Asunto Oy Espoon Myskimalva

Myynnissä

Laadukasta asumista uudistuneessa Matinkylässä!

Asunto Oy Espoon Myskimalva muodostuu neljästä rivitalosta, joissa on yhteensä 17 kaksikerroksista asuntoa. Kolmen ja neljän huoneen asunnoissa ensimmäisessä kerroksessa on valoisa keittiö olohuoneen yhteydessä ja käynti omalle terassille ja omalle pihalle. Kodin toinen kylpyhuone ja makuuhuoneet on sijoitettu järkevästi yläkertaan. Suurimmassa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke oman pihan puolelle.

Asuntoyhtiö tarjoaa hyvät puitteet lasten leikeille turvallisella sisäpihalla. Yhteisestä piharakennuksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Myskimalvan rivitalot on suunnitellut arkkitehti Mikko Kalkkinen Espoon perinteikkäälle pien- ja rivitaloalueelle. Punertaviksi ja vaaleiksi rapatut kaksikerroksiset rivitalot kiertyvät kodikkaasti leikkipihan ympärille. Sisääntulon sivuseinä ja varastot ovat pystylautaverhoillut. Terassien väleissä on näkösuojana pystypuurimoitus. Jokaisen asunnon oleskelutilojen edessä on täysleveä terassi ja oma piha, jotka avautuvat hyviin ilmansuuntiin.

Myynnin aloitus 6/2020

Rakentaminen aloitus 5/2020

Valmistuminen 8/2021

• Osoite: Etuniemenkuja 6
• Asuntoja: 17
• Asuntokoot: 3–4H+KT+S / 67, 81,5 ja 94,5 m2
• Tontti: Oma

Arkkitehti Kalkkinen Mikko

Rivitaloissa on kolmen kokoisia asuntoja erilaisilla tilaratkaisuilla monenlaisten asujien ja perheiden tarpeisiin. Pienimpien asuntojen sisääntulot ovat kiinnostavasti talojen päädyissä. Sisääntuloja suojaa katos, jonka alla on myös tilava ulkovarasto ulko-oven lähellä. Eteistila on avara, ja suurimmassa asunnossa siinä on tilaa vaikkapa lastenvaunuille.

Pienimmässä asunnossa on kiertyvä portaikko, jonka alla on varastotilaa. Muiden asuntojen suora portaikko on tuotu rohkeasti sisustukselliseksi elementiksi oleskelutiloihin.

Kylpyhuone löytyy molemmista kerroksista ja sauna yläkerrasta. Yläkerrassa ovat myös kaikki makuuhuoneet. Suurimmassa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke oman pihan suuntaan. Tähän suuntaan avautuvat myös olohuoneen suuret ikkunat tuomaan luonnonvaloa sisään ja liittämään ulkotilan osaksi viihtyisää asumista.

Mikko Kalkkinen, arkkitehti SAFA
HPK Arkkitehdit Oy

Asuinalue

Asunto Oy Espoon Myskimalva sijoittuu aivan Länsiväylän kupeeseen Espoon Matinkylään, jossa niin luonto kuin monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä. 

Läheltä löytyvät hyvät liikuntamahdollisuudet ja harrastustoimintaa koko perheelle. Kävelymatkan päästä löytyvät Matinkylän metroasema ja perheen shoppailijoille kauppakeskus Iso Omena, josta voi samalla hakea ruokaostokset mukaan.

Lähellä sijaitsevat Suomenojan lintualtaat, joiden alue sopii hyvin päiväretkeilyyn ja lintujen tarkkailuun. Merenrannallekin on kävelypolkuja pitkin noin kilometrin matka. Lämpimänä kesäpäivänä voi pakata piknikeväät matkaan ja suunnata Matinlahden uimarannalle.

Lähialueen palvelut

Linjat:
111, 112N, 133, 138, 143, 147, 158, 158K, 531, 531B

Noin 1.5 km:
Matinkylän metroasema

Alle 2 km:
K-Citymarket Iso Omena
Prisma Iso Omena
K-Supermarket
Merituuli L-market Matinkylä

1,5 –2,2 km :
Tiistilänraitin päiväkoti
Kala-Maijan päiväkoti
Aamunkoiton päiväkoti

2–3 km:
Tiistilän koulu
Kuitinmäen peruskoulu
Matinlahden koulu

1–3 km:
GOGO Express Olari
Elixia Länsiväylä
Matinkylän kuntorata

1,3–4,5 km:
Matinkylän terveyskeskus
Espoonlahden sosiaali- ja terveyskeskus
Mehiläinen Espoo Matinkylä

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Näin varaat itsellesi uuden Easyin -kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RY:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Asunnot

d17 d16 d15 d14 d13 d12 c11 c10 c9 c8 b7 b6 b5 a4 a3 a2

A2 3h​+kt​+s

Vapaa

Pinta-ala 81.5m2
Huoneluku 3h​+kt​+s
Myyntihinta 146 685,00 €
Velaton hinta 488 185,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A3 3h​+kt​+s

Vapaa

Pinta-ala 81.5m2
Huoneluku 3h​+kt​+s
Myyntihinta 146 685,00 €
Velaton hinta 488 185,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A4 4h​+kt​+s

Vapaa

Pinta-ala 94.5m2
Huoneluku 4h​+kt​+s
Myyntihinta 169 165,00 €
Velaton hinta 564 165,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

D16 3h​+kt​+s

Vapaa

Pinta-ala 81.5m2
Huoneluku 3h​+kt​+s
Myyntihinta 145 740,00 €
Velaton hinta 485 740,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30 % sen kokonaishinnasta. Voit kuitenkin hankkia elämäsi kaupunkikodin jo 15 %:n omarahoitusosuudella ja hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin - elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.