Asunto Oy Helsingin Merisara

Ennakkomarkkinoinnissa

Tilavia ja avaria erillistalokoteja Marjaniemen upealla arvoalueella

Marjaniemen upean merelliselle arvoalueelle on tulossa viiden erillistalon hulppea asuntokohteemme, As Oy Helsingin Merisara. Yksi- ja kaksitasoiset kodit nousevat vehreän asuinalueen ilmeikkäälle rinnetontille. Ne valloittavat runsailla neliöillään, avarilla pohjaratkaisuillaan sekä suurista ikkunoista avautuvilla upeilla luontomaisemillaan. Isot ikkunat ja viihtyisät terassit tuovat oleskelutiloihin entistä enemmän upeaa ilmavuutta ja tilan tuntua.

Merisaran kodit ovat muunneltavissa monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Arjen luksusta tuovat sauna, kodinhoitohuone ja vaatehuone sekä hyvän kokoinen lämmin tai puolilämmin varasto. Lisätyönä koteihin on mahdollista tilata viilentävä/lämmittävä ilmalämpöpumppu ja tunnelmallinen takka sekä terassilasitus.

Jokaiseen asuntoon kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä, toinen taas avopaikka joko autokatoksen vieressä tai tontin ajoliittymän läheisyydessä. Yksitasoisissa kodeissa on tyylikäs atrium-sisäänkäynti ja pieni puutarha sisääntulon yhteydessä. Kaksitasoisten kotien isot, osin katetut oleskeluterassit autokatosten päällä tarjoavat viihtyisän paikan rentoutua ja nauttia ympäröivästä, kauniista luonnosta. Yksitasoisissa kodeissa on aurinkopaneeleja autokatoksen ja ulkovaraston katoilla.

Arkkitehtuuri

As Oy Helsingin Merisaran on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Jylkäs. Modernia virtaviivaisuutta ja pehmeitä puun sävyjä yhdistelevät erillistalokodit sopivat alueen komeiden omakoti-, pari- ja rivitalojen joukkoon erinomaisesti. Kotien julkisivujen harmoninen värimaailma tumman, vaalean ja tehosteena lämpimän puun sävyineen luo tyylikkään kokonaisuuden vaikuttavalle rinnetontille. Betoniseinäpinnat taas tuovat rakennuksiin sopivasti pientä särmää ja luonteikkuutta.

Ennakkomarkkinoinnissa

Rakentamisen arvioitu aloitus alkuvuonna 2024

Kohteen arvioitu valmistuminen kevät 2025

Osoite: Oskarintie 8, 00930 Helsinki
Talot: 5 erillistaloa
Asunnot: 5 kpl
Asuntokoot: 125,5–138,5 m² / 4–6 h + kt + s + khh + vh + var
Autopaikkoja: 10 kpl
Tontti: Vuokra/lunastettavissa

Asunnot

A1 4-5h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 8,5m2

Vapaa

Pinta-ala 125.5m2
Huoneluku 4-5h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 8,5m2
Myyntihinta 297 400,00 €
Velaton hinta 742 900,00 €
Tontin lunastushinta 161 644,00 €

B2 5-6h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 7,5m2

Vapaa

Pinta-ala 138.5m2
Huoneluku 5-6h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 7,5m2
Myyntihinta 315 400,00 €
Velaton hinta 787 900,00 €
Tontin lunastushinta 178 388,00 €

C3 5-6h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 7,5m2

Vapaa

Pinta-ala 138.5m2
Huoneluku 5-6h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 7,5m2
Myyntihinta 312 400,00 €
Velaton hinta 779 900,00 €
Tontin lunastushinta 178 388,00 €

D4 4-5h​+kt​+s​+khh​+vh​+työtila​+ak​+ap​+var 7,5m2

Varattu

Pinta-ala 138.5m2
Huoneluku 4-5h​+kt​+s​+khh​+vh​+työtila​+ak​+ap​+var 7,5m2
Myyntihinta 308 400,00 €
Velaton hinta 769 900,00 €
Tontin lunastushinta 178 388,00 €

E5 4-5h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 8,5m2

Vapaa

Pinta-ala 125.5m2
Huoneluku 4-5h​+kt​+s​+khh​+vh​+ak​+ap​+var 8,5m2
Myyntihinta 304 400,00 €
Velaton hinta 759 900,00 €
Tontin lunastushinta 161 644,00 €

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Olen erityisen tyytyväinen näiden kotien toimiviin pohjaratkaisuihin, joissa erityisesti oleskelutilat erottuvat upeasti edukseen. Miellyttävää tunnelmaa luovat tavallista hieman korkeampi huonekorkeus sekä useampaan suuntaan avautuvat suuret ikkunat, joista on mukava ihailla kaunista ympäristöä. Muuntojoustavat tilat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisten asujien tarpeisiin. Tilaa riittää asukkaiden toiveiden mukaan työhuoneelle tai esimerkiksi rennommalle arkiolohuoneelle.

Sijainti Marjaniemen arvoalueella teki tämän kohteen suunnittelusta hyvällä tavalla mielenkiintoista. Ympäröivä rakennuskanta on monipuolista ja antoi hyvin mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan tyylikästä kokonaisuutta. Rakennusten sävymaailma ja lapekatot tuovat niihin omanlaistaan arvokkuutta.

Janne Jylkäs
Arkkitehti SAFA
Jylkäs Arkkitehdit Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Virtuaalikierrokset

Asuinalue

Asunto Oy Helsingin Merisara sijoittuu merelliseen Marjaniemeen vain muutaman sadan metrin päähän merenrannasta. Aikoinaan 1900-luvun alkupuolella kesähuvila-alueeksi perustettu Marjaniemi on edelleen kerrassaan valloittava ja vehreä pientalovaltainen asuinalue. Sen poikkeuksellisen kauniit ja kuvaukselliset maisemat on ikuistettu aikoinaan myös useisiin Suomi-Filmin elokuviin. Nykyään arvoalue tunnetaan upeiden viheralueidensa ja merellisyytensä lisäksi hienoista, pääsääntöisesti korkeintaan kaksikerroksisista rakennuksistaan. 

Viihtyisässä Marjaniemessä valtaosa asukkaista on perheellisiä. Vaikka alue on rauhallinen, monipuoliset arjen palvelut löytyvät läheltä ja kulkuyhteydet toimivat jouhevasti kauemmaskin. Lähellä on runsaasti sekä merellisiä että muita harrastusmahdollisuuksia. Puistoja, leikkipuistoja sekä uimarantoja on lähistöllä runsaasti, ja noin kilometrin päässä kohteesta sijaitsee esimerkiksi musiikkiopisto ja kuvataidekoulu. Ihan Merisaran naapurissa Oskarinpuistossa voi pelata kesäisin tennistä. Noin kilometrin päässä Merisarasta sijaitsee viehättävä Marjaniemen siirtolapuutarha. Myös aktiivista seura- ja yhdistystoimintaa löytyy moneen makuun siitä kiinnostuneille. Alueella toimii muun muassa useita vene- ja pursiseuroja, uimaseura sekä yksi Suomen suurimmista melontaseuroista.

 

Lähialueen palvelut

Bussit 
Pysäkki 500 m ja 600 m
Linjat: 82, 82B, 94N, 95N, 98 ja 802 

Metro ja juna 
Itäkeskuksen metroasema 1,3 km
Siilitien metroasema 2,6 km 

Kaupat 
K-Market Roihuvuori 1,3 km
K-Citymarket Helsinki Easton 1,3 km
Itis 1,4 km
S-Market Itäkeskus 1,4 km
Lidl Itäkeskus 1,4 km 

Liikunta ja hyvinvointi 
Marjaniemen uimaranta 400 m
Marjaniemen siirtolapuutarha 1 km
Roihuvuoren ulkokuntosali 1,7 km
Smash Center 1,7 km
Itäkeskuksen uimahalli 1,8 km
Myllypuron jäähalli 1,8 km
Pallomylly 2,5 km

Terveys 
Myllypuron terveysasema 3,3 km
Laajasalon terveysasema 3,6 km
Herttoniemen sairaala 3,2 km

Päiväkodit 
Päiväkoti Vaapukka 750 m
Ryhmäperhepäiväkoti Untuvainen 1,2 km
Päiväkoti Strömsinlahti 1,3 km 

Koulut 
Roihuvuoren ala-asteen koulu 750 m
Itäkeskuksen peruskoulu 1,9 km
Porolahden peruskoulun ala-aste 2 km
Puotilan ala-aste 2,2 km 

Kirjasto
Itäkeskuksen kirjasto 1,6 km
Roihuvuoren kirjasto 2 km 

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.