Ostamme tontteja

Onko sinulla tyhjä tai väljästi rakennettu tontti, vanhaa rakennuskantaa oleva talo tai muita rakennuksia? Sijaitsevatko ne asuinalueella tai sellaiseksi soveltuvilla kulmilla? Oletko kiinnostunut niiden myymisestä?

Haluamme toteuttaa asumisunelmia aina parhaille mahdollisille paikoille. Siksi haemme jatkuvasti rakennuskelpoisia tontteja uusien Easyin-tarinoiden kotipesiksi. Ostamme erilaisia tontteja ja maa-alueita, vanhoja omakoti- ja paritalokiinteistöjä sekä rivitaloyhtiöitä pääkaupunkiseudulta sekä Tampereen ja Oulun seuduilta. Tarvittaessa myös autamme kaavakehittämään alueita.

Usein on taloudellisesti kannattavampaa ja samalla myös huolettomampaa myydä kiinteistö sellaisenaan, ilman asuntomyynnin vastuita. Kuten Easyin-kodin hankinta, myös tontin myyminen meille on helppoa ja vaivatonta. Easyinin takana on luotettava ja vastuullinen Kastelli, joka tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Voit siis olla varma, että myymällesi tontille nousee kestävän kehityksen mukaisia ja ympäristöystävällisiä uusia koteja. Samalla tuet laadukasta kotimaista työtä.

Purkava uudisrakentaminen

Iäkkäämmissä taloyhtiöissä isojen remonttien hinnat voivat nousta kymmenistä tuhansista jopa satoihin tuhansiin euroihin, jolloin taloyhtiö ja sen osakkaat eivät välttämättä saa remontin kustannuksia takaisin asuntojen myyntihinnoissa. Myös rahoituslaitokset ovat kiristäneet lainahanojaan. Purkava uudisrakentaminen voi olla erinomainen ratkaisu jatkuvasti kasvavan korjausvelkataakan painaessa. Onko asia ajankohtainen taloyhtiössänne nyt tai tulevaisuudessa? Keskustelemme mielellämme lisää kanssanne!

Purkavassa uudisrakentamisessa ostamme taloyhtiön koko osakekannan ja kiinteistön
rakennuksineen, puramme vanhat rakennukset sekä suunnittelemme ja rakennamme tontille uutta.

Voimme konsultoida ja olla kumppaninne kaikissa suunnitteluun, kaavoitukseen ja toteutukseen liittyvissä selvityksissä. Autamme myös mielellämme taloyhtiötänne esimerkiksi viranomaisten kanssa käytävissä keskusteluissa. Halutessanne teemme
veloituksetta arvion siitä, mitä asunto-osakeyhtiönne ja osakkaanne saisivat rakennusoikeuden ja osakkeiden myymisestä.

Tutustu Espoon Myskimalvan hankekehityskohteeseen

Tarjoa tonttia

Kerro meille tarjoamastasi rakennuspaikasta ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä