Asunto Oy Espoon Loistosalvia

Myynnissä muuttovalmis

Huoletonta asumista halutulla alueella meren äärellä

Espoon Saunalahteen meren tuntumaan nousee 12 erillistalon ja neljän paritalokodin upea asuntokohde osoitteeseen Salakuljettajantie 3. Asunto Oy Espoon Loistosalvia muodostuu kaksikerroksisista 3–5 huoneen asunnoista, jotka ovat kooltaan 75–133 neliötä. Asunnoissa on länteen, lounaaseen tai etelään avautuva viihtyisä oma piha terasseineen sekä kaksi autopaikkaa.

Talojen tyylikkäät ulkopinnat kätkevät sisälleen valloittavan valoisat, avarat ja toimivat sisätilat. Kotien tilavat keittiöt ja ruokailutilat kutsuvat kokkaamaan ja viihtymään yhdessä. Kaikissa asunnoissa on myös sauna. Asunnot lämmitetään ekologisella maalämmöllä.

Saunalahden halutulla ja erittäin viihtyisällä alueella vanhemmat ja uudemmat rakennukset muodostavat valloittavan kokonaisuuden, johon Loistosalvia tuo oman hienon lisänsä. Nämä kodit ovat meren ja luonnon läheisyydestä nauttivien unelma, sillä Espoon rantaraitti, puistot ja ulkoilualueet on aivan lähellä. Koulut, kirjasto ja muut arjen kattavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä, ja muutaman kilometrin etäisyydeltä löytyvät myös kaikki Espoonlahden kaupunginosan monipuoliset palvelut.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Loistosalvian on suunnitellut arkkitehti Janne Jylkäs. Kahdentoista erillistalon ja kahden paritalon kokonaisuus on moderni ja tyylikäs. Tontin reuna-alueilla asuntojen ulkoverhous on pääosin vaalea, keskiosassa tummanharmaa. Pulpettikattoiset puuverhotut rakennukset ovat saaneet julkisivujensa tehosteiksi ruskean laudoitusaiheen mustilla tehosteilla. Parvekkeiden ja terassien muodostama julkisivun ilme on moderni ja yksiöllinen. Nämä kodit erottuvat alueen muista rakennuksista hienosti edukseen!

Tontin länsireunan vaikuttava vanha kallio on pihapiirin upea, persoonallinen katseenvangitsija. Maanmuodostuman korkeuserot on otettu hienosti huomioon asuntoja ja niiden sijoittelua suunniteltaessa. Yhteinen leikkipaikka ilahduttaa perheen pienimpiä, ja pihoille omaa rauhaa ja yksityisyyttä tuovat kauniit istutukset. Pihapiiristä viereiselle kalliolle johtava polku houkuttelee ihailemaan ympäröiviä maisemia katutasoa korkeammalta.

Muuttovalmis

Osoite: Salakuljettajantie 3
Asuntoja: 16 kpl
Asuntokoot: 3–5h+kt+s / 75–133 m2
Tontti: Oma

Esittelyssä:

ti 25.6. klo 17.30–18.15

Tervetuloa esittelyyn!

Asunnot

E6 3H​+KT​+S​+VAR​+AK​+AP

Vapaa

Pinta-ala 88.5m2
Huoneluku 3H​+KT​+S​+VAR​+AK​+AP
Myyntihinta 169 400,00 €
Velaton hinta 563 900,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

G8 3H​+KT​+S​+VAR​+2xAP

Vapaa

Pinta-ala 75.0m2
Huoneluku 3H​+KT​+S​+VAR​+2xAP
Myyntihinta 134 900,00 €
Velaton hinta 448 900,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

J12 3H​+KT​+S​+VAR​+2xAP

Vapaa

Pinta-ala 88.5m2
Huoneluku 3H​+KT​+S​+VAR​+2xAP
Myyntihinta 167 900,00 €
Velaton hinta 558 900,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

N16 4H​+KT​+S​+VAR​+AT​+AP

Vapaa

Pinta-ala 105.0m2
Huoneluku 4H​+KT​+S​+VAR​+AT​+AP
Myyntihinta 195 400,00 €
Velaton hinta 649 900,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Arkkitehti Janne Jylkäs

Suuressa osassa asuntoja on upeaa kahden kerroksen korkuista, avaraa oleskelutilaa, joka kylpee valossa suurten ikkunoiden ansiosta. Oleskelutilat avautuvat terassille, jossa matalan ja korkean tilan vaihtelu tuo tälle sisätilojen viihtyisälle jatkeelle yksilöllistä tunnelmaa. Tontin länsireunalla sijaitseva vanha kallio säilytetään, ja se tuo asuntojen ympäristöön persoonallista ilmettä.

Janne Jylkäs
SAFA arkkitehti
Jylkäs Arkkitehdit Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Asuinalue

Halutulla ja erittäin viihtyisällä Saunalahden alueella sijaitsevat kodit ovat meren läheisyydestä nauttivien unelma. Myös koulut, kirjasto ja muut arjen kattavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä, ja muutaman kilometrin etäisyydeltä löytyvät myös kaikki Espoonlahden kaupunginosan monipuoliset palvelut.

Alueen vanhemmat ja uudemmat rakennukset muodostavat valloittavan kokonaisuuden. Loistosalvian kaksikerroksiset, modernin tyylikkäät erillis- ja paritalot sijoittuvat tontille sulavasti ympäristön korkeuseroja kunnioittaen. Suurimmat, viiden huoneen kodit sijaitsevat tontin länsireunalla säilytetyn viehättävän kallion tuntumassa.

Vehreä lähiympäristö tarjoaa monipuoliset ulkoilumaastot kaiken ikäisille. Saunalahden kenttä on aivan kivenheiton päässä, ja Kallvikin uimarannallekin on lyhyt matka. Myös julkiset kulkuyhteydet kauemmas ovat kattavat, muun muassa lähin bussipysäkki sijaitsee vain 50 metrin päässä.

Lähialueen palvelut

Bussit:
Pysäkki 50 m
Linjat: 124K, 164A, 164VA

Juna:
Kauklahden rautatieasema 3,0 km
Matinkylän metroasema 9,5 km
Niittykummun metroasema 11,0 km

Kaupat:
S-Market Saunalahti 700 m
K-Supermarket Lasihytti 2,8 km
K-Market Kivenlahdenkatu 2,7 km
Kauppakeskus Iso-Omena 9 km

Liikunta ja hyvinvointi:
Saunalahden kenttä 450 m
Kallvikin uimaranta 1,2 km
Kuntosali Gymstone 2,6 km
Kuntosali Become 3,3 km
Sarfvik Golf 4,1 km
Espoonlahden uimahalli 5,0 km

Terveys:
Saunalahden neuvola 950 m
Kivenlahden terveysasema 4,0 km

Päiväkodit:
Touhula VekaraLahti 650 m
Saunarannan Päiväkoti 1,1 km
Paapuurin Päiväkoti 1,7 km

Koulut:
Saunalahden koulu 450 m
Vanttilan koulu 2,3 km
Meritorin koulu 3,1 km
Mainingin koulu 4,0 km

Kirjasto:
Saunalahden kirjasto 450 m

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.