Turvallinen kumppanisi kaikissa tilanteissa elämäsi tärkeimmän hankinnan äärellä

Julkaistu 11.7.2022

Koti on paikka rentoutumiselle, ilolle ja innostumiselle. Paikka, joka rauhoittaa arjen kiireen ja melskeen keskellä sekä antaa tilaa luovuudelle ja hilpeälle hupsuttelulle läheisten kanssa. Viihtyisästä ja turvallisesta kodista ei aina malttaisi edes lähteä, ja sinne on aina yhtä ihana palata.

Oman kodin osto on elämän kaikkein suurimpia hankintoja, joten sitä myös harkitaan aina hyvin tarkkaan. Muuttuva maailmantilanne voi herättää huolta ja epävarmuutta näin tärkeän päätöksen äärellä, mutta voit tässäkin asiassa luottavaisesti nojata tukeemme ja ammattitaitoomme. Kannamme rakentamisen suuret huolet puolestasi ja olemme tukenasi ja turvanasi kotihaaveilusta aina uuden arjen aloittamiseen oman kattosi alla. Toteutamme elämäsi kaupunkikodin valmiiksi pihan istutuksia ja kylpyhuoneen pyyhekoukkuja myöten, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan elämästä.

Kun valitset Easyin-kodin, valitset samalla kumppaniksesi vakavaraisen ja luotettavan Kastellin. Jo vuodesta 1994 saakka pientalorakentamisen markkinajohtajana pysynyt Kastelli on toteuttanut suomalaisille yli 30 000 rakastettua kotia.

Harjavalta-konserniin kuuluva Kastelli on kotimainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden päähän. Laadukkaista materiaaleista huolella ja taidolla rakennetut kotimme kestävät aikaa ja elämää. Esimerkiksi konserniimme kuuluvan Puustellin tasokkaat keittiöt, Lumisaunojen parhaista puumateriaaleista valmistetut lauteet sekä lukuisat muut kotiemme yksityiskohdat keräävät jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme.

Olemme myös merkittävä rakennusalan työllistäjä Suomessa. Harjavalta-konsernissamme työskentelee noin 1100 henkilöä, ja verkostomme mukaan lukien työllistämme yhteensä noin 2000 ihmistä. Esimerkiksi kaikki puuelementtimme valmistetaan elementtitehtaassamme Raahessa, Lapaluodon satamassa. Valitessasi Easyin-kodin tuet siis myös kotimaista työtä.

Meille on sydämen asia tehdä jatkuvasti töitä vastuullisemman tulevaisuuden eteen niin asiakkaidemme, yhteisömme kun ympäristönkin parhaaksi. Vastuulliset ja oikeudenmukaiset valinnat näkyvät kaikessa Kastelli-perheemme toiminnassa aina ilmastonmuutosta torjuvien uusien ratkaisujen kehittämisestä henkilöstömme hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia. Voit luottaa turvallisin mielin kokemukseemme ja ammattitaitoomme, kaikissa tilanteissa. Ja ennen kuin huomaatkaan nautit jo aamukahvia omalla terassillasi ja luot uusia lämpöisiä muistoja kutsuvassa Easyin-kodissasi – elämäsi kaupunkikodissa. Tutustu kohteisiimme, ihastu ja tee kotiunelmistasi totta kanssamme!