Asunto Oy Espoon Hietaneilikka

Tulossa

Rivitaloasuntoja Mankkaan arvostetulla pientaloalueella

Espoon Mankkaalle rakennetaan tyylikäs ja toimiva kahdeksan asunnon yhtiö, joka muodostuu kaksitasoisesta rivitalosta. Tontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pientalovaltaisella alueella, jossa koulut ja päiväkodit ovat aivan lähellä.

Asunnot ovat kooltaan noin 84 ja 95 neliötä. Molemmat asuntokoot ovat kolmen makuuhuoneen asuntoja, joista isommissa päätyasunnoissa on hieman väljemmät oleskelu- ja makuuhuonetilat. Asuntopohjat on suunniteltu tukemaan toimivaa arkea, ja säilytystilaa löytyy hyvin. Takapihan terassin saa halutessaan lasitettuna. Erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat erillisessä katoksessa sekä pihalla. Lämmitysmuotona on maalämpö.

As Oy Espoon Hietaneilikan on suunnitellut arkkitehti Janne Jylkäs.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

 

Tulossa

Arvioitu valmistumisaika syksyllä 2024

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Vanha Mankkaantie, 02180 Espoo
Asuntoja: 8 kpl
Asuntokoot: 4h + kt + s + var – 84 m² / 4h + kt + s + var – 95 m²
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.