Asunto Oy Helsingin Valkotähkä

Tulossa

Selkeälinjaisia koteja aktiivisesta elämäntavasta nauttiville

Helsingin Torpparinmäkeen, vehreälle ja pientalovaltaiselle alueelle nouseva As Oy Helsingin Valkotähkä hurmaa lämminhenkisellä harmonisuudellaan. Kolmen paritalon ja yhden kolmen asunnon rivitalon selkeälinjaisessa kohteessa kotien kokonaisvaltainen toimivuus ja arjen sujuvuus ovat olleet kaiken suunnittelun lähtökohtina. Kaksikerroksisten kotien taitavasti hyödynnetyt avarat neliöt sekä viihtyisät piha-alueet terasseineen tuovat iloa jokaiseen päivään. Kaikkiin asuntoihin kuuluu oma varasto.

Valkotähkä on liikkuvasta ja paljon harrastavasta elämäntavasta nauttivan unelma. Viihtyisä ja rauhallinen Torpparinmäki sijaitsee Pohjois-Helsingissä. Loistavat liikenneyhteydet ja monipuoliset lähipalvelut tekevät täällä arjesta helppoa ja vaivatonta. Lähistöltä löytyy niin monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia kuin koulu ja päiväkotikin.

Arkkitehtuuri

As Oy Helsingin Valkotähkän on suunnitellut arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin. Värimaailmaltaan raikkaan vaaleat, kaksikerroksiset puutalot sopivat sulavasti vehreään ympäristöönsä naapuritonttien eri-ikäisten rakennusten keskelle.

Valkotähkän kodit yhdistävät valloittavalla tavalla selkeälinjaisen arkkitehtuurin, helpon kalustettavuuden ja kaikin puolin kodikkaan tunnelman. Suuret lasipinnat tuovat avaruutta ja upeaa luonnonvaloa alakerran keittiö-, ruokailu- ja oleskelutiloihin, jotka avautuvat suurelle, suojaisalle pihalle ja terassille. Paritaloissa korkea olohuonetila lisää avaruuden tuntua entisestään. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, ja niiden yhteydessä on asunnosta riippuen joko vaatehuone tai runsaasti kaappitilaa. Asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan kodeissa on tilaa myös esimerkiksi työ- tai harrastehuoneelle.

Rakennusten sijoittelu, sisäänkäyntien suojaisat seinäkkeet naapureiden suuntaan ja kauniit istutukset tuovat pihoille omaa rauhaa ja yksityisyyttä. Kulkuväyliä rajaavat viehättävät lauta-aidat sekä vehreät istutusalueet.

Tulossa 2024

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Sihteerintie 6
Asuntoja: 9 kpl
Asuntokoot: 71,5–100 m2
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Eevamaria Timlin

Valkotähkän pientalokodit ovat hyvin ajattomia ja selkeälinjaisia. Tietynlainen konstailemattomuus näkyy niin asuntojen pohjaratkaisuissa kuin rakennusten ulkohahmossakin. Toiminnallisuus ja arjen sujuvuus ovat olleet kaiken suunnitteluni lähtökohtia. Kaikki ratkaisut pienintä yksityiskohtaa myöten tähtäävät siihen, että täällä on helppoa, viihtyisää ja mukavaa asua.

Eevamaria Timlin
Arkkitehti SAFA
arkTimlin Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Virtuaalikierrokset

Asuinalue

As Oy Helsingin Valkotähkä nousee perinteikkäälle Torpparinmäen alueelle. Vehreä ja rauhallinen Torpparinmäki sijaitsee Pohjois-Helsingissä, vain 12 kilometrin päässä keskustasta. Tuomarinkylän torppareista nimensä saanut asuinalue on pientalovaltainen, turvallinen ja viihtyisä paikka asua. Sen risteilevät tiet ja persoonalliset rakennukset tekevät alueesta idyllisen ja tunnelmallisen.

As Oy Helsingin Valkotähkä sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Lähin bussipysäkki löytyy aivan kohteen vierestä, ja läheistä Tuusulanväylää on helppo liikkua töihin tai harrastuksiin etäämmällekin. Lähipalveluidensa puolesta Torpparinmäki on mitä näppärin asuinpaikka. Esimerkiksi kouluun, päiväkotiin, nuorisotalolle, ruokakauppaan, terveysasemalle ja kirjastoon on lyhyt matka.

Alueen ulkoilumahdollisuudet ovat ilahduttavan monipuoliset. Helsingin keskuspuistoon kuuluva Haltia tarjoaa vieressä peltoineen, aarnimetsineen ja kotieläinpuistoineen ihania rentoutumisen mahdollisuuksia. Myös Paloheinän ulkoilureitit ja ulkoilumaja sekä golfkenttä ovat lähellä, samoin ulkokuntosali, jäähalli ja tekonurmi. Viereisen Tuusulanväylän eteläpuolella Tuomarinkartanon alueella on useita ratsastustalleja.

Lähialueen palvelut

Bussit
Pysäkki 120 m ja 210 m
Linjat: 614, 615, 616, 617, 623, 623K, 633, 633N, 643, 643K, 643N, 665N, 67, 67N

Kaupat
K-Supermarket Torpparinmäki 160 m
S-Market Torpparinmäki 400 m
Alepa Tuomarinkylä 900 m
Kauppakeskus Jumbo 4,5 km
Kauppakeskus Kaari 4,8 km

Liikunta ja hyvinvointi
Paloheinä Golf 1,3 km
Tapaninvainion uimaranta 1,9 km
Paloheinän ulkokuntosali 2,0 km
Paloheinän jäähalli 2,1 km
Paloheinän tekonurmi 2,3 km
Pakilan Kuntokeskus Salus 3,0 km
Fit Tammisto Kuntokeskus 3,2 km

Terveys
Paloheinän terveysasema 1,2 km
Malmin sairaala 3,3 km
Suursuon sairaala 3,5 km

Päiväkodit
Päiväkoti Torpparinmäki 1,2 km
Päiväkoti Miilu 1,2 km
Päiväkoti Kytöniitty 1,5 km

Koulut
Torpparinmäen koulu 950 m
Paloheinän ala-aste 1,5 km
Metsolan koulu 1,5 km
Pakilan koulu 2,2 km

Kirjasto
Paloheinän kirjasto 1,2 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.