3h​+kt​+s​+varasto ​+ autokatospaikka 2kpl

Vapaa

Pinta-ala
79.5m2
Osoite
Rastasniityntie 52
Myyntihinta
136 900 €
Velaton hinta
429 900 €

Asunnon perustiedot

Asunnon numero 52B
Huoneet 3h​+kt​+s​+varasto ​+ autokatospaikka 2kpl
Tila Vapaa
Pinta-ala 79.5m2
Osoite Rastasniityntie 52
Myyntihinta 136 900 €
Lainaosuus 293 000 €
Velaton hinta 429 900 €
Arvioitu hoitovastike 289,38 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
vain korko
1 347,80 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
korko ja lyhennys
2 191,64 €/kk
Arvioitu tontin vuokravastike 378,42 €/kk
Arvioitu tontin lunastushinta 112 095,00 €
Tontin omistussuhde Vuokra
Muut kustannukset Vastikkeita peritään yhtiökokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti. Pääomavastiketta lyhennystä varten aletaan keräämään arviolta viim. 6 kk ennen 1.lyhennystä, joka 30.11.2025. Pääomavastike sis. korko ja lyhennys on arvio nykyisen n. 4,5% korkotason mukaan. Lainaosuus on mahdollista maksaa pois kaupan yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei tarvitse maksaa.

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Tee varaus

Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittautua varaajaksi/varausjonoon. Luethan varaussopimuksen ehdot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä.

Varaussopimuksen ehdot

  1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.
  2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.
  3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.
  4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.
  5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.
  6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.
  7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.
  8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.
  9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.
  10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

Tie Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Joustavasti uuteen kotiisi jopa ilman asuntolainaa

Asiantuntijamme apunasi materiaalien valinnassa