Asunto Oy Espoon Yövilkka

Myynnissä muuttovalmis

Avaruutta ja meren raikkautta

Aivan meren ja palveluiden läheisyyteen Espoon Saunalahteen on tulossa tasokas kuuden paritalon taloyhtiö osoitteeseen Meriviitantie 14. Kaikissa asunnoissa on laaja terassi ja reilun kokoinen piha sen edessä hyvään etelä-lounas ilmansuuntaan. Pihoja on valittavana eri kokoisia omien mieltymysten mukaan. Enin osa terassia on myös lasitettu lisäämään asumisen viihtyisyyttä. Asuntoihin on saatavana lisätilauksena ilmalämpöpumppu, joka kesäkuumalla viilentää ja pitää asunnot merenraikkaina.

Jokaiseen asuntoon kuuluu oma autokatospaikka aivan oman asunnon vieressä. Lisäksi on lunastettavissa avopaikkoja pihakadulta. Kaikissa autopaikoissa on lämmityspistoke, ja niihin saa tilauksesta myös sähköauton latausaseman.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Yövilkan paritalokohteen on suunnitellut arkkitehti Janne Jylkäs. Yhtiö sijaitsee viihtyisässä merellisessä ympäristössä Saunalahden rannassa kulkevien ulkoilureittien läheisyydessä. Yhtiö muodostaa korttelin, jonka keskelle ajoväylä ja pysäköintialueet muodostavat oman korttelipihan. Korttelin keskeltä on kulku paritaloasuntoihin. Rakennusten arkkitehtuuri koostuu vaaleasta pääväristä, jota korostetaan ruskean ja tummanharmailla aiheilla terassien ja sisäänkäyntien yhteydessä.

Muuttovalmis

Osoite: Meriviitantie 14
Asuntoja: 12 kpl
Asuntokoot: 4–5h+kt+s+var / 93–125,5 m2
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Kastellin Kotipäivät – mutkattomasti muuttovalmiiseen kotiin!

Tee ostopäätös 31.5.2024 mennessä – voit säästää 70 000 € elämäsi kaupunkikodista Yövilkassa.

Lue lisää Kastellin Kotipäivien eduista!

Esittelyssä:

su 21.4. klo 12.30–13

Tervetuloa esittelyyn!

Asunnot

a1 a2 b3 b4 c5 c6 d7 d8 e9 e10 f11 f12

E10 5H​+KT​+S​+VAR​+autokatospaikka ja tekninen tila

Vapaa

Pinta-ala 125.5m2
Huoneluku 5H​+KT​+S​+VAR​+autokatospaikka ja tekninen tila
Myyntihinta 165 132,00 €
Velaton hinta 549 900,00 €
Tontin lunastushinta 184 616,78 €

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Asuntojen pohjaratkaisut ovat avaria. Tilantuntua lisäämään alakerran oleskelutilat on suunniteltu osittain kahden kerroksen korkuisiksi ja avautumaan suurten ikkunapintojen kautta asuntojen omille pihoille. Asuntojen käyttötiloja laajentaa oleskelutilojen yhteyteen sijoittuva laaja terassi, josta osa on myös lasitettu valmiiksi. Oleskelutilojen lisäksi sauna ja pesutilat on sijoitettu alakertaan, kaikki makuuhuoneet toiseen kerrokseen.

Janne Jylkäs, arkkitehti SAFA
Jylkäs Arkkitehdit Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Asuinalue

As Oy Espoon Yövilkka sijoittuu Espoon Saunalahden merelliseen ympäristöön. Täällä meren raikkauden ja läheisyyden voi tuntea omalla pihalla. Merenranta virikkeineen on muutaman askeleen päässä tontista. Alueen suosiota lisää myös hyvien palveluiden läheisyys. Kaupat, koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä kotoa.

Yövilkan kodit sijoittuvat aurinkoiselle tontille meren läheisyyteen. Lähiympäristö tarjoaa monipuoliset ulkoilumaastot kaiken ikäisille. Rantaraitti kulkee aivan tontin vierestä. Kävelymatkan päässä on myös Espoonlahden urheilukenttä ja vähän kauempana Kivenlahden jalkapallostadion ja Espoonlahden tekonurmi. Läheltä merenlahden toiselta puolelta löytyy Sarfvikin golfkenttä.

Hyvien lähipalveluiden lisäksi asuntojen sijainti tarjoaa hyvät liikenneyhteydet koulu- ja työmatkoihin ja vapaa-aikaan etäämmällekin. 400 metrin päässä on bussipysäkki ja parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kivenlahden metroasema, joita kautta koko pääkaupunkiseudun tarjonta on helposti
ulottuvilla.

Lähialueen palvelut

Bussi:
Pysäkki 400 m
Linjat: 124, 124K, 164A, 165, 165N

Metro, juna:
Kivenlahden metroasema 2,2 km Kauklahden rautatieasema 3,5 km

Kaupat:
S-Market Saunalahti 600 m
Viljamin Puoti 1,3 km
K-market Kivenlahdenkatu 2,1 km
Alepa Kivenlahti 2,5 km

Kunto:
Saunalahden kenttä 750 m
Gymstone 1,7 km
Leila Kenttä 2,3 km
Become 2,6 km

Päiväkodit:
Touhula Päiväkoti 50 m
Saunarannan Päiväkoti 500 m
Paapuurin Päiväkoti 1,1 km

Koulut:
Saunalahden koulu 550 m
Meritorin koulu 2,3 km
Vanttilan koulu 2,4 km
Mainingin koulu 3,1 km

Terveys:
Saunalahden neuvola 450m
Rinnekotisäätiö palvelutalo 600 m
Kivenlahden terveysasema 2,4 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.