Myytyjä kohteitamme

As Oy Oulun Korundi

Asunto Oy Oulun Korundi koostuu seitsemästä kaksikerroksisesta rivitalosta. Suositun Kivikkokankaan yhdelle viimeisimmistä tonteista rakennettuissa puurivitaloissa on kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja. Autokatokset sijaitsevat asuntojen edessä. Viihtyisät asumistilat laajentuvat katetuille terassille ja yläkerran parvekkeelle.

Asunto Oy Oulun Korundi sijoittuu Kivikkokankaan etuosaan hyvien yhteyksien ulottuville. Lähellä on uusi Hiukkavaara-keskus, josta kasvaa yksi kolmesta Oulun suurimmasta kaupunkikeskuksesta. Uudet palvelut nostavat alueen arvoa entisestään ja tekevät siitä luontoympäristönsä kanssa ainutlaatuisen asuinalueen.

Osoite: Hölkkäkuja 2
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Teemu Leppänen
Valmistumisvuosi: 2022

Laadukkaat rivitalokodit luonnonläheisellä kivikkokankaalla

Asunto Oy Vantaan Ruoholaukka

Omalle tontille, Vantaan pien- ja rivitalovaltaiseen Hämeenkylään, on tulossa kuuden kaksikerroksisen rivitalon taloyhtiö osoitteeseen Kolmikallionrinne 5. Asunto Oy Vantaan Ruoholaukassa on kolmen ja neljän huoneen koteja kolmessa eri koossa. Kaikissa asunnoissa sauna ja makuuhuoneet ovat yläkerrassa ja avarat oleskelutilat keittiöineen alakerrassa. Autopaikat on sijoitettu asuntojen eteen.

As Oy Vantaan Ruoholaukka sijoittuu uudelle viihtyisälle Hämeenkylän pientalo- ja rivitaloalueelle. Ruoholaukka on erinomaisten luontomahdollisuuksien äärellä. Tontti rajautuu Kolmikallionpuistoon, jossa on Lammaslampi laitureineen ja viihtyisine kävelyreitteineen. Lähellä on myös Pitkäjärvi uimarantoineen ja kalastusmahdollisuuksineen. Kävelymatkan päässä ovat koulu ja ruokakauppa.

Osoite: Kolmikallionrinne 5
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Janne Jylkäs
Valmistumisvuosi: 2022

Kodikasta rivitaloasumista vihreässä ympäristössä

Asunto Oy Espoon Kaarlenvaltikka

Viihtyisälle alueelle Espoon Painiittyyn on tulossa kahden paritalon ja neljän rivitalon taloyhtiö osoitteeseen Kanttiinitie 6. Asunto Oy Espoon Kaarlenvaltikka muodostuu kaksikerroksisista 3–5 huoneen asunnoista kooltaan 80–109 neliötä. Kaikissa asunnoissa on sauna, terassi ja hyvät varastotilat.

As Oy Espoon Kaarlenvaltikka sijoittuu Espoon Koillisreunaan uudelle rauhalliselle ja turvalliselle alueelle. Alue on pientalovaltaista ja lapsiperheiden suosiossa olevaa arvostettua Espoon Painiittyä, joka kuuluu Kuninkaankolmioon eli alueeseen, jossa Espoo, Helsinki ja Vantaa tekevät yhteistyötä palveluissa, liikenteessä ja maankäytössä.

Osoite: Kanttiinitie 6
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Mikko Kalkkinen
Valmistumisvuosi: 2022

Huoletonta asumista arvostetulla alueella

Asunto Oy Espoon Meriluikka

Aivan meren ja palveluiden läheisyyteen Espoon Saunalahteen on tulossa tasokas 11 paritalon ja yhden erillistalon taloyhtiö osoitteeseen Länsiviitta 1–3. Modernia arkkitehtuuria edustavien kotien lämmittämiseen käytetään mahdollisimman vähän ostoenergiaa hyödyntämällä ekologista poistoilmalämpöpumppua (PILP). Asuntokohtainen PILP ottaa ilmanvaihdon poistoilmasta lämpöenergian talteen ja tuottaa sillä lämmön lattialämmitykseen ja käyttöveteen.

As Oy Espoon Meriluikka sijoittuu Espoon Saunalahden merelliseen ympäristöön. Täällä meren raikkauden ja läheisyyden voi tuntea omalla pihalla. Merenranta virikkeineen on muutaman askeleen päässä tontista. Alueen suosiota lisää myös hyvien palveluiden läheisyys. Kaupat, koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä kotoa.

Osoite: Länsiviitta 1–3
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Janne Jylkäs
Valmistumisvuosi: 2022

Ekologista pientaloasumista meren läheisyydessä

Asunto Oy Espoon Myskimalva

Asunto Oy Espoon Myskimalva muodostuu neljästä rivitalosta, joissa on yhteensä 17 kaksikerroksista asuntoa. Kolmen ja neljän huoneen asunnoissa ensimmäisessä kerroksessa on valoisa keittiö olohuoneen yhteydessä ja käynti omalle terassille ja omalle pihalle. Kodin toinen kylpyhuone ja makuuhuoneet on sijoitettu järkevästi yläkertaan. Suurimmassa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke oman pihan puolelle. Asuntoyhtiö tarjoaa hyvät puitteet lasten leikeille turvallisella sisäpihalla. Yhteisestä piharakennuksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Asunto Oy Espoon Myskimalva sijoittuu aivan Länsiväylän kupeeseen Espoon Matinkylään, jossa niin luonto kuin monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä.

Osoite: Etuniemenkuja 6
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Mikko Kalkkinen
Valmistumisvuosi: 2021

Laadukasta asumista uudistuneessa Matinkylässä!

Asunto Oy Tampereen Tähtikello

Luonnonläheiseen Tampereen Haukiluomaan valmistuu kesällä 2022 lämpimän värikkäistä puisista erillistaloista ja paritaloista muodostuva idyllinen kokonaisuus. Kaksikerroksisia asuntoja on yhteensä 12 kooltaan 75, 79 ja 90 neliötä. Kaikissa asunnoissa on sauna, terassi ja oma piha. Asuntokohtainen autopaikka on kodin seinustalla. Pihalla on lisäksi autokatosrakennus.

As Oy Tampereen Tähtikello sijoittuu Tampereen luonnonläheiseen Haukiluomaan. Monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien lisäksi kävelymatkan päässä ovat päiväkoti ja ruokakaupat. Kouluihin pääsee näppärästi pyörällä.

Osoite: Tyviraitti 6
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Eevamaria Timlin
Valmistumisvuosi: 2022

Eloisa puutaloidylli erinomaisella sijainnilla

Asunto Oy Espoon Kiurunkannus

Asunto Oy Espoon Kiurunkannus koostuu moderneista kaksikerroksisista 3–5 huoneen ja 81–109 neliön kodeista, joita jokaista ympäröi oma piha. Arjen luksusta asumiseen tuovat myös oma sauna, ranskalaiset parvekkeet ja oma autokatos, jonka suojasta pääsee suoraan sisään.

As Oy Espoon Kiurunkannus sijoittuu Espoon länsiosaan uudelle rauhalliselle ja turvalliselle alueelle. Alue on pientalovaltaista ja lapsiperheiden suosiossa olevaa arvostettua Espoon Tillinmäkeä.

Osoite: Vuoriharjuntie 44
Suunnittelija: RCo arkkitehti Juha Laine
Valmistumisvuosi: 2021

Modernia omakotimaista asumista luonnon äärellä

As Oy Espoon Siniviuhka

Viihtyisälle alueelle Espoon Painiittyyn valmistunut Asunto Oy Espoon Siniviuhka muodostuu kaksikerroksisista neljän huoneen erillistaloista, joissa jokaisessa on oma sauna ja autotalli talon yhteydessä.

As Oy Espoon Siniviuhka sijoittuu Espoon Koillisreunaan uudelle rauhalliselle ja turvalliselle alueelle suojaan läpikulkuliikenteeltä. Alue on pientalovaltaista ja lapsiperheiden suosiossa olevaa arvostettua Espoon Painiittyä, joka kuuluu Kuninkaankolmioon eli alueeseen, jossa Espoo, Helsinki ja Vantaa tekevät yhteistyötä palveluissa, liikenteessä ja maankäytössä.

Osoite: Kanttiinitie 10
Suunnittelija: SAFA arkkitehti Mikko Kalkkinen
Valmistumisvuosi: 2022

Modernia erillistaloasumista arvostetulla alueella

As Oy Espoon Palmusara

Merelliseen ympäristöön Espoon Matinkylään sijoittuu kahden yksitasoisen ja kahden kaksikerroksisen rivitalon asuntokokonaisuus Asunto Oy Espoon Palmusara. Se muodostuu kahden kokoisista neljän ja viiden huoneen asunnoista, joista suuremmat sijoittuvat kaksikerroksisiin, eloisasti porrastettuihin rivitaloihin.

As Oy Espoon Palmusara sijaitsee Espoon Matinkylän merellisen Nuottalahden pientaloalueella. Lähiympäristössä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kaikenikäisille. Nuottaniemen venesatama on vieressä ja myös sen leikkipuisto. Päiväkodit, koulut ja monipuoliset palvelut ovat lähellä.

Osoite: Verkkopolku 2 ja Sepet-torppa 2
Suunnittelija: Avarion arkkitehti Markku Ranne
Valmistumisvuosi: 2022

Tasokasta rivitaloasumista venesataman lähellä

As Oy Espoon Käenkukka

Asunto Oy Espoon Käenkukka koostuu viidestä kaksitasoisesta rivitalosta, jotka rakentuivat Espoon Painiityn luonnonkauniille metsäalueelle. Talojen muoto on arkkitehtonisesti näyttävä ja asuntoja porrastamalla rivitaloihin on saatu eloisuutta ja pientalomaisuutta. Taloyhtiössä on 21 kolmen ja neljän huoneen asuntoa, joihin kaikkiin kuuluu oma piha terasseineen ja 2 varastoa; ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä ja häkkivarasto taloyhtiön yhteisissä tiloissa. Kaikissa kodeissa on sauna ja kylpyhuone molemmissa kerroksissa. Lämmityspisteellä varustettuihin autopaikkoihin on vedetty varaus sähköauton lataamiseen. Yli puolet autopaikoista on katettu.

Asunto Oy Espoon Käenkukka sijoittuu Espoon koillisreunaan Lintuvaaran kaupunginosaan, lähelle Vantaan ja Helsingin rajoja. Alue on uutta pientalovaltaista Painiittyä, joka kuuluu Kuninkaankolmioon, eli alueeseen, jossa Espoo, Helsinki ja Vantaa tekevät yhteistyötä maankäytössä, liikenteessä ja palveluissa.

Osoite: Kanttiinitie 8
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Mikko Kalkkinen
Valmistumisvuosi: 2020

Arkkitehtonisesti eloisat puurivitalot Painiityn metsämaisemaan

As Oy Helsingin Ryytisalvia

As Oy Helsingin Ryytisalvia muodostuu rinteeseen porrastuvista kaksikerroksisista puurivitaloista. Taloyhtiössä on kahden kokoisia koteja, joihin kaikkiin kuuluu oma piha, tilava terassi ja sauna. Keittiö on yhdistetty valoisaan olohuoneeseen. Makuuhuoneet löytyvät yläkerrasta, missä on myös asunnon toinen kylpyhuone.

Kohde rakentui kauniille ja rauhalliselle alueelle Helsingin Honkasuolle, jossa asukkaat voivat hyödyntää Malminkartanon kattavia palveluita ja joukkoliikenneyhteyksiä.

Osoite: Neitoperhosentie 7 ja 9
Suunnittelu: projektiarkkitehti Jaana Zelikman
AAR, Arkkitehdit Anttila ja Rusanen OY
Valmistumisvuosi: 2021

Ajatonta arkkitehtuuria ja tasokasta asumista Helsingin Honkasuolla

As Oy Helsingin Sitruuna

Asunto Oy Helsingin Sitruuna koostuu viidestä värikkäästä puurivitalosta, jotka viimeistelevät uuden Konalan puolelle sijoittuvan, viihtyisän puutaloyhteisön. Asuntovalikoimassa on kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja, joihin kaikkiin kuuluu oma piha ja sauna. Lämmitystolpalla ja sähköauton latauspisteen varauksella varustetut autopaikat sijoittuvat yhtiön oman pihakadun varrelle, kunkin kodin läheisyyteen.

Asunto Oy Helsingin Sitruuna sijoittuu Luoteis-Helsingin viihtyisään Konalaan, missä asuntokanta koostuu lähinnä omakoti- ja pienkerrostaloista. Läheltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, ruokakaupat kuin ulkoilumaastot.

Osoite: Seltterikuja 8
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Kirsti Sivén
Valmistumisvuosi: 2019

Raikas puutalojen pikkukylä keskellä modernia Konalaa

As Oy Espoon Ukonhattu

 Neljässä kodissa on oma autokatos, ja jokaiseen erillistaloon kuuluu myös varasto. Olokeittiö tuo koko perheen ja ystävät yhteen, kun taas yläkerran voi rauhoittaa nukkumiseen tai vaikkapa töiden tekoon ja vieraille. Sisälle tultaessa kylpyhuone on heti lähettyvillä, mikä tekee niin lapsi- kuin koiraperhearjestakin paljon helpompaa.

Asunto Oy Espoon Ukonhattu sijaitsee Kaivertajantien varrella Espoon Kuurinniityssä, joka on rauhallinen ja luonnonläheinen omakotitaloalue Turunväylän eteläpuolella. Kaunis Kauniainen on myös ihan vieressä! Lapsiperheiden suosima Kuurinniitty tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Osoite: Kaivertajantie 9, 11, 12 ja 13
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Hannes Häkkinen
Valmistumisvuosi: 2019

Kuurinniityn tyylikkäät ja muuttovalmiit erillistalot on tehty elämistä varten

As Oy Oulun Basso

Asunto Oy Oulun Bassossa on seitsemän erillistaloa. Oulun uudelle Vaskikankaan alueelle rakennetut puutalot ovat kolmen ja neljän huoneen, kooltaan 81 ja 96 neliön yksitasoisia koteja. Jokaiseen taloon on luontevasti kytketty oma autokatos, lämmin varasto ja suojaisa lasikatettu terassi, johon sai lisähintaan myös seinät lasitettuina.

Oulun Basso sijaitsee rauhallisella Puhaltajantiellä, turvassa läpikulkuliikenteeltä. Lähellä ovat niin päiväkodit, koulut kuin todella monipuoliset ulkoilumaastotkin, joissa voi harrastaa kuntoilua ja liikuntaa ympäri vuoden. Oulujoen uinti- ja veneilymahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä ja Sankivaaran ulkoilumaastot ja golfkenttäkin lähellä.

Osoite: Puhaltajantie 1
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Teemu Leppänen
Valmistumisvuosi: 2020

Laadukkaat erillistalot luonnon läheisellä Oulun Vaskikankaalla

As Oy Vantaan Pikkutalvio

Asunto Oy Vantaan Pikkutalvio muodostuu neljästä paritalosta. Kolmen ja neljän huoneen valoisia koteja on yhteensä kahdeksan, joissa kaikissa on hyvät kodinhoitotilat ja sauna. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös oma aurinkoinen piha terasseineen. Avara olohuone jatkuu pihalle suurten ikkunoiden ja terassinoven kautta.

Osoite: Rajatie 7
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Antti Heikkilä
Valmistumisvuosi: 2020

Haluttuja paritalokoteja Vaaralan Rajatien vehreässä miljöössä.

As Oy Helsingin Liitäjä

Liitäjä on Helsingin Ala-Malmille sijoittuva 15 modernin kaksikerroksisen erillistalon yhtiö. Kooltaan 78 ja 88,5 neliöisissä kodeissa on keittiön lisäksi 3 tai 3-4 huonetta. Kaikissa kodeissa oleskelutilat, keittiö ja sauna on sijoitettu alakertaan ja makuuhuoneet yläkertaan. Yläkerran ranskalaiset parvekkeet ja toinen kylpyhuone lisäävät asumismukavuutta.

Pilvenpyörteentien varteen muodostuu rytmikäs nauha kytkettyjä puurakenteisia erillistaloja, jotka on asuntokohtaisesti väritetyin katoksin liitetty toisiinsa. Jokaisella asunnolla on myös oman värinen ulkovarasto, joka jakaa asuntopihat suojatuiksi atrium-tyyppisiksi pihataskuiksi.

Osoite: Pilvenpyörteentie 4 ja 8
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Karla Sivula
Valmistumisvuosi: 2020

Toivottua erillistalojen yksityisyyttä kauniilla Ala-Malmilla

As Oy Oulun Poikkihuilu

Asunto Oy Oulun Poikkihuilu koostuu kuudesta yksitasoisesta erillistalosta, joissa kaikissa on oma autokatos ja lämmin ulkovarasto. Oulun Soittajankankaalle rakennetut puutalot ovat kolmen ja neljän huoneen koteja, joiden asumistilat laajentuvat lasikatteiselle terassille.

Erillistalokohteen sijainti on rauhallisella Poikkihuiluntiellä, joka rajoittuu metsäiseen puistoon. Asunnot ovat turvassa läpikulkuliikenteeltä. Lähellä ovat niin päiväkodit, koulut kuin todella monipuoliset ulkoilumaastotkin, joissa voi harrastaa kuntoilua ja liikuntaa ympäri vuoden. Oulujoen uinti- ja veneilymahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä ja toisella suunnalla valaistut lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Sankivaaran ulkoilumaastot ja golfkenttä ovat reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Lisäksi uuteen Hiukkavaara-keskukseen on tulossa lisää monipuolisia liikuntatiloja.

Osoite: Poikkihuiluntie 34
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Teemu Leppänen
Valmistumisvuosi: 2021

Tyylikkäitä erillistaloja Oulun Soittajankankaalle

As Oy Oulun Lippuvartija

Asunto Oy Oulun Lippuvartija koostuu kahdeksasta yksitasoisesta erillistalosta, joissa kaikissa on tavallista vähäpäästöisempi ja hyvään sisäilmaan vaikuttava Kastelli GREEN -rakenne. Oulun Soittajankankaalle rakennetut puutalot ovat kolmen ja neljän huoneen koteja, joita erottaa toisistaan jokaiseen kotiin kuuluva autokatos.

Asunnot sijaitsee rauhallisen Lipunkantajantien päässä, puiston reunalla, välttäen turhan läpikulkuliikenteen. Omalta pihalta pääsee helposti pyöräteille ja lenkkipoluille.

Ihanaa asumista hyvien liikuntapaikkojen ja palvelujen läheisyydessä uudella asuinalueella.

Osoite: Lipunkantajantie 36
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Teemu Leppänen
Valmistumisvuosi: 2020

Ekologiset erillistalot Soittajankankaalla

As Oy Vantaan Runotie 6 C

Puistomaisemaan rajoittuva asunto-osakeyhtiö Vantaan Runotie 6 C muodostuu neljästä paritalosta ja kahdesta rivitalosta. Huoneistovalikomassa on yhteensä 20 asuntoa yksiöistä kolmen, neljän ja viiden huoneen koteihin. Kooltaan kodit ovat 32 neliöstä 86 neliömetriin.

Avarissa ja valoisissa kodeissa on omat, tilavat pihat ja rivitaloissa pihat rajoittuvat kauniiseen puistomaisemaan. Näissä kodeissa on omakotimaista tunnelmaa.

Osoite: Runotie 6
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Antti Heikkilä
Valmistumisvuosi: 2018

Omakotimaista asumista Vantaan Ilolassa.

As Oy Helsingin Kaarelan Helmi

Asunto Oy Helsingin Kaarelan Helmessä on yhteensä 30 kaksikerroksista rivitalokotia. Asuntovalikoimassa on kahden ja kolmen makuuhuoneen koteja, kooltaan 69-74 m2. Talojen rakenteet ovat hengittävää puukuitua eli rakennukset ovat aitoja ja ekologisia Kastelli Green puutaloja, joissa huoneilman kosteus pysyy miellyttävällä tasolla ympäri vuoden.

Kaikissa asunnoissa on kylpyhuone tai vessa sekä ylä- että alakerrassa, oma piha ja sisäänkäynnin yhteydessä varasto. Osassa asunnoista on myös sauna. Näissä urbaaneissa townhouse-kodeissa on mannermaista, mutta samalla luonnonläheistä, tunnelmaa.

Osoite: Haapaperhosentie 1, 7 ja 13
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Antti Heikkilä
Valmistumisvuosi: 2019

Vihreää kaupunkiasumista Helsingin Honkasuolla.

As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8

Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8 muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta paritalosta, jotka sijaitsevat Siltalanpuiston reuna-alueella Helsingin Suutarilassa. Yhtiön asuntovalikoimassa on neljän ja viiden huoneen koteja, jotka kaikki ovat kooltaan 80 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu etelään avautuva oma piha sekä oma varasto.

Nämä kodit edustavat kaupunkiasumista yhdistettynä erinomaisiin virkistysmahdollisuuksiin.

Osoite: Peltokylänraitti 8
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Hannes Häkkinen
Valmistumisvuosi: 2018

Viihtyisää kaupunkiasumista Helsingin Suutarilassa.

As Oy Helsingin Klementiini

Asunto Oy Helsingin Klementiini koostuu kolmesta rivitalosta ja kahdesta paritalosta. Yhtiöön kuuluu 16 kaksikerroksista kolmen, neljän ja viiden huoneen ja keittiön asuntoa kooltaan 74 – 114,5 m2. Näissä asunnoissa jokainen neliö on tarkkaan hyödynnetty. Lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu oma piha ja oma sauna.

Nämä raikkaan väriset ja yksilölliset puutalot sijaitsevat puiston reunalla Helsingin Konalassa. Talot muodastavat viihtyisän pihakadun korostamaan kaupunkimaisen pientaloauleen tunnelmaa.

Osoite: Soodakuja 8
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Kirsti Sivén
Valmistumisvuosi: 2018

Moderni ja viihtyisä puutaloyhteisö Helsingin Konalassa.

As Oy Vaaralan Helmi

Vantaan Vaaralaan valmistui kahdeksan näyttävää omakotimaista paritaloa. Asunto-osakeyhtiöön kuuluu 16 kooltaan 44 – 63.5 mkotia. Kahdesta neljään huonetta ja keittiön käsittävät asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan kokoaan suurempia. Sisätiloihin tulvii luonnonvaloa olohuoneen suurista ikkunoista, jotka avautuvat koko kodin levyiselle katetulle terassille ja omalle piha-alueelle. Kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Tontilla on tilaa myös autopaikoille. Vaaralan Helmen pihan yksi nurkka jätettiin luonnontilaan lasten leikeille.

Osoite: Rajatie 3-5
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Antti Heikkilä
Valmistumisvuosi: 2017

Näyttäviä paritalokoteja viihtyisässä Vaaralassa.

As Oy Vantaan Säveltie 5

Vehreälle, pientalovaltaiselle asuinalueelle Vantaan Ilolaan valmistui 46 kotia. Asunto-osakeyhtiö koostuu rivi- ja luhtitalojen monen kokoisista asunnoista yksiöistä aina viiden huoneen ja keittiön koteihin, kooltaan 30.5 – 92 m2. Kaikissa asunnoissa, niin suurissa kuin pienimmissäkin, on iso parveke tai terassi. Yhtiön näyttävissä kaksikerroksisissa kodeissa on huonekorkeutta jopa 5,5 metriä.

Rakennukset rajaavat viihtyisän oleskelupihan talojen keskelle marjapensaineen ja leikkipaikkoineen. Yhtiön pihalla on myös tilaa autopaikoille.

Osoite: Säveltie 5
Suunnittelu: SAFA arkkitehti Antti Heikkilä
Valmistumisvuosi: 2017

Ilolan suunnittelu alkoi arkkitehtikilpailusta, jossa haettiin edullisen asumisen konseptia.