Asunto Oy Espoon Hiirenporras

Tulossa

Erillis- ja paritalokoteja Kurttilan luontomaisemien äärellä

Espoon Kurttilaan valmistuu viihtyisä kahdeksan asunnon yhtiö, joka koostuu yksitasoisista erillis- ja paritaloasunnoista. Tontti sijaitsee rauhallisella omakotivaltaisella alueella kauniiden peltomaisemien lähellä. Mukavat ulkoilumaastot, lenkkipolut ja sujuvat kulkuyhteydet kattaviin palveluihin ovat alueen valtteja. Arkiostokset hoituvat helposti lähellä sijaitsevien Kauklahden ja Saunalahden liikkeissä. Lähimmät päiväkodit ja koulut löytyvät alle kilometrin säteeltä.

Kaikki asunnot ovat kooltaan noin 98 neliötä. Asuntopohjat on suunniteltu tukemaan toimivaa arkea ja ovat hyödynnettävissä moniin tarpeisiin. Kahden tilavan makuuhuoneen lisäksi asunnoissa on lämmin ikkunallinen, ulko- ja väliovellinen varastohuone, jota voi käyttää esimerkiksi työtilana tai lisämakuuhuoneena. Keittiöön toiminnallisuutta ja trendikkyyttä tuo reilun kokoinen saareke. Jokaisella asunnolla on koko huoneiston levyinen viihtyisä terassi ja oma piha sekä lisäksi ulkovarasto ja kaksi autopaikkaa, joista vähintään toinen sijaitsee katoksessa.

As Oy Espoon Hiirenportaan on suunnitellut arkkitehti SAFA Kaarlo Rohola.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnin arvioitu aloitus keväällä 2023

Rakentamisen arvioitu aloitus keväällä 2023

Arvioitu valmistuminen kesällä 2024

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Iltamatie 8, 02780 Espoo
Asuntoja: 8 kpl
Talotyyppi: Erillis- ja paritaloja
Asuntokoko: 98 m2 + ulkovarasto
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.