Asunto Oy Espoon Vingen Ranta

Tulossa

Hulppeaa asumista merinäköalalla

Espoon Soukan henkeäsalpaavan kauniin meren äärelle nousee uusi näyttävä kohteemme, Asunto Oy Espoon Vingen Ranta. Sijainti on loistava – meri ja Espoon rantaraitti ovat aivan kotisi ulottuvilla ja tuoreen Soukan metroaseman ansiosta liikkuminen on vaivatonta. Vingen Rannan erillistalojen hulppean tyylikkäät 3–5 huoneen kodit ovat kaksikerroksisia ja hurmaavat tilavilla pohjaratkaisuillaan, korkealaatuisilla pintamateriaaleillaan sekä huikeilla merinäköaloillaan. Kodit lämmitetään ympäristöystävällisellä maalämmöllä, ja niissä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Vingen Rannan kodeissa on kaikki mistä haaveilet. Koteihin kuuluu oma terassi ja parveke, johon on myös mahdollista saada lasitus. Tilava kodinhoitohuone ja oma varasto helpottavat arjen hallintaa sekä tuovat toivottua säilytystilaa. Koteihin kuuluu lämmityspistorasialla varustettu piha-autopaikka sekä sähköauton latausasemalla varustettu autokatos. Jokaisesta kodista aukeaa näkymä upeaan merimaisemaan. Ilmalämpöpumppu viilentää helteisen asunnon mukavaksi, ja halutessasi voit myös valita omaan kotiisi takan tuomaan tunnelmaa ja lämpöä syksyn viileneviin iltoihin.

Julkisivultaan Vingen Rannan kodit ovat tyylikkäitä ja rapattuina kivitaloina sulautuvat saumattomasti Espoon meren rantaan. Arvokkuutta henkivän nimensä kohde on saanut tontin keskellä sijaitsevasta Villa Vingestä. Funktionalismia edustavan, uuteen loistoonsa korjatun rakennuksen on suunnitellut 1930-luvulla arkkitehti Kaarlo Borg.

Arkkitehtuuri

As Oy Espoon Vingen Rannan on suunnitellut arkkitehti SAFA Pet Michael. Ainutlaatuiselle tontille valmistuva Vingen Ranta on hulppeiden, avarien ja modernien kotien kokonaisuus. Kaikista asunnoista avautuu uskomaton merimaisema, ja ne sijaitsevan kallion jylhässä syleilyssä. Kodeissa on kolmesta neljään tilavaa makuuhuonetta, ja niistä löytyy paljon varastotilaa, sauna, kodinhoitohuone, kaksi autopaikkaa ja katettu terassi-parveke. Kohteen pihassa on myös yhteinen leikki- ja oleskelualue.

Suuren tontin ansiosta kodit on pystytty suunnittelemaan lähes neliömäisiksi, mikä mahdollistaa toimivan pohjaratkaisun ja laajan maiseman merelle. Luonnonvalo on taattu lounas-länsi-luode-suuntaan avautuvilla, lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla. Kodit on myös kokonaisuudessaan suunniteltu arkeen toimiviksi – säilytystilaa on paljon, autokatoksesta pääsee suoraan ulko-ovelle ja portaat on sijoitettu kullekin asunnolle sopiviksi.

Arvioitu valmistumisaika

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Soukan Rantatie 19
Asuntoja: 14 kpl
Asuntokoot: 3–5h+kt+s / 118–146 m
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Mielenkiintoinen yksityiskohta alueella on Villa Vinge, jonka läheisyyteen asunnot asettuvat luonnollisiin vyöhykkeisiin. Kaikki neljä rakennustyyppiä on suunniteltu omiksi kokonaisuuksikseen maaston ja sijainnin ohjaamilla ehdoilla. Myös taaimmaisista taloista avautuu maisema merelle ja niitä kuvailee sana läpihengittävyys – toisella puolen on meri, toisella puolen upea luonto ja kallio. Kallio antaa ylimääräistä äänisuojaa, ja on kaikin puolin vaikuttava näky.

Käytyäni alueella ensimmäisen kerran, käytin kohteesta nimeä merilinnoitus, “sea fortress”. Se tuntui olevan hauskasti kallion suojaama ja merelle avautuva, ja olemassa oleva vanha rakennus antoi sille oman tunnelmansa. Itse kodit halusin suunnitella harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka palvelee niin ympäristöään kuin asujiaankin.

Pet Michael
arkkitehti SAFA
Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Asuinalue

As Oy Espoon Vingen Ranta valmistuu Soukan alueelle. Merellisyys, upeat ulkoilumaastot, palveluiden läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet tekevät Soukasta sijainniltaan suomalaisten paratiisin. Asuinalue on erittäin rauhallinen, mutta Kivenlahden, Suomenojan ja Saunalahden laajemmat palvelut ovat aivan lähellä.

Rantaraitti lähtee miltei kotiovelta, venesatamat ja lähimetsät ovat myös välittömässä läheisyydessä. Lähin bussipysäkki on 180 metrin päässä ja Soukan metroasemalle matkaa on vain 1,5 kilometriä. Länsiväylää pitkin matka taittuu helposti myös omalla autolla.

Soukan alueelta löydät kattavasti kaiken tarvittavan – ruokakaupat, koulut, päiväkodit, uimarannat sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Saunalahden palvelut ravintoloineen, Kivenlahden ostoskeskus Lippulaiva sekä Suomenojan lukuisat erikoisliikkeet ovat erittäin helposti saavutettavissa.

Lähialueen palvelut

Bussit
Pysäkki 180 m
Linja 143

Metro
Soukan metroasema 1,5 km

Kaupat
Alepa Soukka 1,2 km
K-Supermarket Soukka 1,8 km
Prisma Lippulaiva 2,5 km
K-Citymarket Iso Omena 7,4 km
Lidl Nöykkiö 9,6 km

Liikunta ja hyvinvointi
Espoon rantaraitti 50 m
Ala-Soukan kuntoportaat 1 km
Klobbenin uimaranta 1,4 km
Soukan Venekerho 1,6 km
Espoonlahden uimahalli 2,1 km
Fressi Espoonlahti 2,1 km
Hanikan luontopolku 2,4 km
Padelton Espoo 4,6 km

Terveys
Soukan terveysasema 1,5 km

Päiväkodit
Kastevuoren päiväkoti 900 m
Soukankuja päiväkoti 1,3 km

Koulut
Soukan koulu 1,4 km
Espoonlahden koulu ja lukio 1,9 km

Kirjasto
Lippulaivan kirjasto 2,5 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.