Asunto Oy Helsingin Muurikello

Tulossa

Ylellistä asumista upeiden merimaisemien äärellä

Huikealle paikalle meren äärelle Jollakseen nouseva Asunto Oy Helsingin Muurikello säväyttää upeudellaan. Porrastetusti merenrantatontille sijoitetut kaksi- ja kolmitasoiset kodit ovat asumisen korkeaa laatua ja merellisyyttä arvostavan unelma.

Rauhaisan päättyvän kadun varrella sijaitsevat tunnelmalliset, townhouse-henkiset rivitalokodit sulautuvat kauniisti vehreään ympäristöönsä. Meren suuntaan avautuvat valtavat, koko seinän levyiset ikkunat tuovat vaikuttavat rantanäkymät upeaksi osaksi kotisi arkea. Pergoloin ja köynnöksin viimeistelty suuri terassisi ja parvekkeesi kutsuvat nauttimaan ylellisestä rauhasta luonnon keskellä.

Autopaikkasi löytyy aivan kotisi yhteydestä joko katoksesta tai tallista, osaan asunnoista kuuluvat nämä molemmat. Myös oma varastosi sijaitsee samassa yhteydessä ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa esimerkiksi harrastusvälineillesi. Viereisellä ranta-alueella sijaitsee yksityinen pienvenesatama, josta voit halutessasi vuokrata paikan veneellesi.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Helsingin Muurikellon on suunnitellut Sami Logren, arkkitehti SAFA. Tilavat kaksi- ja kolmitasoiset rivitalokodit tarjoavat asumiseesi juuri sopivassa suhteessa rauhallista yksityisyyttä sekä poikkeuksellisen avarat ja upeat näkymät ympäröivään merimaisemaan. Suuret, jopa koko seinän levyiset ikkunat tuovat merellisen tunnelman kiinteäksi osaksi valloittavan kotisi sisustusta.

Yhtenäiseksi, avaraksi tilaksi avautuva keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuus on kotisi viihtyisä sydän. Tilavat makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan eri kerroksessa. Olitpa mestarikokki tai sunnuntaikokkailija, nautit varmasti keittiösi nykyaikaisesta ja korkealaatuisesta varustelutasosta. Laadukkaat kiintokalusteet sekä kalusteisiin integroidut tasokkaat kodinkoneet nostavat ruuanlaittokokemuksesi uudelle tasolle. Istahda pitkän päivän päätteeksi terassillesi ihailemaan purjeveneiden keinuntaa aalloilla tai rentoudu pitkän kaavan mukaan omassa tunnelmallisessa saunassasi. Tyylikkäät sisustusmateriaalit ja tarkoin valitut valaistusratkaisut kruunaavat uuden kotisi upean ilmeen.

Tilavat pohjaratkaisut takaavat sen, että arkesi sujuu mutkattomasti. Jokaisessa kodissa on erillinen kodinhoitohuone tai kodinhoitotila kylpyhuoneen yhteydessä. Säilytys- ja varastotilaa on runsaasti, ja myös sähköauto latautuu näppärästi omassa autotallissasi tai -katoksessasi. Perheen pikkuväen riemu on rajaton suojaisan korttelipihan kutsuvalla leikkipaikalla, ja vehrein istutuksin reunustetulla oleskelualueella viihtyvät erinomaisesti myös aikuiset.

Tulossa

Ennakkomarkkinointi arviolta kevät 2024

Rakentamisen aloitus arviolta kesä 2024

Muuttovalmis arviolta kesä 2025

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Puuskarinne 8
Asuntoja: 24 kpl
Asuntokoot: 81,5–121 m2
Tontti: 2/10 oma, 8/10 valinnainen vuokratontti

Pidän tässä kohteessa erityisesti townhouse-tyylisestä usean kerroksen asumisesta, jossa oleskelutilat sijoittuvat juuri parhaimpien näkymien äärelle. Jokaisessa kodissa on sekä parveke että upea terassi, ja ne tarjoavat samaan aikaan niin rauhallista yksityisyyttä kuin avaria, upeita luontonäkymiäkin. Suuret, koko seinän levyiset ikkunat meren suuntaan ovat mielestäni näiden kotien yksi onnistuneimmista puolista.

Huolella mietittyjen tilaratkaisujen ansiosta nämä kodit sopivat monenlaisten asujien tarpeisiin. Inspiroivassa ympäristössä tilaa riittää niin etätyöskentelyyn kuin vaikkapa suuremmankin perheen tarpeisiin. Jos arvostat asumisen korkeaa laatua ja meren läheisyyttä, olet voinut juuri löytää elämäsi kaupunkikodin!

Sami Logren
Arkkitehti SAFA
Studio Puisto Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Virtuaalikierrokset

Asuinalue

Asunto Oy Helsingin Muurikello sijaitsee Laajasaloon kuuluvassa merellisessä, pientalovaltaisessa Jollaksessa. Sisäsaariston henkeäsalpaava luonto kallio- ja hiekkarantoineen sekä rehevine rotkoineen luo mahtipontisen upean ympäristön näille kauniille kodeille.

Myös kohteen materiaalit myötäilevät ympäröivän luonnon tunnelmaa. Kestävästä betonista toteutettujen tyylikkäiden asuinrakennusten ilmettä pehmentävät sisäänkäyntien, terassien ja parvekkeiden elävät puupinnat. Keveän vaaleiden rakennusten yleisilme täydentyy näyttäväksi kokonaisuudeksi murretuilla, lämpimillä sävyillä.

Valitessasi upean As Oy Helsingin Muurikellon sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja kotisi sijainnin suhteen, sillä tämä elämäsi kaupunkikoti yhdistää hienolla tavalla ihastuttavan upean ympäristön, hyvät kulkuyhteydet sekä Jollaksen, Laajasalon ja Herttoniemen monipuoliset palvelut. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat kävelyetäisyydellä kodeista, ja muutaman kilometrin päästä löytyy myös muun muassa Furuvikin uimaranta sekä pieni valloittava luonnonsuojelualue.

Rakenteilla oleva Kruunuvuorensilta yhdistää Laajasalon Helsingin keskustaan ja parantaa myös Jollaksen kävely-, pyöräily- ja joukkoliikenneyhteyksiä keskustaan.

Lähialueen palvelut

Bussit
Pysäkki 270 m
Linjat: 85, 85B, 85N

Kaupat
Alepa Jollas 1,8 km
Kauppakeskus Saari 3,9 km
S-Market Laajasalo 3,8 km
K-Market Kruunuvuorenranta 5,6 km
K-Supermarket Hertta 6,4 km
Kauppakeskus Itis 8,3 km

Liikunta ja hyvinvointi
Port Jollas 20 m
Itäniityn laakson luonnonsuojelualue 2 km
Porvariskuninkaan uimaranta 2,3 km
Furuvikin uimaranta 2,9 km
Laajasalon tennishallit 3,3 km
Laajasalon liikuntapuisto 3,3 km
Hevossalmen jalkapallokenttä 3,3 km
Laajasalon golfkenttä 3,5 km
Fitness24Seven 3,9 km

Terveys
Laajasalon terveysasema 4,1 km
Herttoniemen sairaala 8 km

Päiväkodit
Päiväkoti Puuskakulma 1,1 km
Päiväkoti Jollas 1,8 km
Luomupäiväkoti Kirsikka Laajasalo 3,2 km

Koulut
Poikkilaakson ala-asteen koulu 700 m
Laajasalon peruskoulu 4 km
Herttoniemenrannan ala-aste 5,9 km
Herttoniemen yhteiskoulu 7,5 km

Kirjasto
Laajasalon kirjasto 4 km

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.