Yli satavuotiaan perheyhtiön vankat hartiat uuden Easyin-kodin ostajan turvana

Julkaistu 20.9.2023

Kun valitset Easyin-kodin, valitset samalla kumppaniksesi vakavaraisen ja luotettavan Kastellin. Jo vuodesta 1994 saakka pientalorakentamisen markkinajohtajana pysynyt Kastelli on toteuttanut suomalaisille yli 30 000 rakastettua kotia. Kotimaisen Kastellin talot ovat ylivoimaisesti Suomen ostetuimpia ja asiakkaat tutkitusti tyytyväisiä. 

Easyinin taustalla on yli satavuotias vakavarainen perheyhtiö, Harjavalta Oy, jonka terve talouspohja tuo myös sinulle uuden kodin ostajana taloudellista turvaa ja huolettomuutta sekä rakennusvaiheen aikana että muuttosi jälkeen. Nämä poikkeuksellisen vahvat hartiat takaavat sen, että Easyin-kodit valmistuvat varmasti ja ajallaan.

Harjavalta-konserniin kuuluvat Easyinin ja Kastellin lisäksi arvostettu keittiövalmistaja Puustelli sekä rakennusliike Lapti.

”Pysyvyyteemme voi luottaa, me emme ole lähdössä tai häviämässä mihinkään. Olemme tehneet hallittuja päätöksiä ja oikeita asioita oikeaan aikaan, ja se on kannattanut”, Easyinin liiketoimintapäällikkö Esa Hyytiäinen kertoo.

Turhien riskien ottamisen sijaan Easyin on luottanut jo pitkään taitavaan ennakointiin. Järkevät panostukset riskienhallintaan ovat tuottaneet tulosta myös epävarmoina aikoina. Easyin on onnistunut pitämään kunnialla kiinni sovituista asioista myös alaa koetelleiden materiaalien saatavuushaasteiden ja koronarajoitusten aikana.

“Jokainen Easyin-koti on valmistunut kauppakirjassa luvatussa aikataulussa myös näiden haastavien vuosien aikana. Tämä kertoo siitä, miten teemme asioita. Hyvin, huolellisesti ja määrätietoisesti. Pidämme sen, mitä lupaamme.

Esa Hyytiäinen
liiketoimintapäällikkö, Easyin

Uuden kodin ostajalle suotuisa maksuaikataulukin tuo turvaa

Useita Easyinin kohteita on tullut vastikään valmiiksi, ja lähiaikoina valmistuu lisää. Uusien kohteiden rakentamisvaiheen aloitusten osalta päätökset tehdään tarkkaan. Kun rakentaminen käynnistyy, voit asiakkaana olla varma, että se saadaan myös vietyä ansiokkaasti loppuun. Rahaa on käytetty järkevästi, jotta hyvinä aikoina on taas mahdollista investoida juuri parhaisiin haluttuihin vaihtoehtoihin, esimerkiksi erinomaisilla paikoilla sijaitseviin tontteihin.

”Easyinin maksuaikataulu on uuden kodin ostajalle turvallinen ja mieluinen. Isoja ennakkomaksuja ei kerätä, vaan rahaa maksetaan rakentamisen aikana sitä mukaa, kun projekti etenee. Omaan asuntoon pääsee kiinni jo suhteellisen pienellä omalla pääomalla tai lainalla”, Hyytiäinen kertoo.

Ostajan vankka turva on myös se, että käytössä ovat RS-vakuudet ja tarvittavat turva-asiakirjat on talletettu pankkiin. 

”Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vakuus on laitettu talteen jokaista kohdettamme varten. Jos jotain yllättävää tapahtuisi ja asuntokohteen valmistuminen vaarantuisi pahasti, vakuus on turvana”, hän huomauttaa.

Muuttovalmiissa kodissa on runsaasti etuja

Muuttovalmiin uuden kodin hankkiminen on helppoa ja vaivatonta. Ennen kauppakirjojen allekirjoitusta voit nähdä ja kokea uuden kotisi paikan päällä, ja muuttokuormaa pääset purkamaan halutessasi hyvin nopsallakin aikataululla. 

Easyin-kodissa nautit hyvillä mielin sekä asunto-osakkeen huolettomuudesta että pientaloasumisen laadusta ja omasta rauhasta. Muuttaessasi uuteen kotiisi kaikki on todella viimeisen päälle valmista jokaista pihanurmikkoa, pensasta, kuorikatetta ja pyyhekoukkua myöten. Vakavaraisen rakennuskumppanin kanssa voit luottaa siihen, että vastuut ja mahdolliset reklamaatiot hoituvat varmasti myös muuttosi jälkeen.

Isännöitsijä ja huoltoyhtiö varmistavat, että et ole yksin arjen velvollisuuksien kanssa etkä yllättävissäkään tilanteissa. Arjen mukavaa luksusta on se, kun talvella lumityöt on tehty, ja kesällä yhteiset piha-alueet hoidettu valmiiksi.

Pienet kodin huoltotoimetkin hoituvat yhdellä puhelinsoitolla. Aivan uudessa asunnossa tosin kaikki on niin kiiltävää, uutta ja koskematonta, ettei remonttien miettimiselle ole tarvetta pitkään aikaan. Vastikään valmistuneen kodin valitsemalla lunastat siis itsellesi myös monia huolettomia vuosia pitkälle tulevaisuuteen. 

Laadustaan tunnustusta saanut Kastelli on ja pysyy

Laatu on Easyinille ja koko Kastelli-perheelle sydämenasia. Laadukkuuden vaaliminen läpileikkaa kaikkia valintoja ja toimia aina materiaaleista työn jälkeen ja asiakaspalvelusta aikataulujen pitävyyteen. Pitkäikäisen perheyhtiön omistajat ovat sitoutuneet kehittämään palveluaan pitkäjänteisesti, mikä luo hedelmällisen pohjan rakastettujen kotien toteuttamiselle myös tulevaisuudessa.

Osoituksena laadun pitävyydestä ja jatkuvasta parantamisesta Kastellille on myönnetty ISO 9001 -laatustandardi, jota käytetään yleisesti laadukkaan johtamisen ja laadukkaiden tavara- ja palvelutuotteiden merkkinä. ISO 14001 -ympäristösertifikaatti taas varmistaa, että Easyin-kodit valmistuvat ympäristöarvoja kunnioittaen ja kestävästi tulevaisuuteen tähdäten.

Lue lisää Kastellista.

Asu vuosi ilmaiseksi Espoossa tai Vantaalla!

Kun teet asuntokaupat elämäsi kaupunkikodista Espoossa tai Vantaalla 30.9.2023 mennessä, pääset asumaan siellä vuoden ilmaiseksi!

Lue lisää edusta Espoossa ja Vantaalla.