Asunto Oy Espoon Loistosalvia

Tulossa

Espoon Saunalahteen, meren tuntumaan, on tulossa upea 12 erillistalon ja neljän paritalokodin asuntokohde.

Espoon Saunalahteen meren tuntumaan nousee 12 erillistalon ja neljän paritalokodin upea asuntokohde osoitteeseen Salakuljettajantie 3. Asunto Oy Espoon Loistosalvia muodostuu kaksikerroksisista 3–5 huoneen asunnoista, jotka ovat kooltaan 75–133 neliötä. Asunnoissa on länteen, lounaaseen tai etelään avautuva viihtyisä oma piha terasseineen sekä kaksi autopaikkaa.

Talojen tyylikkäät ulkopinnat kätkevät sisälleen valloittavan valoisat, avarat ja toimivat sisätilat. Kotien tilavat keittiöt ja ruokailutilat kutsuvat kokkaamaan ja viihtymään yhdessä. Kaikissa asunnoissa on myös sauna. Asunnot lämmitetään ekologisella maalämmöllä.

Saunalahden halutulla ja erittäin viihtyisällä alueella vanhemmat ja uudemmat rakennukset muodostavat valloittavan kokonaisuuden, johon Loistosalvia tuo oman hienon lisänsä. Nämä kodit ovat meren ja luonnon läheisyydestä nauttivien unelma, sillä Espoon rantaraitti, puistot ja ulkoilualueet on aivan lähellä. Koulut, kirjasto ja muut arjen kattavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä, ja muutaman kilometrin etäisyydeltä löytyvät myös kaikki Espoonlahden kaupunginosan monipuoliset palvelut.

 

Arkkitehtuuri

Edukseen erottuvat erillis- ja paritalot kutsuvat nauttimaan arjesta luonnon keskellä Asunto Oy Espoon Loistosalvian on suunnitellut arkkitehti Janne Jylkäs. Kahdentoista erillistalon ja kahden paritalon kokonaisuus on moderni ja tyylikäs. Tontin reuna-alueilla asuntojen ulkoverhous on pääosin vaalea, keskiosassa tummanharmaa. Pulpettikattoiset puuverhotut rakennukset ovat saaneet julkisivujensa tehosteiksi ruskean laudoitusaiheen mustilla tehosteilla. Parvekkeiden ja terassien moderni parakkiaihe tuo taloihin yksilöllistä ilmettä. Nämä kodit erottuvat alueen muista rakennuksista hienosti edukseen! Tontin länsireunan vaikuttava vanha kallio on pihapiirin upea, persoonallinen katseenvangitsija. Maanmuodostuman korkeuserot on otettu hienosti huomioon asuntoja ja niiden sijoittelua suunniteltaessa. Yhteinen leikkipaikka ilahduttaa perheen pienimpiä, ja pihoille omaa rauhaa ja yksityisyyttä tuovat kauniit istutukset. Pihapiiristä viereiselle kalliolle johtava polku houkuttelee ihailemaan ympäröiviä maisemia katutasoa korkeammalta.

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnissa 12/2021

Valmistuu alustavasti loppuvuonna 2022

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

• Osoite: Salakuljettajantie 3
• Asuntoja: 20 kpl
• Asuntokoot: 3–5H+KT+S / 75–133 m2
• Tontti:

Asuinalue

Halutulla ja erittäin viihtyisällä Saunalahden alueella sijaitsevat kodit ovat meren läheisyydestä nauttivien unelma. Myös koulut, kirjasto ja muut arjen kattavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä, ja muutaman kilometrin etäisyydeltä löytyvät myös kaikki Espoonlahden kaupunginosan monipuoliset palvelut.

Alueen vanhemmat ja uudemmat rakennukset muodostavat valloittavan kokonaisuuden. Loistosalvian kaksikerroksiset, modernin tyylikkäät erillis- ja paritalot sijoittuvat tontille sulavasti ympäristön korkeuseroja kunnioittaen. Suurimmat, viiden huoneen kodit sijaitsevat tontin länsireunalla säilytetyn viehättävän kallion tuntumassa.

Vehreä lähiympäristö tarjoaa monipuoliset ulkoilumaastot kaiken ikäisille. Saunalahden kenttä on aivan kivenheiton päässä, ja Kallvikin uimarannallekin on lyhyt matka. Myös julkiset kulkuyhteydet kauemmas ovat kattavat, muun muassa lähin bussipysäkki sijaitsee vain 50 metrin päässä. Bussilla ja metrolla pääsee sujuvasti joka suuntaan.

Lähialueen palvelut

Bussit:
Pysäkki 50 m
Linjat: 124K, 164A, 164VA

Metro, juna:
Kauklahden rautatieasema 3,0 km
Matinkylän metroasema 9,5 km
Niittykummun metroasema 11,0 km

Kaupat:
S-Market Saunalahti 700 m
K-Supermarket Lasihytti 2,8 km
K-Market Kivenlahdenkatu 2,7 km
Kauppakeskus Iso-Omena 9 km

Liikunta ja hyvinvointi:
Saunalahden kenttä 450 m
Kallvikin uimaranta 1,2 km
Kuntosali Gymstone 2,6 km
Kuntosali Become 3,3 km
Espoonlahden uimahalli 5,0 km

Terveys:
Saunalahden neuvola 950 m
Kivenlahden terveysasema 4,0 km

Päiväkodit:
Touhula VekaraLahti 650 m
Saunarannan Päiväkoti 1,1 km
Paapuurin Päiväkoti 1,7 km

Koulut:
Saunalahden koulu 450 m
Vanttilan koulu 2,3 km
Meritorin koulu 3,1 km
Mainingin koulu 4,0 km

Kirjasto:
Saunalahden kirjasto 450 m

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30 % sen kokonaishinnasta. Voit kuitenkin hankkia elämäsi kaupunkikodin jo 15 %:n omarahoitusosuudella ja hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin - elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.