Asunto Oy Espoon Vingen Ranta

Tulossa

Hulppean tyylikkäitä merenrantakoteja upeassa ympäristössä

Espooseen henkeäsalpaavan kauniin meren äärelle nousee näyttävä uusi kohteemme, Asunto Oy Espoon Vingen Ranta. Kivirunkoisten rapattujen erillistalojen hulppean tyylikkäät 4–5 huoneen kodit ovat kaksikerroksisia ja hurmaavat tilavilla pohjaratkaisuillaan, korkealaatuisilla pintamateriaaleillaan sekä todella huikeilla merinäköaloillaan. Kaikkiin asuntoihin kuuluu oma terassi ja parveke, sauna, tilava kodinhoitohuone, oma varasto sekä autokatos ja piha-autopaikka. Kodit lämpiävät ympäristöystävällisellä maalämmöllä, ja niissä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Arvokkuutta henkivän nimensä upea kohde on saanut tontin keskellä sijaitsevasta Villa Vingestä. Funktionalismia edustavan, uuteen loistoonsa korjattavan rakennuksen on suunnitellut 1930-luvulla arkkitehti Kaarlo Borg.

Täällä pääset nauttimaan hyvien palveluiden lisäksi alueen upeista luontomaisemista ja ulkoilupaikoista. Liikkujan iloksi läheltä löytyy niin luontopolku, kuntoportaat, uimaranta kuin uimahallikin. Meren äärellä veneilymahdollisuudetkin ovat mitä mainioimmat. Myös koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain noin kilometrin päässä näistä unelmakodeista.

Asunto Oy Espoon Vingen Rannan on suunnitellut SAFA arkkitehti Pet Michael.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnin arvioitu alkamisaika loppuvuonna 2022

Myynnin arvioitu alkamisaika alkuvuonna 2023

Rakentamisen arvioitu alkamisaika alkuvuonna 2023

Muuttovalmis arviolta kesällä 2024

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Soukan Rantatie 19
Asuntoja: 14 kpl
Asuntokoot: noin 130–160 m
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.