Asunto Oy Espoon Hiirenporras

Tulossa

Valoisia yksitasoisia erillis- ja paritalokoteja tunnelmallisessa Kurttilassa

Espoon Kurttilaan valmistuu viihtyisä kahdeksan asunnon yhtiö, joka koostuu viehättävistä yksitasoisista erillis- ja paritalokodeista. As Oy Espoon Hiirenporras sijaitsee rauhallisella omakotivaltaisella alueella kauniiden peltomaisemien lähellä. 

Kaikki Hiirenportaan asunnot ovat kooltaan 98 neliötä. Kotien taitavasti suunnitellut tilaratkaisut saavat arjen sujumaan leppoisasti ja ovat muunneltavissa monenlaisiin asukkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Kahden avaran makuuhuoneen lisäksi kodeissa on lämmin, ikkunallinen varastohuone, jonne on sisäänkäynti myös ulkoa. Se toimii esimerkiksi mukavana työ-, askartelu- tai monitoimitilana – valitse vapaasti, mikä sopii juuri sinun arkeesi parhaiten! Reilun kokoinen saareke tuo tilavaan keittiöön toiminnallisuutta ja trendikkyyttä. Jokaisessa kodissa on koko asunnon levyinen viihtyisä terassi ja oma piha sekä ulkovarasto ja kaksi autopaikkaa, joista osa on katoksellisia.

Mukavat ulkoilumaastot, lenkkipolut ja sujuvat kulkuyhteydet kattaviin palveluihin ovat alueen ehdottomia valtteja. Arkiostokset hoituvat helposti lähellä sijaitsevien Kauklahden ja Saunalahden liikkeissä. Lähimmät päiväkodit ja koulut löytyvät alle kilometrin säteeltä.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Hiirenporras sijaitsee Kurttilan viihtyisällä, pientalovaltaisella alueella. Yleisilmeeltään hillityn moderni kohde kestää kaikin tavoin aikaa ja sulautuu kauniisti ympäristöönsä. Tyylikäs vaalealla ja tummanharmaalla väriskaalalla leikittelevä puuverhoilu ja mustilla yksityiskohdilla viimeistelty ulkoasu hivelevät silmää. Rakennusten yhtenäiset, samaan suuntaan nousevat pulpettikatot korostavat näiden kotien hillittyä kokonaisuutta entisestään.

Taitavasti suunniteltu pohjaratkaisu soveltuu monenlaisten asujien tarpeisiin. Kahden makuuhuoneen lisäksi koteihin kuuluu myös kolmas huone, joka sopii mainiosti esimerkiksi työtilaksi tai tilavaksi varastohuoneeksi. Myös säilytyskalusteita on mukavasti. Päämakuuhuoneiden lähes koko seinän levyinen liukuovikaluste mahduttaa sisälleen isommankin garderobin, ja pienemmissä makuuhuoneissakin on vaatekomerot valmiina. Ulko-oven välittömässä läheisyydessä sijaitseva tilava ulkovarasto tarjoaa vielä lisää säilytystilaa harrastusvälineille ja muille varastoitaville aarteille.

Tunnelmallinen sauna ja kylpyhuone sekä väljä kodinhoitohuone tuovat arkeen helppoutta ja ihanaa luksusta. Jokaisessa kodissa on näiden lisäksi myös erillinen wc.

Tulossa

Ennakkomarkkinointi arviolta kevät 2024

Rakentamisen aloitus arviolta kesä 2024

Muuttovalmis arviolta kesä 2025.

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Iltamatie 8, 02780 Espoo
Asuntoja: 8 kpl
Talotyyppi: Erillis- ja paritaloja
Asuntokoko: 98 m2 + ulkovarasto
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Mielestäni tilojen käyttö on tässä kohteessa erittäin onnistunutta. Silmiinpistävimpänä jokaisessa kodissa on avarat yhtenäiset päätilat, eli keittiö, ruokailutila ja olohuone, jotka avautuvat suurille, osittain katetuille terasseille. Korotettu sisäkatto lisää oleskelutiloihin entistä enemmän ilmavuutta.

Myös tilojen koot suhteessa toisiinsa on mietitty hyvin toimiviksi. Neliöitä löytyy runsaasti juuri sieltä, missä tilaa ja väljyyttä kaivataan. Keittiö- ja oleskelutiloista sekä avarasta eteistilasta päästään kätevästi kaikkiin kodin muihin huoneisiin, eikä neliöitä ole tuhlattu ylimääräisiin käytäviin. Asuntojen pohjaratkaisut ovat siis todella toimivat ja miellyttävät.

Kaarlo Rohola
Arkkitehti SAFA
Arkkitehtitoimisto Kaarlo Rohola Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Asuinalue

As Oy Espoon Hiirenporras sijoittuu vehreään Kurttilaan koko ajan kehittyvälle pientalojen ja rivitalojen alueelle lähelle Saunalahden ja Kauklahden kattavia palveluita. Lähietäisyydeltä löytyy hyviä leikkipuistoja ja päiväkoteja perheen pienimmille. Kävelymatkan päässä ovat myös suomen- ja ruotsinkieliset koulut. Hyvien lähipalveluiden lisäksi asuntojen sijainti tarjoaa kätevät liikenneyhteydet koulu- ja työmatkoihin sekä vapaa-ajan monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin niin lähellä kuin etäämmälläkin. 

Hiirenportaassa asuessasi astut keskelle upean vehreää luontoa suoraan kotioveltasi. Aivan lähellä virtaavat Espoonjoki ja Gumbölenjoki kutsuvat ulkoilemaan lähistöllään, samoin jokien kupeessa sijaitseva upea Espoonlahden luonnonsuojelualue. Parin kilometrin päässä nautit myös Espoon kaupunginpuutarhan rauhoittavasta tunnelmasta. 

Lähialueen palvelut

Bussit
Pysäkit 900 m
Linjat: 164, 165, 165N

Junat
Kauklahden rautatieasema 2,7 km

Kaupat
K-Supermarket Lasihytti 1 km
Lidl Kauklahti 1,7 km
S-market Saunalahti 2,4 km
K-Market Kauklahti 2,8 km

Terveys
Kivenlahden terveysasema 4,5 km
Espoonlahden terveyskeskus 6,3 km
Espoon sairaala 9,2 km

Kirjasto
Saunalahden kirjasto 2,2 km
Kauklahden kirjasto 2,3 km

Liikunta ja hyvinvointi
THT-Center 1,5 km
Saarenpellon leikki- ja lähiliikuntapaikka 1,6 km
Saunalahden kenttä 2,1 km
Vanttilan tekonurmi 2,2 km
Hansavalkaman kenttä 2,2 km
Kallvikin uimaranta 2,9 km
Masalan Kuplahalli 5,7 km
Sarfvik Golf 6,1 km
Espoonlahden uimahalli 6,5 km
Sundsbergin luontopolku 7,5 km

Päiväkodit
Päiväkoti Lintukoto 800 m
Kungsgårdsin päiväkoti ja esikoulu 1,1 km
Lasinpuhaltajan päiväkoti 2 km

Koulut
Kungsgårdsskolan 1 km
Vanttilan koulu 2,1 km
Saunalahden koulu 2,2 km
Kauklahden koulu 2,4 km
Kuninkaantien lukio 7,1 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.