Asunto Oy Oulun Soihtulilja

Tulossa

Perinteistä ja modernia yhdistelevä Hiukkavaaran helmi

Oulun Hiukkavaaraan on tulossa viiden erillistalon ja neljän rivitalon viihtyisä asuntokohteemme, As Oy Oulun Soihtulilja. Perinteistä ja modernia suunnittelua yhdistelevä kohde on selkeän tyylikäs kokonaisuus. Viihtyisän korttelin asuinrakennusten kaunis, ruskan sävyjä muistuttava väritys tekee siitä omaleimaisen ja tunnelmallisen. Yksityiskohdat, tilan käyttö ja aukotus taas tuovat kohteeseen raikasta modernia ilmettä.

Tilavat ja pohjaratkaisuiltaan hyvin onnistuneet kodit sopivat monenlaisten asukkaiden tarpeisiin. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma tilava varasto, ja pihapiiristä löytyy myös yhteinen pyörävarasto. Perheen pienimpien on turvallista leikkiä ja puuhailla asuinrakennusten ympäröimällä viihtyisällä ja suojaisalla sisäpihalla, jossa on myös yhteinen leikkipaikka.

Kutsuvat kodit nousevat rauhalliselle, pientalovaltaiselle alueelle puiston viereen ja runsaiden harrastusmahdollisuuksien, upeiden ulkoilumaastojen sekä hyvien palvelujen äärelle. Hiukkavaaran keskus sijaitsee aivan kotien lähellä kauppoineen, kouluineen ja padelhalleineen. Hyvät kulkuyhteydet ja uusi silta takaavat näppärän kulkemisen Oulun keskustaan, ja matkalla sinne pääset aina nauttimaan Oulujoen upeista maisemista.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Oulun Soihtuliljan on suunnitellut Teemu Leppänen, arkkitehti SAFA. Kaikkien kohteen avarien kotien keittiö ja ruokailutila yhdistyvät oleskelutilojen kanssa upean suureksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, josta avautuu valloittavia näkymiä. Kaksikerroksisissa asunnoissa alakerran oleskelutilojen suuret ikkunat avautuvat kahteen ja osassa jopa kolmeen suuntaan tuoden luonnon lähelle myös sisätiloissa.

Kaikissa kodeissa on joko erillinen kodinhoitohuone tai toimiva kodinhoitotila, joka helpottaa arjen sujumista. Rentoutumishetkiin ihanat puitteet tarjoavat tunnelmalliset saunat, jotka sijaitsevat kaksikerroksisissa kodeissa yläkerrassa makuuhuoneiden läheisyydessä. Jokaisessa kodissa on myös viihtyisä, etelän suuntaan avautuva terassi.

Sisäpihalla on runsaasti autopaikkoja, joista osa on viherkattoisia katospaikkoja. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja bussipysäkki aivan kohteen vieressä tekevät arjen kulkemisista helppoa ja vaivatonta. Kaupungin hyvin hoidetut pyöräilyreitit mahdollistavat arkipyöräilyn ympäri vuoden, ja kotona menopeli säilyy näppärästi taloyhtiön yhteisessä pyörävarastossa. Jokaisessa asunnossa on oma erittäin tilava varasto esimerkiksi harrastusvälineiden ja muiden tavaroiden säilyttämiseen.

Tulossa

Rakentamisen aloitus arviolta keväällä 2024

Muuttovalmis arviolta kesällä 2025

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Jääkärimarssi 2
Asuntoja: 21 kpl
Asuntokoot: 82,5–124,5 m2
Tontti: Vuokra

Kaikissa kohteen kodeissa on selkeät ja onnistuneet pohjaratkaisut sekä mahtavan avarat, valoisat tilat. Kiinnitimme paljon huomiota valintoihin, jotka tekevät arjen sujumisesta kodeissa helppoa ja jouhevaa. Arjen luksusta tuovat runsaat säilytystilat niin asunnoissa kuin varastojenkin puolella. Myös tilavat eteiset helpottavat arkea.

Kaupunkikuvallisesti tämä kohde on ansiokas ja omaleimaisen tunnistettava kokonaisuus korkeine kaksikerroksisine rakennusmuotoineen, harjakattoineen ja värikkäine julkisivuineen. Kohteesta on sanottu, että siinä on jotain samaa kuin Helsingin Puu-Käpylän vanhoissa taloissa. Kaksikerroksisissa rivitaloissa onkin aistittavissa samaa tunnelmaa, josta itsekin pidän erityisen paljon.

Teemu Leppänen
Arkkitehti SAFA
Avario Oy

Visualisointikuvat saattavat sisältää lisähintaisia tuotteita

Asuinalue

Asunto Oy Oulun Soihtulilja nousee vehreälle Hiukkavaaran alueelle, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosikymmenien aikana rakentuva kaupunginosa sijoittuu vanhan kasarmialueen läheisyyteen ja on ihmisen kokoinen, kansainvälinen paikka asua. Se antaa ihmisille tilaa toteuttaa itseään, harrastaa ja nauttia pohjoisesta luonnosta. Luonto alkaakin jokaisen kotiovelta, ja palvelut sekä kulttuuri löytyvät aivan kävelymatkan päästä.

Hiukkavaara on pohjoisen pallonpuoliskon ilmastotietoisen suunnittelun esikuva. Talvikaupunki-teemalla toteutetussa kaupunginosassa säästetään monin tavoin energiaa ja materiaaleja ja luontoarvot on nostettu tärkeään asemaan. Alue on myös kansainvälinen digitaalinen palvelukaupunkikokonaisuus, jossa tieto- ja viestintätekniikan yritykset ovat mukana kehittämässä tulevaisuuden älykästä asumista, liikkumista ja vapaa-aikaa.

Alueen ulkoilumahdollisuudet ovat kerrassaan upeat. Esimerkiksi Valkiaisjärven uimaranta ja Niilesjärvi ovat kävelymatkan päässä, eikä Sanginjoen upea luononsuojelualuekaan ole kaukana. Vuodenaikojen vaihtelu ja luonnon muutokset ovat täällä kiinteä osa kaupunkielämää, joten kaipasitpa kaupungin sykettä tai hiihtoladun rauhaa, löydät haluamasi läheltä.

Lähialueen palvelut

Bussit
Pysäkki 220 m
Linjat: 5, 5N, 11, 19

Kaupat
K-Market Hiukkavaara 850 m
Sale Myllyoja 3,4 km
Lidl Haapalehto 4,5 km
K-Citymarket Rusko 5 km
Kauppakeskus Valkea 7,5 km

Liikunta ja hyvinvointi
Padel Club Finland 250 m
Hiukkavaaran tekonurmi 400 m
Hiukkasport 550 m
Valmennuskeskus Voimala 2,7 km
Valkiaisjärven uimaranta 3,5 km
Oulun Energia Areena 6,3 km
Ouluhalli 6,5 km

Terveys
Myllyojan terveyskeskus 3,3 km
Oulun yliopistollinen sairaala 4,7 km

Päiväkodit
Hiukkavaaran päiväkoti Taikapolku 700 m
Soittajankankaan päiväkoti 900 m
Pilke Soittajankangas 950 m
Saarelan päiväkoti 1,5 km
Päiväkoti Touhula Kivikkokangas 1,6 km

Koulut
Hiukkavaaran koulu 600 m
Oulujoen koulu 2,4 km
Knuutilankankaan koulu 3,5 km

Kirjasto
Hiukkavaaran kirjasto 700 m

Etäisyydet ovat suuntaa-antavia

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.