Easyin mukana Lamminrahkan katufiestassa Kangasalla lauantaina 14.5.

Julkaistu 12.5.2022

Tervetuloa Lamminrahkan katufiestaan lauantaina 14.5. klo 10–17 tutustumaan uuteen asuinalueeseen ja kuulemaan sen parhaille paikoille nousevasta kohteestamme, As Oy Kangasalan Velholehdestä!

Kaikille avoin, ilmainen kaupunkifestivaali herättää rakentuvan kaupunginosan eloon ja tarjoaa monipuolista nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Samalla voit tutustua alueeseen ja sinne nouseviin asuntokohteisiin.

Iloinen Easyin-tiimimme on tietenkin mukana näissä mukavissa festivaalitunnelmissa. Tule moikkaamaan ja kuulemaan lisää kuuden rivitalon ja yhden paritalon valloittavasta kohteestamme, As Oy Kangasalan Velholehdestä!

Vehreä Lamminrahka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla, aivan Tampereen vieressä. Helppoa arkea ja luontoluksusta tarjoava alue on tarpeeksi suuri monipuolisien palveluiden tarjoamiseen mutta myös tarpeeksi pieni säilyttääkseen kodikkaan ja turvallisen tunnelman.

Lamminrahkan katufiesta on alueen oma kaupunkifestivaali, uusi jokavuotinen perinne, joka edistää tuoreen asuinalueen yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Lue lisää tapahtumasta ja sen ohjelmasta Lamminrahkan sivuilta.

Nähdään katufiestassa!