Asunto Oy Vantaan Mäkiapila

Tulossa

Rauhallista, omakotimaista asumista vetovoimaisella Ylästön alueella

Ylästön vehreän vetovoimaiselle alueelle valmistuu kuudentoista asunnon kokonaisuus, Asunto Oy Vantaan Mäkiapila. Viihtyisät 1–2 kerroksiset paritalot hurmaavat sijainnillaan – kodit ovat rauhallisella paikalla luonnon äärellä, mutta silti aivan tarvittavien palveluiden tuntumassa. Matka päiväkotiin tai kouluun taittuu nopeasti pyörällä tai autolla ja ostokset hoituvat lähikaupassa tai muutaman kilometrin päässä sijaitsevassa kauppakeskus Jumbossa.

Mäkiapilan valloittavista kodeista löytyy kaikki tarvittava ja enemmän. Asunnoissa on kussakin 2–3 makuuhuonetta, avonainen keittö-olohuone, kodinhoitohuone ja terassi lasitusvarauksella. Tontin erityispiirteenä on yhteinen tilava puistoalue, jonne mahtuu asuntokohtaisten viljelypalstojen lisäksi paljon muutakin. Elämisen tilasta ei siis tarvitse tinkiä – puistoalueen lisäksi kotien terassit, parvekkeet ja oma piha takaavat viihtyisän asumisen. Oman saunan löylyt, kodinhoitohuone ja toimivat säilytysratkaisut tuovat arkeen sujuvuutta ja luksusta. Autopaikkoja on myynnissä 1–2 kpl asuntokohtaisesti. Jokaisessa autopaikassa on lämmityspistoke sekä valmius sähköauton latausasemalle. Kodeissa on varaus ilmalämpöpumpulle ja yksikerroksisissa kodeissa mahdollisuus takalle.

Ylästössä nautit sujuvan rauhallisesta, luonnonläheisestä elämästä upealla sijainnilla. Mäkiapilan kodit sijaitsevat kehittyvän Ylästön rauhallisessa osassa, joten liikenteen tai rakentamisen äänet eivät häiritse elämää. Kivenheiton päässä sijaitsevan Pitkäkosken luonnonsuojelualueen sekä Silvolan tekojärven ympäristössä on upeat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, ja kesällä pyöräilet hetkessä Vetokannaksen uimarannalle. Ravintolat Backas ja Kuninkaan Lohet tarjoavat herkullisilla ruuillaan pakotien kokkailusta. Lähistön vanhat, arvokkaat villat ja kartanot tuovat alueelle maalaisromanttista ja arvokasta tunnelmaa.

Sisustusvalinnat näihin koteihin on mietitty loppuun asti. Mitä aiemmin varaat oman kotisi ennakkomarkkinoinnin alettua, sitä enemmän pääset vaikuttamaan sen materiaaleihin. Sisustussuunnittelijamme auttaa luomaan kotiisi mieltymystesi ja toiveidesi mukaisen ajattoman ja viihtyisän ilmeen. Lue lisää Easyin-kotien sisustamisesta.

As Oy Vantaan Mäkiapilan on suunnitellut arkkitehti SAFA Mikko Kalkkinen.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Ennakkomarkkinoinnissa alkuvuonna 2023

Rakentamisen arvioitu alkamisaika kevät 2023

Valmistuminen kesällä 2024

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Metsäniityntie 24, 26 ja 28
Asuntoja: 16 kpl
Asuntokoot: 3–4h+kt+s
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.