Asunto Oy Espoon Hietaneilikka

Ennakkomarkkinoinnissa

Viehättäviä rivitalokoteja puistomaisemien äärellä halutulla Mankkaan alueella

Mankkaan halutulle pientalovaltaiselle alueelle on tulossa kahdeksan rivitaloasunnon viehättävä asuntokohteemme, As Oy Espoon Hietaneilikka. Uusia kohteita rakennetaan Mankkaalle harvakseltaan, varsinkaan yhtä hienolle paikalle kuin nyt! Nämä kaksitasoiset kodit nousevat omalle tontille erinomaisten kulkuyhteyksien ja arjen palveluiden äärelle aivan vehreän puiston viereen. Upeita luontomaisemia kelpaa ihastella kaikista kodeista, joiden oleskelutilat ja omat pihat terasseineen avautuvat upeasti puiston suuntaan.

Hietaneilikan kodit sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Mukavuutta arkeen tuovat hyvin suunnitellut ja avarat pohjaratkaisut, sauna, koko asunnon kattava lattialämmitys, oma lämmin varasto ja pihapiirin mukava leikkipaikka perheen pienimmille. Lisätyönä koteihin on mahdollista tilata terassilasitus sekä viilentävä ilmalämpöpumppu. Asuntokohteessa on kymmenen autopaikkaa, jotka myydään erikseen.

Lapsiperheille kohde on mitä mainioin: lähimmät koulu ja päiväkoti sijaitsevat tien toisella puolella ja muutkin aivan lähellä. Lähistöllä on myös useita viihtyisiä puistoja, ulkoilualueita ja leikkipaikkoja. Hietaneilikan sijainti on lähipalveluiden ja arjen kulkemisten kannalta oivallinen. Bussipysäkki sijaitsee kirjaimellisesti kotien vieressä, ja valtaväylille kuten Turun moottoritielle ja Kehäteille sujahtaa sutjakkaasti. 

Arkkitehtuuri

As Oy Espoon Hietaneilikan on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Jylkäs. Julkisivun yleisilmeeltään vaalean puun ja valkoisen sävyinen rivitalo saa tehosteekseen ryhdikkään ripauksen kontrastia ikkunoiden mustista kehyksistä. Sisäänkäyntejä reunustavat idyllistä tunnelmaa tuovat puiset pystysäleikkörimoitukset. Sama säleikköaihe jatkuu myös pihojen terasseja reunustamassa. Puurimoitus tarjoaa yksityisyyttä mutta antaa samalla kauniin luonnonvalon virtailla lempeästi lävitseen. Toisen päätyasunnon oma piha avautuu lounaan ja luoteen suuntaan, muiden kotien pihat terasseineen taas lounaaseen.

Hietaneilikan pihapiiri rajautuu tontin lounaispuolelta vehreään puistoalueeseen, jonka näkymistä on helppo nauttia täysin siemauksin oleskelutilojen suurista ikkunoista. Valoisissa ja pohjaratkaisuiltaan hyvin toimiviksi suunnitelluissa kodeissa on avarat oleskelutilat sekä mukavasti omaa tilaa ja rauhaa koko perheelle. Avoin keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuus on helposti kalustettava ja avara. Päätyasuntojen keittiöissä on hyvän kokoiset niemekkeet, muissa kodeissa L-malliset keittiöt. Yläkerran makuuhuoneissa on tilavat kaapistot ja osassa viehättävä ranskalainen ikkuna. Laadukkaat pintamateriaalit kautta linjan painavat tyylikkään pisteen näiden sujuvan arjen kotien iin päälle.

Ennakkomarkkinoinnissa

Rakentamisen aloitus syksyllä 2024

Muuttovalmis syksyllä 2025

Osoite: Seilimäki 1, 02180 Espoo
Talot: 1 rivitalo
Asunnot: 8 kpl
Asuntokoot: 4h + kt + s + var – 84 m² / 4h + kt + s + var – 95 m²
Autopaikkoja: 10 kpl
Tontti: Oma

Muista kohteistamme poiketen As Oy Espoon Hietaneilikassa ei ole lainkaan yhtiölainaa. Näin voit neuvotella uuteen asuntoosi tarvittavan lainan kokonaan omasta pankistasi. Asunnon kauppahinta maksetaan erissä rakentamisvaiheiden mukaan.

Nopean ostajan etu: Lumonin terassilasitus kaupan päälle

Etu koskee uusia As Oy Espoon Hietaneilikan asuntokauppoja, kun teet ostosopimuksen elokuun loppuun mennessä ja kaupat viimeistellään viimeistään syyskuussa 2024. Edun arvo on 6400 €.

Lue lisää

Esittelyssä:

su 21.7. klo 15–16.30

Tervetuloa esittelyyn tontille!
Kulku Vanhan-Mankkaan tien puolelta.

Asunnot

A1 4h​+kt​+s​+var

Varattu

Pinta-ala 95.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 637 000,00 €
Velaton hinta 637 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A2 4h​+kt​+s​+var

Varattu

Pinta-ala 84.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 559 000,00 €
Velaton hinta 559 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A3 4h​+kt​+s​+var

Varattu

Pinta-ala 84.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 559 000,00 €
Velaton hinta 559 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A4 4h​+kt​+s​+var

Vapaa

Pinta-ala 84.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 553 000,00 €
Velaton hinta 553 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A5 4h​+kt​+s​+var

Vapaa

Pinta-ala 84.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 547 000,00 €
Velaton hinta 547 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A6 4h​+kt​+s​+var

Vapaa

Pinta-ala 84.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 556 000,00 €
Velaton hinta 556 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A7 4h​+kt​+s​+var

Vapaa

Pinta-ala 84.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 539 000,00 €
Velaton hinta 539 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

A8 4h​+kt​+s​+var

Varattu

Pinta-ala 95.0m2
Huoneluku 4h​+kt​+s​+var
Myyntihinta 656 000,00 €
Velaton hinta 656 000,00 €
Tontti Sisältyy hintaan

Näin varaat itsellesi uuden Easyin-kodin

Varaa verkossa

Voit varata itsellesi uuden Easyin-kodin helposti asunnon sivulla olevan lomakkeen kautta. Varauksen jälkeen asuntomyyjämme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä asuntokaupan teon ajankohdasta.

Liity jonoon

Mikäli mieleisesi asunto ei ole enää vapaana, suosittelemme kirjautumaan varausjonoon lomakkeella. Jos aiempi varaus peruuntuu, tarjoamme asuntoa suoraan varausjonossa seuraavalle henkilölle.

Tutustu uuden asunnon ostamisen oppaaseen

Suosittelemme myös tutustumaan Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemaan oppaaseen, joka keskittyy uuden asunnon kauppaan liittyviin asioihin. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista.

Kysy lisää

Mikäli haluat kysyä tarkempia tietoja, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen easyinmyynti@kastelli.fi tai ota yhteyttä asuntomyyjiimme:

Hietaneilikkaa voisi hyvällä syyllä kutsua luontokohteeksi – niin upeasti viereisen puistoalueen kauniit näkymät tulevat oleskelutilojen isojen ikkunoiden kautta osaksi näiden kotien arkea. Tonttia reunustava luonto tarjoaa asukkaille myös mukavaa omaa rauhaa, sillä oleskelutiloista ja omilta pihoilta ei esimerkiksi ole näköyhteyttä naapuritaloihin.

Yksi Hietaneilikan omaleimaisista, kiinnostavista yksityiskohdista on rakennuksen kadunpuoleinen viistokatto, joka tuo katukuvaan tietynlaista mukavaa rytmiä. Kattomuoto on nähtävillä myös sisällä kodeissa, ja osittainen viistokatto tuo tunnelmaa kotien kadun suuntaan avautuviin makuuhuoneisiin.

Janne Jylkäs
Arkkitehti SAFA
Jylkäs Arkkitehdit Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Asuinalue

Asunto Oy Espoon Hietaneilikka sijoittuu pientalovaltaisen Mankkaan pidetylle ja halutulle alueelle. Rauhallisuutensa, hyvien kulkuyhteyksiensä ja runsaiden arjen palveluidensa ansiosta asuinalue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Aivan Hietaneilikan lähellä on useita kouluja ja päiväkoteja. 

Hietaneilikasta on vain puolisen kilometriä lähimpään ruokakauppaan, ja alle kilometrin päästä löytyy lisää kauppoja ja palveluita aina päivittäistavarakaupasta eläintarvikeliikkeeseen ja tanssikoulusta joogastudioon. Muutaman kilometrin säteellä on runsaasti muitakin palveluita, kuten marketteja, apteekki, neuvola, suutari ja ompelimo. Kauniaisten ja Tapiolan läheisyys monipuolistavat palveluiden, harrastusmahdollisuuksien ja kulttuuritarjonnan kattausta entisestään. 

Mankkaalta on helppo liikkua suuntaan jos toiseen sekä omalla autolla että joukkoliikenteen kyydissä. Esimerkiksi Turunväylälle ja Kehäteille ajelet hetkessä. Bussit Helsinkiin sekä Espoon isompiin keskuksiin, kuten Leppävaaraan ja Tapiolaan, kulkevat myös tiheasti.

Hietaneilikan lähialueilla on poikkeuksellisen runsaasti vehreää luontoa: puistoja, metsiköitä, puutarhoja, luontopolkuja ja ulkoilumaastoja riittää joka suunnassa! Muutaman kilometrin säteeltä löytyy myös esimerkiksi frisbeegolfrata, ratsastuskoulu, useampi koirapuisto sekä monia leikkipuistoja. 

Lähialueen palvelut

Bussit:
Pysäkit 50 m ja 140 m
Linjat: 114, 114N, 548, 549

Metrot:
Urheilupuisto metroasema 2,3 km
Tapiolan metroasema 2,8 km

Kaupat:
Alepa Mankkaa 450 m

Lidl Mankkaa 550 m
K-supermarket Suuris 2,3 km
Kauppakeskus Ainoa 2,9 km

Liikunta ja hyvinvointi:
Tapiola Golf 1,2 km
Tapiolan Urheiluhalli 1,8 km
Tapiolan uimahalli 2,7 km
Olarin Kuntosali 3,8 km
Olarin uimahalli 3,8 km
Elixia Iso Omena 5,1 km

Terveys:
Tapiolan terveysasema 2,1 km
Piispanportin terveysasema 4,7 km
Matinkadun terveysasema 4,9 km

Päiväkodit:
Purolan päiväkoti 350 m
Mankkaan päiväkoti 500 m
Seilimäen päiväkoti 900 m
Koivumankkaan päiväkoti 1,3 km

Koulut:
Mankkaanpuron koulu 160 m
Mankkaan koulu 350 m

Kirjastot:
Suurpellon kirjasto 2,8 km
Laajalahden kirjasto 2,9 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.