Asunto Oy Kangasalan Velholehti

Tulossa

Sujuvan arjen koteja odotetulla uudella asuinalueella

Kangasalle, Tampereen rajalle on nousemassa uusi, valloittava asuinalue, Lamminrahka. Toteutamme sinne kuuden rivitalon ja yhden paritalon asuntokohteen, Velholehden. Kaksikerroksiset kodit ovat kooltaan 69–95 m2, ja niihin kaikkiin kuuluu sauna sekä omat varastotilat. Kauniin luonnon ympäröimä Velholehti sijaitsee viihtyisän puistoalueen rajalla.

Lamminrahkassa kaikki peruspalvelut ovat kävely- ja pyöräilymatkan päässä, ja joukkoliikenneyhteydet kauemmaskin toimivat näppärästi. Lasten koulumatka on lyhyt ja turvallinen, sillä Velholehdestä koululle on kevyen liikenteen väyliä pitkin matkaa vain noin 250 metriä. Päiväkoditkin ovat lähellä. Myös liikuntapuistoon on lyhyt matka, samoin hiihtoladuille ja luistelukentälle. Lamminrahka sijaitsee jopa kolmen laajan ulkoilualueen solmukohdassa, joten erilaisia ympäri vuoden kunnossa pidettyjä ulkoilureittejä riittää joka makuun. 

Velholehden on suunnitellut Eevamaria Timlin, arkkitehti SAFA. Kohteen rakentaminen alkaa kesällä 2022.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnin arvioitu alkamisaika vkolla 7/2022

Myynnin arvioitu alkamisaika vkolla 22/2022

Rakentaminen alkaa kesällä 2022

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

Osoitteet: Loitsukuja 39 ja 41 / Haltijankaari 65 ja 67 (alustavat numeroinnit)
Asuntoja: 36 kpl
Asuntokoot: 3–4H+KT+S+VAR / 69–95 m
Tontti: Vuokra

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30 % sen kokonaishinnasta. Voit kuitenkin hankkia elämäsi kaupunkikodin jo 15 %:n omarahoitusosuudella ja hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.