Asunto Oy Helsingin Merisara

Tulossa

Erillistaloja merellisessä Marjaniemessä

Marjaniemeen rakentuu tyylikäs viiden erillistalon yhtiö, joka sijaitsee meren äärellä. Mukavat ulkoilumaastot, uimaranta ja muu merellinen tekeminen ovat aivan lähettyvillä. Kulkuyhteydet ovat toimivat ja kattavat palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Marjaniemen venekerho sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä.

Asunnoista kaksi on yksitasoisia noin 125 m² koteja, loput kolme ovat rinneratkaisuna toteutettavia kaksikerroksisia asuntoja kokonaispinta-alaltaan noin 150 m2. Asuntopohjat on suunniteltu tukemaan toimivaa arkea ja ovat hyödynnettävissä moniin tarpeisiin, sillä niissä on muuntelumahdollisuutta mm. makuuhuoneen määrissä. Jokaisella asunnolla on omaa pihaa, laajat terassit, hyvät säilytystilat ja autokatos tai autotalli.

As Oy Helsingin Merisaran on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Jylkäs.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

 

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnin arvioitu aloitus – loppuvuosi 2023

Rakentamisen arvioitu aloitus – alkuvuosi 2024

Arvioitu valmistuminen – alkuvuosi 2025

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Oskarintie 8, 00930 Helsinki
Asuntoja: 5 kpl
Talotyyppi: Erillistalo
Asuntokoko: noin 125-150 m² / 4–5h+kt+s ja 5–6h+kt+s
Lämmitysmuoto: PILP
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.