Asunto Oy Tampereen Violet

Tulossa

Viihtyisiä rivitalokoteja vehreällä Linnainmaalla monipuolisten lähipalveluiden äärellä

Linnainmaan uudistuvalle alueelle Tampereelle on tulossa kahden rivitalon ja 14 kodin viihtyisä asuinkohde, As Oy Tampereen Violet. 

Violetin asunnot ovat kooltaan 70,5–92,5 m², ja niissä kaikissa on sauna, varasto sekä oma viihtyisä piha terasseineen. Myös taloyhtiön yhteisellä piha-alueella on mukavasti tilaa kiireettömän rentoon oleskeluun sekä perheen pienimmille suojaisa leikkipaikka.

Sijainniltaan Violet on mitä mainioin. Lähistöllä on runsaasti muun muassa vehreitä puistoja, päivittäiskauppoja ja liikuntapaikkoja. Myös lähimmät koulut ja päiväkodit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Parin kilometrin säteeltä löytyy yllin kyllin muutakin puuhaa aina koirapuistosta köysirataan ja kirjastosta järven rannalla sijaitsevaan yleiseen saunaan.

Violetista hurauttaa noin kuuden kilometrin päähän Tampereen keskustaan tuossa tuokiossa niin pyörällä, autolla kuin tiheästi kulkevilla busseillakin. Läheisen moottoritien ansiosta kulkeminen kauemmaskin sujuu sukkelasti. Tulevaisuudessa Linnainmaalta pääsee näppärästi myös ratikalla sekä Taysin että Kangasalan suuntaan.

As Oy Tampereen Violetin on suunnitellut arkkitehti Kaarlo Rohola. 

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi 

Tulossa

Arvioitu valmistumisaika kesä 2025

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Hipunkatu 3, 33580 Tampere
Asuntoja: 14 kpl
Asuntokoot: 3–4 h + kt + s + var/tekn, 70,5–92,5 m²
Tontti: Vuokra

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.