikevahto M€

2000

Työkaveria

Vastuullisuudesta lujat perustukset rakastetuille kodeille

Easyin-kodit toteuttaa pientalorakentamisen markkinajohtaja Kastelli (RTS omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV). Harjavalta-konserniin kuuluva Kastelli on vakavarainen perheyhtiö, joka on rakentanut Suomeen yli 30 000 pientaloa. Vastuulliset ja oikeudenmukaiset valinnat näkyvät kaikessa yhtiön toiminnassa.

Kastelli haluaa olla pientaloteollisuuden suunnannäyttäjä ympäristökysymyksissä ja ilmastonmuutoksen torjunnassa. Hyviä esimerkkejä tästä ovat muun muassa yhtiön oman kehitystyön tuloksena syntynyt Kastelli GreenTM -puukuiturakenne, joka pienentää osaltaan kotien hiilijalanjälkeä, sekä jätehuollon kunnianhimoinen kehitysprojekti, joka parantaa työmaiden ylijäämätavaroiden käsittelyä ja uusiokäyttöä.

Rahoitus

Easyin-kotiin pääset muuttamaan ilman ison pesämunan säästämistä, sillä asunnon myyntihinta on noin 30–40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainan ensimmäiset vuodet ovat lyhennysvapaita.