Asunto Oy Kangasalan Velholehti

Tulossa

Sujuvan arjen koteja odotetulla uudella asuinalueella

Kangasalle, Tampereen rajalle on nousemassa uusi, valloittava asuinalue, Lamminrahka. Toteutamme sinne kuuden rivitalon ja yhden paritalon asuntokohteen, Velholehden. Kaksikerroksiset kodit ovat kooltaan 69–95 m2, ja niihin kaikkiin kuuluu sauna sekä omat varastotilat. Toimivien pohjaratkaisujensa ansiosta kodit palvelevat hyvin erilaisten asujien monenlaisia tarpeita. Selkeälinjainen kokonaisuus on ilmeeltään ja sävymaailmaltaan vahvasti tätä päivää.

Lamminrahkassa luonto on jatkuvasti läsnä. Velholehden tontti rajautuu koko itäreunaltaan puistoalueeseen, ja jokaisen kodin ikkunoista avautuu vehreitä näkymiä ihasteltaviksi. Lähiluontoon on helppo kipaista suoraan omalta takapihalta, sillä Velholehden pihapiirin reitistö ja rakennusten väliset viistokujat on suunniteltu siten, että luontoon lenkille tai leikkimään pääse mahdollisimman helposti. Tontilla on runsaasti erilaisia istutuksia, joista korkeimmat reunustavat viihtyisää oleskelu- ja leikkitilaa. Vehreyttä alueelle tuovat myös autokatosten viherkatot.

As Oy Kangasalan Velholehden on suunnitellut Eevamaria Timlin, arkkitehti SAFA.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnissa 12/2022

Myynnin arvioitu alkamisaika kevät 2023

Muuttovalmis arviolta keväällä 2024

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoitteet: Loitsukuja 39 ja 41 / Haltijankaari 65 ja 67
Asuntoja: 36 kpl
Asuntokoot: 3–4H+KT+S+VAR / 69–95 m
Tontti: Vuokra

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.