Asunto Oy Espoon Kevätpiippo

Tulossa

Omakotimaista tunnelmaa rauhallisella Kavallinmäen alueella

Kavallinmäen kauniille rauhalliselle asuinalueelle valmistuu kahdeksan erillistalon kokonaisuus, As Oy Espoon Kevätpiippo. Sijainti on erinomainen, sillä lähistöltä löytyvät kattavat Kauniaisten ja Sellon palvelut ja julkiset kulkuneuvot sekä oma auto kuljettavat kätevästi kauemmaksikin. Kevätpiipon kodit ovat 1–2 kerroksisia erillistaloja, joissa lämmitysmuotona on vähäpäästöinen ja edullinen maalämpö. Kaksikerroksisissa kodeissa makuuhuoneita on neljä ja yksikerroksisissa kahdesta kolmeen. Kodit ovat neliöiltään mukavan kokoisia, 76–113 m².

Kevätpiipon kodit on varusteltu kaikilla herkuilla. Kodeissa elämisen tila jatkuu suurelle terassille ja etelään tai länteen avautuvalle isolle vehreälle takapihalle. Jokaiselle kodille kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on katos- ja toinen avopaikka. Näissä on lämpötolppa vakiona ja asiakkaan halutessa valmius sähkölataukselle. Arkea sujuvoittaa hyvät säilytystilat – jokaisessa kodissa on oma varasto sekä vaatehuone. Myös erillinen kodinhoitotila makuuhuoneiden läheisyydessä tuo elämään helpottavaa luksusta. Löylyistä pääset nauttimaan kotisi omassa saunassa.

Julkisivultaan Kevätpiipon kodit ovat moderneja, ympäristöönsä sulautuvia taloja. Värityksinä näissä puutaloissa on talosta riippuen valkoista, punaista, harmaata ja ruskeaa, ja taloja koristaa kaunis korkea harjakatto. Kaksikerroksisissa kodeissa on myös ranskalainen parveke. 

Kodeissa on varaus ilmalämpöpumpulle ja yksikerroksisissa kodeissa myös mahdollisuus takalle. Sisustusvalinnat näihin koteihin on mietitty loppuun asti. Mitä aiemmin varaat oman kotisi ennakkomarkkinoinnin alettua, sitä enemmän pääset vaikuttamaan sen sisävalintoihin. Asiantuntevat sisustusvastaavamme ovat koostaneet kattavan valikoiman ja auttavat sinua mielellään juuri oikeiden pintojen valinnassa. Tutustu mahdollisiin materiaalivalintoihin.

Espoon Kavallinmäki sijaitsee Viherlaakson ja Lippajärven läheisyydessä ja on omakotitalorakenteinen vehreä ja rauhallinen asuinalue. Kevätpiipon asukkaana lähin bussipysäkkisi on vain 200 metrin päässä ja Keran juna-asemalle on matkaa 1,2 km. Lähistöltä löydät ruokakaupat, leikkipuistot sekä uimarannat.

As Oy Espoon Kevätpiipon on suunnitellut arkkitehti Hannes Häkkinen.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi! Kysy lisää: easyinmyynti@kastelli.fi

Tulossa

Arvioitu valmistumisaika 2025

Haluan kuulla lisää tästä kohteesta ensimmäisten joukossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osoite: Kirsikkakuja 1
Asuntoja: 8 kpl
Asuntokoot: 3–5h+kt+s / 76–113 m²
Tontti: Vuokra, lunastettavissa

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Matka Easyin-kotiin on helppo ja vaivaton

Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista asuntomyyjään ja sisustussuunnittelijaan tuntee asunnonoston kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Joustavasti uuteen kotiin jopa ilman asuntolainaa

Easyin-kodin myyntihinta on noin 30-40 % sen kokonaishinnasta. Osuus vaihtelee kohteittain, joten tarkan tiedon siitä löydät myyntihinnastosta sekä myyntiasiakirjoista. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa, jota voit lyhentää osana yhtiövastiketta. Yhtiölainassa on aluksi lyhennysvapaita vuosia. Voit hakea kumppanipankkimme lainaa kattamaan myyntihinnasta puuttuvan osuuden.

Asiantuntija apunasi materiaalien valinnassa

Innostumme kanssasi mahdollisuuksista räätälöidä uudesta kodistasi juuri mieleisesi! Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan mieleisesi laadukkaat sisustusmateriaalit ja kodinkoneet luomaan kotiisi juuri toivomasi tunnelman.

Easyin – elämäsi kaupunkikoti.

Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta sekä pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa. Kotien laadun takaa markkinajohtaja Kastelli.

Easyin on Kastellin palvelukonsepti yhtiömuotoisen kodin hankkijalle. Kodeissa yhdistyvät Kastellin vankka osaaminen pientalorakentamisessa, hyvä sijainti sekä asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen yksityisyys.

Kastelli-talot Oy tunnetaan edelläkävijänä energiatehokkaiden kotien rakentamisessa. Jo vuodesta 1994 saakka markkinajohtajana pysyneen Kastellin suosio nojautuu muun muassa luotettavuuteen, laadukkaaseen rakentamiseen sekä erinomaisiin tilaratkaisuihin, jotka näkyvät myös Easyin-aluerakentamisessa. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.