5H​+KT​+S​+VAR​+autokatospaikka ja tekninen tila

Vapaa

Pinta-ala
125.5m2
Osoite
Meriviitantie 14
Myyntihinta
165 132 €
Velaton hinta
549 900 €

Asunnon perustiedot

Asunnon numero E10
Huoneet 5H​+KT​+S​+VAR​+autokatospaikka ja tekninen tila
Tila Vapaa
Pinta-ala 125.5m2
Osoite Meriviitantie 14
Myyntihinta 165 132 €
Lainaosuus 384 768 €
Velaton hinta 549 900 €
Arvioitu hoitovastike 476,90 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
vain korko
1 536,00 €/kk
Arvioitu pääomavastike,
korko ja lyhennys
3 025,92 €/kk
Arvioitu tontin vuokravastike 709,08 €/kk
Arvioitu tontin lunastushinta 184 616,78 €
Tontin omistussuhde Vuokra
Muut kustannukset Pääomavastike on arvioidulla 5,0 %:n kokonaiskorolla laskettuna lyhennysvapaan jälkeen 3025,92EUR/kk. Yhtiölainassa on ensimmäinen lyhennys 31.12.2024. Pääomavastike korko ja lyhennys on laskettu oletuksella, että vastiketta lyhennystä varten aletaan periä 6kk ennen 1. lyhennystä. Tonttiosuuden lunastushinta arvio 184.616,78EUR on tarkistettu vuoden 2023 marraskuun indeksiluvulla eikä siinä ole huomioitu tulevia korotuksia. Osakas voi sopimusehtojen mukaisesti vuosittain kesäkuussa maksaa yhtiölle huoneistokohtaisen tontinosan lunastushinnan, jolloin yhtiö lunastaa vastaavan määräosan tontista ja osakas vapautuu tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois huoneistokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Tee varaus

Tämän lomakkeen avulla voit ilmoittautua varaajaksi/varausjonoon. Luethan varaussopimuksen ehdot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä.

Varaussopimuksen ehdot

  1. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on yhteydessä varaajaan vahvistaen varauksen ja sopien jatkotoimenpiteistä.
  2. Varaus on voimassa sovitun tai erikseen ilmoitetun ajan.
  3. Kohteen asunnot tullaan myymään varaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaussijan 1. saanut asiakas on oikeutettu ensimmäisenä päättämään asunnon ostamisesta jne.
  4. Asunnon varauksen voi tehdä verkkosivuillamme sähköisesti tai ilmoittamalla varaustoiveesta asuntomyyjällemme puhelimitse tai sähköpostilla.
  5. Varaustiedot rekisteröityvät järjestelmäämme.
  6. Varaajalla on oikeus peruuttaa varaus milloin tahansa ilmoittamalla siitä asuntomyyjällemme sähköpostilla tai kirjallisesti.
  7. Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus tilanteissa, jolloin kohteen rakentaminen ei käynnisty tai mikäli varaaja ei halua tehdä kauppaa sovitussa ajassa.
  8. Verkkosivuilta lähetetty varaus ei sido kuluttajaa tai rakennusliikettä mitenkään ja on luonteeltaan alustava varaus. Asuntokaupan yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asuntomyyjän kanssa henkilökohtaisesti.
  9. Myyjä ilmoittaa varaajalle kohteen rakennustöiden aloittamisesta. Myyjä ilmoittaa, kun asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat on jätetty säilytettäväksi ja kohteen myynti on alkanut.
  10. Kaupan lopulliset ehdot ja sisältö määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa.

Tie Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Joustavasti uuteen kotiisi jopa ilman asuntolainaa

Asiantuntijamme apunasi materiaalien valinnassa