Valitse Easyin-kotiisi juuri haluamasi tunnelma

Viimeistelemme Easyin-kodit aina laadukkailla kodinkoneilla ja sisustusmateriaaleilla, mutta kotisi tunnelman valitset sinä. Sisustussuunnittelijamme Enni Laitinen auttaa luomaan kotiisi mieltymystesi ja toiveidesi mukaisen ajattoman ja viihtyisän ilmeen.

Kun suunnittelet Easyin-kodin ostoa, saat asuntomyyjältämme sisustusesitteen, johon voit tutustua jo ennen kaupantekoa. Kun asuntokauppa on tehty, saat sisustusvastaavalta tunnukset Nettikoti-ohjelmaan, jossa voit tehdä oman kotisi materiaalivalinnat vaikka kotisohvaltasi. Olemme valinneet materiaalivaihtoehtoja, joista ei synny lisähintaa, sekä hiukan arvokkaampia vaihtoehtoja ja lisätuotteita, joiden tarkat asuntokohtaiset lisähinnat löytyvät Nettikodista.

Toimistollamme voit tutustua tarkemmin näytteisiin kaikista valikoimassamme olevista pintamateriaaleista. Materiaalit värisävyineen kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa toimistollamme ennen lopullisen päätöksen tekemistä, sillä tietokoneen ruudulla värisävyt voivat poiketa todellisesta.

Saat sisustusvastaavaltamme myös aikataulun materiaalivalintojen tekemiselle valitsemaasi kotiin. Aikataulu vaihtelee asunnoittain sen mukaan, missä vaiheessa kodin valmistumista kauppa tehdään ja missä vaiheessa tulevan kotisi hankinnat ja rakennustyöt ovat juuri sillä hetkellä menossa. Jos käy niin, että rakentaminen on kaupanteon hetkellä jo niin pitkällä, ettet pääse tekemään valintoja, sisustussuunnittelijamme on tehnyt tyylikkäät ja yhteensopivat valinnat puolestasi. Saat valmiiksi valitut materiaaliluettelot asuntomyyjältäsi ja sisustusvastaavaltasi.

Inspiroidu yhdessä taitavan sisustussuunnittelijamme kanssa

Sisustussuunnittelijamme Enni Laitinen auttaa luomaan kotiisi mieltymystesi ja toiveidesi mukaiset materiaalivaihtoehdot tulevaan kotiisi.

“Tarkoin mietityt kodin pintamateriaalit ja kalusteratkaisut luovat raamit kodin viihtyisälle tunnelmalle ja toimivalle arjelle. Haluan auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille mieluisan sisustuksen ja tunnelman uuteen Easyin-kotiinsa. Harmonisuus, toiminnallisuus ja tyylikkyys ovat suunnitteluni lähtökohtia. Olen miettinyt huolella materiaalivaihtoehdot värisävyineen palvelemaan erilaisia makuja ja tarpeita.

Autan kartoittamaan sopivimmat kodin materiaalit ja tuen rohkeammissakin ratkaisuissa, jotta valitsemasi tyyli ja tunnelma jatkuvat huoneesta toiseen ja tekevät sisustuksesta yhtenäisen. Juuri sinun näköisesi kodin.”

Sisustusvastaava
Enni Laitinen

Inspiroidu

Keittiö

Keittiö on kodin sydän. Suunnittelemme huolella projektin alkuvaiheesta lähtien keittiön kalusteet ja toiminnallisuuden Puustellin kalustesuunnittelijan kanssa. Asiakkaana pääset vaikuttamaan keittiön kalusteiden materiaaleihin ja sävyihin. Voit vaikuttaa rakennusvaiheessa myös tilan valaistukseen ja sähköasioihin.

Inspiroidu

Olohuone

Olohuone on kodin kutsuva keskus, jossa on ihana viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olemme suunnitelleet Easyin-kotien olohuoneet siten, että ne ovat helposti kalustettavia ja tarvittaessa muutenkin kätevästi muokattavia. Myös ikkunoiden paikat on mietitty tarkkaan, jotta pääset nauttimaan mahdollisimman paljon elävästä luonnonvalosta. Sähkösuunnittelussa on huomioitu miellyttävä valaistus sekä toimivat sähkökalusteiden paikat. Valaistukseen ja sähköasioihin pääset vaikuttamaan rakentamisen alkuvaiheessa. Monissa kohteissamme on suunniteltu valmiiksi paikka myös takkatilaukselle sekä valmius terassi-/parvekelasitukselle.

Inspiroidu

Makuuhuone

Easyin-kodeissa päämakuuhuone on suunniteltu hieman muita makuuhuoneita tilavammaksi. Päämakuuhuoneesta voi olla myös käynti erilliselle parvekkeelle, tai siellä voi olla tunnelmallinen ranskalainen parveke. Päämakuuhuoneeseen mahtuu hienosti parisänky, ja sinne voi usein sijoittaa myös pienen työpisteen. Muut makuuhuoneet on suunniteltu lapsen huoneeksi, työhuoneeksi tai vieras-/kirjastohuoneeksi. Tilat on suunniteltu niin, että jokaiseen makuuhuoneeseen voi sijoittaa sängyn ja työpöydän. Myös näissä tiloissa voit vaikuttaa sähkö- ja valaistusasioihin rakentamisen alkuvaiheessa.

Inspiroidu

Kylpyhuone ja sauna

Easyin-kodin kylpyhuone on suunniteltu mahdollisimman toimivaksi, viihtyisäksi peseytymistilaksi. Voit valita sinne runsaasta laattavalikoimastamme lattia- ja seinälaatat sekä vaikuttaa saunan materiaaleihin. Saunassa on Lumisaunojen lauteet, joiden tyylin voit valita rakennusvaiheessa. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on useimmiten lasia, mikä tuo tilaan erityistä spa-tunnelmaa. Kuten muuallakin asunnossa, myös kylpyhuoneen puolella voit vaikuttaa valaistukseen ja sähköasioihin rakentamisen alkuvaiheessa. Easyin-kodin kodinhoitotila löytyy joko kylppäristä tai erillisestä kodinhoitohuoneesta.

Toteutuneita kohteitamme

Kastellin ammattitaitoinen sisustussuunnittelija Enni Laitinen auttaa luomaan kotiisi sinun sisustusmakuusi sopivan tunnelman. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sisustustyyleihin Easyin-kodin rakentamisen alkuvaiheessa. Alta löydät kuvia jo valmistuneiden Easyin-kotien sisustuksista.

Ota yhtettä

Onko sinulla kysyttävää, haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää!