Asunto Oy Vantaan Kruunutilli

Myynnissä muuttovalmis

Uniikki modernien kotien kokonaisuus tuo uutta ilmettä Vantaan Pähkinärinteeseen

Vantaan Hämeenkylään, Pähkinärinteen alueelle on tulossa kolmen erillistalon ja kahdeksan paritalon viihtyisä asuntokohteemme, Kruunutilli. Pienelle kumpareelle, maaston muuta ympäristöä korkeammalle kohdalle nousevat modernit kodit erottuvat alueella edukseen sekä sulavan sijoittelunsa että raikkaan ilmeensä ansiosta.

Rakennukset on sijoiteltu tontille hauskasti hevosenkengän muotoon. Asuntoihin kuuluvat autopaikat sijaitsevat suojaisalla sisäpihalla, ja kotien omat pihat avautuvat lasikatettuine terasseineen rinteestä ulospäin tarjoten upeita maisemia joka suuntaan. Kaikkiin kaksikerroksisiin koteihin kuuluu sauna, kodinhoitohuone tai -tila sekä oma lämmin varasto.

Pähkinärinne on luonnonläheinen ja viihtyisä asuinalue. Sen lähipalvelut, ulkoilumahdollisuudet ja kulkuyhteydet vastaavat loistavasti hyvin monenlaisten asujien toiveisiin ja tarpeisiin.

 

Arkkitehtuuri

As Oy Vantaan Kruunutillin on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Jylkäs. Kaksikerroksisten kotien keittiöt ja oleskelutilat sijoittuvat alakertaan. Makuuhuoneet, saunat ja kodinhoitotilat löytyvät yläkerrasta. Erillistaloissa suuresta oleskelutilasta on mahdollista lohkaista väliseinällä lisämakuuhuone tai vaikkapa työhuone omaksi tilakseen. Kotien omat pihat ja terassit upeine maisemineen kutsuvat viihtymään ja laajentavat oleskelutilaa myös ulkosalle.

Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä. Suojaisan, säleiköllä rajatun sisäänkäynnin yhteydessä on myös tilaa esimerkiksi polkupyörien säilyttämiseen. Asuntoyhtiön tyylikkäiden, tiilikattoisten puutalojen keskeltä, sisäpihan rauhasta löytyy myös viihtyisää oleskelutilaa ja lasten leikkipaikka. Mielenkiintoisen yksityiskohdan sisäpihan oleskelualueelle tuo näkyviin jätettävä osa upeaa luonnonkallioseinämää.

Muuttovalmis

Osoite: Kolmikallionrinne 8 ja 10
Asunnot: 19 kpl
Asuntokoot: 81,5–126 m2
Tontti: Oma

Esittelyssä:

ti 25.6. klo 19.15–20

Tervetuloa esittelyyn!

Asunnot

A1 5-6h​+kt​+s​+var​+autopaikka 2 kpl

Vapaa

Pinta-ala 126.0m2
Huoneluku 5-6h​+kt​+s​+var​+autopaikka 2 kpl
Myyntihinta 199 900,00 €
Velaton hinta 569 900,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

C5 4h​+kt​+s​+var​+autopaikka 2 kpl

Vapaa

Pinta-ala 100.5m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var​+autopaikka 2 kpl
Myyntihinta 157 400,00 €
Velaton hinta 447 312,05 €
Tontti Sisältyy hintaan

E8 4h​+kt​+s​+var​+autopaikka 2 kpl

Vapaa

Pinta-ala 100.5m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var​+autopaikka 2 kpl
Myyntihinta 158 460,00 €
Velaton hinta 452 460,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Kehämäinen talorivi on mielestäni hauskasti tavanomaisesta poikkeava, ja niin on malliltaan ja korkeuseroiltaan erityislaatuinen tonttikin. Maanläheiset värisävyt, niiden rytmikäs vaihtelu eri rakennuksissa ja murrettuina tehosteina hyödynnetyt, asuinalueen muussa rakentamisessa paljon käytetyt punaisen ja keltaisen sävyt luovat silmälle kiinnostavan kokonaisuuden.

Janne Jylkäs
arkkitehti SAFA
Jylkäs Arkkitehdit Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Virtuaalikierrokset

Asuinalue

Asunto Oy Vantaan Kruunutilli sijoittuu vehreään Pähkinärinteeseen, Hämeenkylään. Tällä pientalovaltaisella alueella luonto on upeasti läsnä, ja sen maanläheiset sävyt toistuvat kauniisti myös Kruunutillin värityksessä. Alkujaan 70-luvulla massalähiöiden vastaiskuksi rakennettu Pähkinärinne on nykyään haluttu, kulttuurihistoriallisesti arvokas asuinalue.

Pähkinärinteessä on saatavilla hyvät peruspalvelut kaikenikäisille. Päiväkodit, koulut ja kirjasto eivät ole kaukana, ja lähin ruokakauppakin on alle kilometrin päässä. Alueella on myös kaksi ostoskeskusta, ja erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat näppärän kulkemisen töihin ja harrastuksiin etäämmällekin.

Kruunutillin pihapiirin pohjoispuolella sijaitsee viihtyisä Kolmikallionpuisto, ja kivenheiton päässä koillisessa Lammaslammen ympärillä on rentouttavaa lenkkeilymaastoa. Lampea ympäröivässä puistossa on muun muassa lasten leikkikenttä, viljelypalstoja ja minigolfrata.

Lähialueen palvelut

Bussit
Pysäkit: 280 m ja 300 m
Linjat: 231N, 313, 321, 321N, 335, 555, 555B, 565

Juna
Myyrmäen rautatieasema 4,3 km
Louhelan rautatieasema 4,3 km
Malminkartanon rautatieasema 4,8 km

Kaupat
K-Market Pähkinä 800 m
K-Supermarket Pähkinärinne 1,3 km
K-Supermarket Herkkupähkinä 1,7 km
Alepa Jupperi 1,7 km
Lidl Vapaala 2,2 km
Kauppakeskus Myyrmanni 4,1 km
Kauppakeskus Sello 4,8 km

Terveys
Myyrmäen sosiaali- ja terveysasema 4,4 km
Leppävaaran terveysasema 4,5 km
Leppävaaran neuvola 4,5 km

Liikunta ja hyvinvointi
Lammaslampi 650 m
Pöllökallio 1,2 km
Saltorpin luontopolku 1,3 km
Fit Ärrävaara 1,5 km
Äijänpelto frisbeegolf 2,2 km
Leppävaaran uimahalli ja maauimala 4 km
Myyrmäen uimahalli 4,2 km

Päiväkodit
Karhunpesän päiväkoti 1,4 km
Pähkinärinteen päiväkoti 1,5 km
Autioniityn päiväkoti 1,5 km
Pähkinänsärkijän päiväkoti 1,6 km

Koulut
Pähkinärinteen koulu 1,1 km
Jupperin koulu 2,5 km

Kirjastot
Pähkinärinteen kirjasto 900 m
Laaksolahden kirjasto 2,7 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.