5h​+kt​+s​+varasto ​+ autokatospaikka 2kpl

Vapaa

Pinta-ala
124.0m2
Osoite
Rastasniityntie 52
Myyntihinta
142 900 €
Velaton hinta
592 900 €

Asunnon perustiedot

Asunnon numero 52J
Huoneet 5h​+kt​+s​+varasto ​+ autokatospaikka 2kpl
Tila Vapaa
Pinta-ala 124.0m2
Osoite Rastasniityntie 52
Myyntihinta 142 900 €
Lainaosuus 450 000 €
Velaton hinta 592 900 €
Arvioitu hoitovastike 451,36 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
vain korko
2 070,00 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
korko ja lyhennys
3 366,00 €/kk
Arvioitu tontin vuokravastike 590,24 €/kk
Arvioitu tontin lunastushinta 174 840,00 €
Tontin omistussuhde Vuokra
Muut kustannukset Vastikkeita peritään yhtiökokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti. Pääomavastiketta lyhennystä varten aletaan keräämään arviolta n. 6 kk ennen 1.lyhennystä, joka 30.11.2025. Pääomavastike korko ja lyhennys on arvio ja se on laskettu nykyisellä korkotasolla n. 4,6%. Lainaosuus on mahdollista maksaa pois kaupan yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei tarvitse maksaa. Tontin lunastushinta on hinta-arvio joulukuussa 2024, arvio sis. varainsiirtoveron 3%. Tontinvuokravastiketta peritään huoneistoilta, jotka eivät ole lunastaneet huoneistokohtaista tonttiosuutta. Tonttiosuuden lunastaminen on mahdollista seuraavan kerran 12/2024. Lisätietoa lunastamisesta saat myyjältä.

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Tee varaus

Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittautua varaajaksi/varausjonoon. Luethan varaussopimuksen ehdot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä.

Varaussopimuksen ehdot

  1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.
  2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.
  3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.
  4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.
  5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.
  6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.
  7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.
  8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.
  9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.
  10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

Tie Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Joustavasti uuteen kotiisi jopa ilman asuntolainaa

Asiantuntijamme apunasi materiaalien valinnassa